Hae
Palasia Arjestani

My life lately

Heippa! Mitäs teidän viikonloppuun kuului? Muistittehan nautiskella lämmöstä ja upeista säistä? Me oltiin tänä viikonloppuna ihan vaan kotosalla ja aika meni lähinnä univelkoja nukkuessa ja kotona touhutessa. Viime viikolla yöt oli ihan liian kuumia ja nukuin todella huonosti. En jaksanut edes perjantaina lähteä treeneihin ja se kertoo jo väsymyksen määrästä aika paljon..

kuvia 001Lauantaina olin aamulla jos en verran virkeä, että kirmasin open gymiin. Tarkoituksena oli tehdä shoulder pressiä ja clean&jerkkiä, mutta jerkit jäi taas tekemättä. Mobbailut jäi viime viikolla aika vähille ja se kostautui taas olkapäiden kovalla vihlonnalla. Tyhmästä päästä kärsii taas ja sitä rataa. Tein alkuun shoulder pressit 3×3 (30, 32.5 ja 35kg) ja sen jälkeen 10 minuutin emomin pelkkiä rinnallevetoja kun en niitä jerkkejä pystynyt tekemään. 45kg asti pääsin ja sit iski joku tankokauhu. En vaan päässyt enää tangon alle vaikka kuinka yritin. Powerina mentiin vikat toistot. Oli aika tahmeeta touhua muutenkin, tekniikka ei napsahtanut kohilleen millään.

Rinnallevetojen jälkeen treenasin vähän tempauksen vetoja, koska sekin liike on vähän hakusessa. Yritän nyt alkaa tempaukseen panostamaan vähän enemmän ja nimenomaan sen osaliikkeisiin. Jospa saisin senkin pikku hiljaa kulkemaan, koska pienet onnistumiset on lupailleet jo hyvää 🙂

kuvia 002kuvia 003Sain testattavaksi Tafferin* valmistamat krippersit, joita pääsin testailemaan myös lauantaina. Krippersit ovat suomalaista tekoa ja näin pienellä testailulla tuntuvat jo todella hyviltä! Ne on valmistettu synteettisestä kumista ja valmistajan mukaan kestävät kovempaakin kulutusta.

IMG_20140801_091920kuvia 004kuvia 005Treenasin itse näillä toes to bareja sekä perhosleukoja. Mulla aukeaa kädet normaalisti heti muutaman setin jälkeen, mutta krippersit kädessä kädet ei auenneet yhtään ja ote piti todella hyvin! Jos lupaus kestävyydestä pitää niin nämä mokomat jää mulle käyttöön ihan säännöllisesti. Testautin krippersejä muutamalla muullakin ja yhtä ihastuneita kommentteja tuli kaikilta. Jatkan itse vielä hetken aikaa näiden testaamista ja pistän sitten teille arvonnan pystyyn, jossa yhdelle onnelliselle on jaossa pari kripperssejä! Kannattaa pysyä kuulolla 😉

IMG_20140803_18091520140803_180229No mitäs muuta kuin treeniä? Lauantaina perinteinen kauppareissu, josta ei lähtenyt ees mitään herkkukasoja matkaan. En tiedä oonko tulossa kipeeksi vai mikä, mutta ei ole tehnyt mieli mitään ”hyvää” viime aikoina. Ostettiin litran jätskipakkaus pakkaseen, mutta siellä se köllöttää ihan koskemattomana. Lauantaina innostuin tyhjentelemään laatikoita ja kaappeja ja aika ison kasan turhanpäiväistä kamaa kannoin roskikseen. Siis sellaista millä ei oikeasti tee enää yhtään mitään. Tilalle on toki tullut jotain uuttakin 😀

Uusia muumimukeja suoraan töihin kannettuna <3

Uusia muumimukeja suoraan töihin kannettuna <3

Uutta kosmetiikkaa testattavaksi.

Uutta kosmetiikkaa testattavaksi.

Uusia keittokirjoja!

Uusia keittokirjoja!

Kirjahylly alkaa olla niin täynnä, että on aika alkaa tyhjennellä sitäkin. Onko täällä muita lukutoukkia? Voisin laittaa tännekin kirjoja myytäväksi pienellä hinnalla! On uusia ja vanhoja, pokkareita ja kovakantisia, dekkaria, sisustuskirjaa. Kauhean vaivalloista lähteä niitä minnekään divariin roudaamaan..

20140803_130921Eilen käytiin vihdoin ja viimein hakemassa tytölle uusi sänky. Arvatkaa vaan oliko toinen ikionnellinen kun sai isojen tyttöjen sängyn <3 Tänään koitti sitten tytölläkin paluu arkeen eli kahdeksan viikon lomailun jälkeen oli aika mennä takaisin päiväkotiin. Olin varautunut kauheaan huutoepisodiin, mutta ihan hyvillä mielin hän sinne jäi. Tästä alkoi mullakin mukavat 5.15 herätykset eli nukkumaanmenoa olis aikaistettava aika lailla. Puolitoista kuukautta kun tässä jaksaa niin sit olis taas viikon loma tiedossa! Onko teillä ulkomaan reissuja tiedossa lähitulevaisuudessa? Eilen muuten innostuin illalla vielä leipomaan eli terveellisten omenamuffinssien reseptiä tulossa!

Jatkakaamme maanantain kuluttamista lähemmäksi perjantaita…

funny-people-party-happy

*postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanin sivuille

9 kommenttia

 1. Mimmukka kirjoitti:

  Joo, mä innostuin heti tosta, että laittaisit kirjojasi myyntiin tänne pikkurahalla! 🙂
  Vaikka mä en välttämättä osta yhtään kirjaa…
  Mulle ne pitäis laittaa postissa tulemaan, koska asun toisella paikkakunnalla.

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllähän tuolta joutais opus jos toinenkin kiertoon! Posti kulkee ja kusti polkee 😉

 2. Leena kirjoitti:

  Lämmöstä ja kivoista rantakeleistä tuli nautittua viikonloppuna, mutta samaa vaivaa aiheuttaa kuumuus täälläkin, väsymystä ja voimattomuutta… Uni on niin huonoa näin kuumalla, että normaalimittaiset yöunet ei riitä. Ja unirytmi on ihan pielessä, kun pitää kämppää tuuletella yöhön asti, jotta lämpötila laskisi alle kolmenkympin. 😀 Mut kyllä ne talvipakkasetkin sieltä vielä tulee ja sit voi muistella kesän lämpöä. Mä oon ihmetellytkin, että eikö crossfit-treeneissä mee kämmenet ihan rikki, mutta näköjään siihenkin on ratkaisu. 🙂 Niin ja ihana vaaleanpunainen isojen tyttöjen sänky! Kiitos vielä kerran siitä taannoisesta mobbailuvinkkipostauksesta, mä olen sen jälkeen saanut selän pahimmat jumit pidettyä pois, kun tilasin kotiin käyttöön parit lacrossepallot! 🙂 Ihan mahtavaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Aika tuskaisia öitä on vietetty meilläkin, mutta eilen jätettiin sälekaihtimet makkariin kiinni ja ikkuna auki niin makuuhuone oli ihanan viileä illalla! Joku ilmastointilaite olis tietysti kätevä ratkaisu, mut kuka semmosia jaksaa alkaa virittelemään 😀

   Mä mobbailin taas eilen palloilla ja rullalla selkää ja jalkoja. Kyllä niistä vaan on apua! 🙂

 3. Anu Heimosalmi kirjoitti:

  Moi, lämmintä on kyllä pitänyt täälläkin ja töissä on híkoiltu loman jälkeen jo 5 vko, joten tuntuu että lomasta on jo ikuisuus. Mulla tuli mieleen noista uusista Krippers-hanskoista, et onko sun mielestä paremmat kuin lämsät? Mulla on kans aina kädet rikki, joten olis ihan kiva kun löytäis jonkin konstin suojata käsiparkoja. Lämsät näyttivät netistä ostettuna olevan n.40e luokkaa ja nää sulla testissä olevat oli 19,95e. Mietin vain, et olisko sulla vertailupohjaa, kummat toimis just leanvedois ja t2b:ssa paremmin. 🙂 ja kiitos kivasta blogista 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on itelläni myös lämsät, mutta en niitä mielelläni pidä. Ne on kuitenkin sen verran paksut että tuntuma tankoon vähän kärsii. Lisäks ne käy jotenkin omituisesti mulla sormiin vaikka oon suurennellut sormien aukkoja. Toisaalta niissä on se hyvä puoli että niitä voi käyttää melkein liikkeessä kuin liikkeessä. Jos pitäis valita krippersien ja lämsien väliltä niin valkkaisin krippersit. Testasin eilen niitä wodissa kun vedeltiin aika paljon leukoja ne oli tosi helpot vetästä kesken wodinkin käteen! En sitten tiedä miten toimivat jos kädet on kovin hikiset… Mutta joo, ovat kyllä toimivat! Tänään tiedossa aika paljon toes to bareja krippersit pääsee ehdottomasti treeniin mukaan 😉

 4. Ama kirjoitti:

  Mun on ehkä ostettava noi Krippersit koska toes to barit on aina yhtä helvettiä! Jospa sen kippauksenkin oppis kun ei tarttis kokoajan miettiä kipua käsissä. Mulla oli vaan 2 viikon loma ja työ maistuu tällä hetkellä aika puulta kun kaverit lomailee 4 viikkoa. Mutta kosto on suloinen, lokakuussa reiluksi 2 viikoksi Malediiveille!!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No mulla on kans tekniikkatreenit jääneet aika vähälle kun kädet ei kestä. Aina kun pääsen vähän alkuun niin on pakko lopettaa. Tänään pääsenkin sit ihan urakalla treenaamaan toes to bareja! Saas nähdä loksahtaisko kippi nyt kohilleen 😉

   Mulla on kauhea matkakuume! Malediivit kuulostaa taivaalliselta… paljonko maksaa sinne parin viikon reissu?

   • Ama kirjoitti:

    Parin viikon reissu maksaa ihan liikaa 😀 Mut onneks häämatkalle mennään vaan kerran elämässä 😉 Oisko All-inclusive lentoineen kaikkineen tullut maksamaan 3200e/henkilö. Mutta en tiedä parempaa tapaa tuhlata rahaa kuin matkustelu. Mulla muuten noi toes to barit tuntuu vaihtelevan ihan päivän mukaan. Välillä kippaus onnistuu ja välillä heilun kun apina siellä tangossa.

    Ps. Mä niin tykkään sun blogista tän aitouden takia. Annat niin todellisen kuvan elämästä toisin kuin monet monet muut blogit tänä päivänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.