Hae
Palasia Arjestani

Crossfit-aiheinen kilpailu!

Hyvää päivää arvon fitness kansa! Kuinkas teillä hurisee?

Haluaisin kertoa teille vähän crossfitistä. Siihen tuntuu nykyään liittyvän jos jonkinlaisia uskomuksia, joita itse en kyllä allekirjoita lainkaan. Tässä muutamia omia meitteitäni crossfitistä.

1. Crossfit sopii ihan jokaiselle!

Hell yeah! Crossfit on erinomainen laji ihan jokaiselle kuntoon, ulkonäköön tai kokoon katsomatta. Jokainen treenaa omien lähtökohtiensa mukaan ja treenit skaalataan jokaiselle sopiviksi. Sinun ei tarvitse kuin aloittaa lajin harrastaminen ja huomaat hetkessä kuinka voimasi kasvavat, aerobinen kunto nousee ja liikkuvuus kropassasi paranee viikko viikolta. Saattaapa siinä jokunen gramma rasvaakin palaa sivussa (samalla kun muskelit kasvaa) 🙂 Sinulla ei todellakaan tarvitse olla viimeisintä huutoa olevat Reebok-vermeet niskassa vaan voit treenata juuri sellaisissa vetimissä kuin itse haluat. Eipä ole kukaan vielä pyörtynyt vaikka minäkin hiihtelen treeneissä sortsit jalassa 😀

e7170319a548d3eee43c46c5cd2b81371cfe9c867ac5eb9e7e37e951c88ac45f

2. Saat treenata hyvässä porukassa!

Mikään ei ole parempaa kuin treenata ja jutustella saman henkisten ihmisten kanssa! Treenin lomassa on mukava ”yhteisymmäryksessä” kirota burbeesien rankkuuta, double undereiden sujumattomuutta ja vertailla viime treenisitä tulleita mustelmia 🙂 Ollaanpa siellä muuten monet ruokaohjeetkin vaihdettu!

4b4bedfc6c9b0a683c49b39da8586a9b3. Kilpailet vain ja ainoastaan itseäsi vastaan.

Näin on. Jokaisessa treenissä opit jotain uutta, parannat tekniikoitasi tai huomaat pistäväsi enemmän rautaa tankoon. On aivan mahtavaa huomata miten kehityt koko ajan ja pystyt tekemään asiat paremmin ja paremmin! Wodeissa on toki hauskaa kisailla leikkimielisesti toisia vastaan, mutta tärkeintä on aina voittaa itsensä. Minä en esimerkiksi uskaltanut hypätä maasta leuanvetotankoon aloittaessani crossfitin saati mennä käsilläseisontaan omin avuin! Tiedättekö mitä? Nyt uskallan 🙂

5110eb071c057b945d72ea9beab94f72d25095d5bfa0291d2673459f3ddba0db

4. Paikalla on aina osaavat valmentajat.

Sinua on aina joku neuvomassa tekniikoissa ja tsekkaamassa, että ne menevät oikein. Crossfit on jatkuvaa uuden oppimista ja hyvät valmentajat varmistavat, että harjoittelet oikein ja turvallisesti. Itse tykkään siitä, että valmentaja huomauttaa heti jos jokin ei mene niin kuin pitää, mutta myös kehuu kun hommat sujuu. Jos salillasi pidetään open gymejä niin ne kannattaa käyttää aina hyödyksi! Openissa saat henkilökohtaisempaa opastusta ja saat treenata juuri niitä tekniikoita mitkä koet heikoimmiksi. Esimerkiksi eilen sain yksityisopetusta kyykkytekniikkaan ja olen siitä enemmän kuin kiitollinen 🙂

Jos jotain tärkeää crossfitin tiimoilta unohtui niin lisätkää 🙂

539680_367292420064385_1181236300_n

No niin, kaiken tämän hehkutuksen jälkeen minulla on erittäin suuri ilo ja kunnia julistaa aivan mahtava kilpailu alkaneeksi! Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Crossfit Vantaan kanssa ja palkintona on yksi ILMAINEN On Ramp-aloituskurssi Crossfit Vantaalle! Palkinnon arvo on 169e ja se sisältää On Rampin sekä treenimaksun saman kuukauden loppuun saakka. On Ramp- aikatauluja voit katsoa täältä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä siirtää toiselle henkilölle. Jos sinulla on mahdollisuus harjoitella Crossfit Vantaalla niin nyt kannattaa osallistua! Ilmaisia On Rampeja ei ole tarjolla ihan joka päivä 🙂

Ainoa asia mikä sinun tulee tehdä on kertoa miksi juuri sinun pitäisi voittaa? Muista mainita vastauksessasi myös sähköpostiosoitteesi palkintoa varten!

Aikaa osallistumiseen on sunnuntaihin 25.8 klo 20 saakka!

Ei muuta kuin…..

Kolminkertaiset tsempit...

Kolminkertaiset tsempit…


...arvontaan...

…arvontaan…


....just SULLE! :)

….just SULLE! 🙂

 

 

21 kommenttia

 1. -didi- kirjoitti:

  Tahtoo!! 🙂

  Mun pitää voittaa, koska rakastan haastaa itseni, antaa kaikkeni urheilussa, enkä ole koskaan crossfittiä kokeillut.

 2. jerita kirjoitti:

  Salainen haaveeni päästä kurssille tahdon niin paljon uusia tuulia treenaamiseen ja kunnon kohotukseen. Haluan hikoilla kuin possu ja mielellään olla ainakin naamasta saman värinen treenin jälkeen. jeritamiettinen@hotmail.com

 3. Emmi Leskinen kirjoitti:

  Minun pitäisi ehdottomasti voittaa sen vuoksi, että olen jo pitkään haaveillut crossfitin kokeilemisesta, mutta taloudellinen tilanne ja aikataulut ovat hidastaneet menoa. Jos arpaonni sattuisi suosimaan laittaisin kyllä tämän hienon mahdollisuuden prioriteettilistan kärkeen. Tämä olisi hienoa vaihtelua salille ja juoksulle. Olen myös tehnyt koko kesän töitä ilman taukoja ja kohta pitäisi jatkaa taas opintoja joten tämä piristäisi kovasti.

 4. Vilijonkka kirjoitti:

  Ääk, meni ihan sellaset innostuksen kylmät väreet, kun tän luin! Oon ollu crossfitistä jo pidempään kiinnostunu, mutta kuitenkin se ”en mä osaa/jaksa/pärjää” -epäröinti on estäny tekemästä asialle mitään. Toisaalta pelkään, että jäisin ihan totaalisen koukkuun, koska mulla on taipumusta hurahtaa täysin just johonkin tällaseen touhuun 😀 Haluisin voittaa arvonnan, koska mulle crossfit ois just sellanen toiminnallinen harjottelumuoto, mitä omaan liikkumiseeni kaipaisin. Voimaa on jonkin verran, mut kestävyyttä ja liikkuvuutta puuttuu sitten senkin eestä. Joskus oon itekseen kokeillu crossfit-tyyppisiä treenejä, mut kaipaisin niiiin paljon just sitä ryhmän tsemppiä ja yhteisöllisyyttä. Ja tietysti se ehkä vielä tärkeintä, että joku oikeesti neuvois oikeet suoritustekniikat ym, tulis enemmän kun tarpeeseen. Ai vitsit, pelkkä ajatuskin saa innostumaan ihan liikaa! 😀

 5. Em kirjoitti:

  Kisaan en osallistu, mutta tuun hehkuttaa crossfittia! Oot niin oikeassa noista kaikista asioista, mitä luettelit! 4 kk crossfittia takana -7kg ja lihasmassaa tullu paljon lisää! En ikinä ikinä ois uskonu! Koko ajan oppii uutta! Crossfit on niiin huippu juttu!! 😀 suosittelen kaikille!! 🙂

 6. Salla kirjoitti:

  Miksi minä? Salitreeniä on takana useampi vuosi,samoin olen olosuhteiden pakosta(2xpieni lapsi,oma ja miehen vuorotyö) heilutellut kuulaa ja treenannut ”omaa crossfitiä” kotona.. Olisi mahtavaa saada ohjausta ja muutakin treeniseuraa kuin lahkeessa roikkuvat kullannuput<3 salla.huuhka@gmail.com

 7. Bee kirjoitti:

  Monta kertaa olen käynyt Crossfit Vantaan sivuilla ja haaveillut tutustumisesta lajin pariin. Moni kaverikin on hurahtanut tähän lajiin ja olen heidän saavutuksiaan ihaillut. Salaa olen toivonut, että itsekin pääsisi joskus Crossfit-salille treenaamaan. Nyt se olisi mahdollista, jos voittaisin tuon on ramp-kurssin! 🙂

 8. Joan kirjoitti:

  Tosi hyvä kirjotus! 🙂 Oon kaikessa samaa mieltä! Tiiätkö mikä mun pelko on? Se on boksille hyppääminen! Jotenkin kun siinä sun eessä on taso, johon pitäis kyetä hyppään tasajaloin ponnistaen se hyppy niin siinä on ihan hirvee kynnys! Laitoin tänään just kuvan siitä kyhäelmästä, mikä oli paras mahdollinen minkä keksin salilla. Meinasin hypellä penkkauspenkeille, mutta ne tuntu liian korkeilta ja sit toisaalta taas vähä turhan kapeilta, eikä tuntunu et ne kuitenkaan pysyis paikallaan. Enemmän siinä kuitenkin haittas tuo pelko. Mut sit väsäsin sen alustan ja eka askelsin siihen, ja sit vaan päätin että ihan varmana kykenen hyppään siihen ja onnistuhan se! 🙂 Ja oli niin kiva hypätä ja suoristautua ylhäällä, kun tuntu että ihan oikeesti on sitä korkeutta ees pikkasen siinä 🙂 Se oli niin surkeen matala se matalin siellä cf-salilla mut sit seuraava koko meni polvivaivasen käyttöön ja sitten kaikki muut olikin niin jäätäviä etten varmaa ois jaksanut edes askeltaa niihin kun olin nii hapoilla 😀 hahah! Mutta kyl mä tiiän, että tuo liike kehittyy myös askeltamisella, joten sillä varmaan alottelen korkeiden boksien kanssa. Tosi kiva oli kuitenkin tänää huomata, että kun vaa uskaltaa uskaltaa ni siitä se lähtee. Oli ihan jäätävä kynnys kyllä sillä ekalla hypyllä! Ainoo syy miks siinä sain sen tehtyy oli kun sillä hetkellä siellä ei ollut ketään 🙂 CF salilla uskon että tukee saa sit just siitä, että siinä joku myötäelää ja tsemppaa. Oli kyllä kova juttu tehdä uusiks sama treeni nyt ku lauantaina. Mut oli se siellä harkoissa paljon rankempi kun ne alkulämmittelyt oli ihan hullut 😀 Eli todellakin on mulle sopiva laji, koska en mä ite itestäni saa noin paljoo irti en tod! Voi vitsit kun voisinki osallistua tähän arvontaan 🙂

 9. essityttö kirjoitti:

  Tahdon voittaa, koska:
  Haluan olla paras minä. Ja se vaatii työtä. Ja sitä se crossfit on!

  essi.tyson@luukku.com

 10. Anniina kirjoitti:

  Olen jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan crossfitiä ja katsomaan miten erilainen treeni vaikuttaa kroppaani. Olisi kiva saada vaihtelua perussalitreenille!

  Työni puolesta minun pitää olla hyvässä kunnossa. Olen tällä hetkellä työtön poliisi (virka on kyllä tiedossa, alkaa parin viikon päästä jee!) ja toivoisin saavani treenivinkkejä tulevaisuutta varten tai kenties uuden harrastuksenkin. Tässä työssä ei voi olla liian hyväkuntoinen 😉

  Olisin NIIIIIN onnellinen, jos saisin mahdollisuuden päästä kokeilemaan erilaisia treenejä hyvien ohjaajien kanssa!!! 🙂

  anniina2000 (at) yahoo.com

 11. Hande kirjoitti:

  Harmi, että Vantaa on niin kaukana. Muuten osallistuisin ja toivoisin voittavani.
  Mut cf-treeni on jotain aivan mahtavaa!! Vaikka joutuisi yrittämään yksin pienessä kyläpahasessa 😉
  Tuo kannustava joukko olisi kiva juttu.

  • Jonna kirjoitti:

   Tiedä vaikka sinnekin joku päivä avataan cf-sali 🙂 Mut ei yksinkään ole ollenkaan huono treenata! Minähän sen tiedän 🙂

 12. minna kirjoitti:

  Olen jonkin verran lukenut ja kuullut crossfitistä, mutta en ole koskaan kokeillut mitä se käytännössä oikeasti on. Nyt kun siihen olisi tuollainen mahdollisuus niin olisin enemmän kuin onnellinen mikäli pääsisin Crossfit-kurssille. Äippälomalla kun tuota rahanroiskettakaan ei ole.. Olen myös treenannut ilman treenikaveria lähes aina, joten ryhmässä treenaaminen olisi tooosi mukavaa vaihtelua yksin puurtamiseen. Jään odottamaan osuuko onni kohdalleni 😉
  minna.saastamoinen@netti.fi

 13. Bea kirjoitti:

  Vau, mikä kilpailu!

  Mun pitäisi voittaa tuo palkinto, koska….
  tämä vuosi on ollut mulle tähän asti mielettömän rankka mutta opettavainen. Olen tehnyt ja kokenut ihan hirveästi uusia, ikimuistoisia juttuja, ja uuden liikuntamuodon kokeileminen sopisi jonon jatkeeksi paremmin kuin hyvin. Kuten tämä vuosikin, crossfit on rankkaa, mutta palkitsevaa (ainakin näin olen kuullut, mutta crossfittiä en tosiaan ole vielä kokeillut). Rankka, kehittävä treeni toisi mahtavan piristysruiskeen tähän syksyyn, kun muutokset elämässä vaan jatkuvat entistä huisimpina! 🙂

 14. Veera kirjoitti:

  Vaihtelu tekisi hyvää! Nyt on tämä vuosi puskettu tiukasti salin puolella ja rymäliikuntatunneilla. Crossfittia en ole vielä kerennyt kokeilemaan ja kovasti houkuttaisi, koska olen nähnyt millaisia tuloksia ihmiset ovat tuolla treenimuodolla saavuttaneet. Olisi mahtavaa oppia lisää eri tekniikoista ja vapailla painoilla treenaaminen on se mun juttu. Haluan haastaa itseäni yhä enemmän ja uskon että juuri crossfitin avulla pystyn tähän! Crossfit vantaa on aivan työpaikkani vieressä, joten siellä tulisi varmasti käytyä usein ja tuo on ramp kurssi on houkuttanut useasti tässä kesän aikana, mutta hinta on opiskelijabudjettiin vielä hieman päätä huimaava. Toivottavasti nyt tärppäisi. 😉

 15. Veera kirjoitti:

  Pitäisi kehittää miehelle ja minulle yhteinen harrastus ja CF tuntuu mielestäni ainoalta vaihtoehdolta. Kumpikaan meistä ei ole lajia vielä kokeillut, mutta ehkäpä tästä saisi kimmokkeen? 🙂

 16. Jonna kirjoitti:

  Vitsi miten mahtavia kommentteja teiltä kaikilta on tullut! Toivoisin, että kaikille olis antaa ilmainen On Ramp 🙂 Nyt jänskätetään sunnuntaihin asti kuka on SE onnellinen!

 17. mira kirjoitti:

  Tällaiselle urheiluhullulle, kun minä tällainen kilpailu sopii, kun nenä päähän. Harrastan kuntosalilla käymistä erittäin intensiivisesti enkä vain sen takia, että rakastan sitä vaan myöskin tulevaa ammattiani ajatellen. Opiskelen amk:ssa ensihoitajaksi ja fyysisen kuntoni on oltava kunnossa, jotta jaksan paremmin raskaassa työssä. Crossfit sopisi kuntoni kohentamiseen vielä paremmin mitä pelkkä kuntosaliharjoittelu! Tästä syystä haluaisin voittaa 🙂

 18. Elina kirjoitti:

  No nyt on pakko ensimmäistä kertaa jättää kommenttia, vaikka oon sun blogia lueskellut jo vuosikaudet. Sen verran huikea palkinto on tässä kisassa. Itse oon entinen harrastelijabodari ja silloin tällöin salin ohella rääkännyt kotona itseäni crossfit-wodeilla. Salitreenit on viimeisen vuoden sisällä kuitenkin harventuneet harmillisen vähälle, koska nyt kotoa löytyy tuollainen reilu puolivuotias tyttö. Nyt kun tytön ruokavalioon kuuluu jo paljon muutakin kuin pelkkää tissiä, olisi tämän äidin korkea aika alkaa metsästää kadonneita lihaksiaan ja sen oon joka tapauksessa aikonut tehdä crossfitin avulla. Sun blogista bongasin tuon Vantaan uuden crossfit-salin, joka on vieläpä melkein mun kotikulmilla! Sulla on nyt siis loistava mahdollisuus antaa tuolle meidän tytölle kahdenkeskistä laatuaikaa isin kanssa. Tämä äiti haluaa takaisin hc-kuntoon! 🙂

 19. Johanna kirjoitti:

  Aika mahtava kisa ja kyllä mina haluaisin voittaa sen!

  Sain ihanan tytön, mutta raskausaikana kaupan päälle tuli 25 kg painoa lisää. Lisäkilot on nyt pudotettu, mutta voima ja hyvä kunto on vielä vaiheessa. Ennen äitiyttä kisasin kamppailulajeissa, jopa ihan menestyksekkäästi. Olisi hienoa saada itsensä taas siihen kuntoon, että voisi käydä ottelemassa edes vielä kerran ja samalla kannustaa esimerkillään muita lajin parissa olevia naisia.

  Crossfit olisi loistava laji tukemaan tavoitteitani ja olenkin haaveillut lajin aloittamisesta jo jonkin aikaa. Treenaajana olen määrätietoinen, mutta treenikaverit ja ohjaajan tsemppi potkii vielä sopivasti hikoilemaan sen viimeisenkin hikipisaran. Salin sijainti olisi minulle loistava ja kilpailun voitto helpottaisi kummasti aloituskustannuksissa. Hoitovapaalla kun olen, niin sitäkin puolta on pakko miettiä. Valintanne ei taida olla helppo, mutta jään tänne peukut pystyssä jännittämään miten käy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *