Hae
Palasia Arjestani

Käykö kettu kolossa?

C360_2014-11-03-09-07-02-359-723x800-1

Ou jes, se on täällä taas! Temptation island nimittäin. Kerkesin tänä aamun katsoa puolet avausjaksosta enkä malta odottaa, että pääsen katsomaan jakson loppuun. Joskus vuosia sitten katsoin ohjelman jenkkiversiota ja jo silloin mietin, että millonkahan sarja saadaan Suomeen. Sen mitä ehdin tänään ensimmäistä jaksoa vilkaista niin porukka vaikutti hieman pliisulta edellisen kauden pariskuntiin verrattuna. Toisaalta, ihan samalla tavalla taisin ajatella ensimmäiselläkin kerralla. Kun ohjelmaa seuraa pidempään niin sieltä alkaa kuoriutua mielenkiintoisia persoonia, omia suosikkeja ja inhokkeja ja takuuvarmasti on tälläkin kerralla melkoista draamaa ja tunnemyrskyä edessä!

Mä en juurikaan ehdi nykyään television ääreen ja katsonkin suurimman osan ohjelmista boksilta sitten kun siihen on aikaa. Seuraan vain muutamia sarjoja kerralla ja usein ainakin yksi näistä seuratuista on jonkinlainen realitysarja. Tällä hetkellä listalla on Suomen bachelor ja nyt vielä Temptation island eli tuttavallisemmin TI. Joku noissa realityissä vaan viehättää, ehkä se on tirkistelyn halu ja oma tasaisen harmaa arki. Hauska nähdä muiden elämää ja kommelluksia draamasta puhumattakaan. Ihmiset on aidompia kuin käsikirjoitetuissa ohjelmissa ja erilaiset persoonat viehättävät minua.

Aikooko teistä kukaan seurata TI:a ja mikä on fiilis pareista? Ketkä pysyy yhdessä ja ketkä lähtevät eri teille? Mulla on sellainen fiilis, että Elina ja Juho pysyvät yhdessä ja muut eroavat. En tiedä miksi, mutta tällainen fiilis mulle tuli. Parien esittelyn löydät täältä. Myöntääkö kukaan muu olevansa reality ja TI fani vai olenko ihan yksin?

Ja se tärkein kysymys tietysti vielä: käykö kettu koossa tällä tuotantokaudella?

8 kommenttia

 1. punttimimmi kirjoitti:

  Katsoin ekan kauden ja eilen avausjakson, mua tää toinen kausi ei ollenkaan sytyttänyt 🙁 En taida tällä kertaa seurata. Suomen bacheloriin sen sijaan olen ihan koukussa 😀

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Mä en vaan voi siteää kyseistä formaattia 😛 mutta bachelor suomi täällä seurannassa kuten punttimimmilläkin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, onhan toi melkosta säätämistä 😀 Bachelor on kyllä HOT!

 3. Milla kirjoitti:

  Mä seuraan temptation Islandia! Se kyl tulee nii myöhään et oon lähes tulkoon aina jo nukkumassa ja meijän boksi hajos tietysti just ennen tätä viikkoa !!:’D Mut ilmeisesti ruutu tarjoaa myös mahdollisuuden katsoa, toivottavasti. Aion nimittäin just nyt avata sen ja katsoa kakkosjakson 😀 Avausjakson katoin keskiviikkona ku sattui sopivasti iltavuoro torstaille, ensivaikutelmana jäi sama ku sulla noista pareista… yks pysyy ja muut eroo. Saa nähdä!

  • Jonna kirjoitti:

   Veikkaan, että tästä kaudesta tulee yhtä jännittävä kuin edellisestä. Kivasti tuli jo esimakua 😉

 4. Jonna kirjoitti:

  Täällä todelakin katsotaan TI:tä, parasta viihdettä ikinä! 😀 Tosi vähän tulee katsottua telkkaria, mutta tää on sellainen sarja jota on pakko seurata.

  Vähän sama fiilis pareista täälläkin, että vain Elina ja Juho pysyvät yhdessä. Noiden kahden nuoremman pariskunnan en ainakaan usko jatkavan. Ja eiköhän se kettu käy kolossa tälläkin kaudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *