Hae
Palasia Arjestani

Viikon ainoa vapaapäivä


Nyt sen normaali arjen tulon taas huomaa. Koulut alkaa ja tehdään taas yöduunia. Just kun kerkes tottua kunnolla mukavaan päivätyöhön.

Tästä lähin nää sunnuntait on mun ainoita vapaapäiviä. Viikonloppuna oon kuitenkin aina yöt töissä ja arkisin ollaan koulussa ja hyvällä tuurilla vielä töissä siihen päälle 🙂 Onneks oon suunnitellut treenit niin, että sunnuntain on myös treeneistä vapaa. Saa vaan olla ja öllöttää koko päivän. Mitään ei ole pakko tehdä. Voi tehdä vain asioita, joita haluaa tehdä. Isäntä lähti ravintoloiden väliseen jalkapallo turnaukseen niin saan vielä vapaata parisuhteestakin ainakin puolet päivästä 😀 Mitä enemmän tulee vuosia täyteen suhteessa niin sen kipeämmin sitä omaakin rauhaa välillä kaipaa. Yksi päivä sillon tällön passaa mulle varsin hyvin. Sillon saa olla yksin omiena ajatustensa kanssa ja tehdä mitä huvittaa tai olla tekemättä yhtään mitään. Saa maata vaikka sohvalla koko päivän, piereksiä peiton alla ja haista niin pahalle kuin ikinä voi 😀 Siis naisethan ei semmosta harrasta. Se oli vaan esimerkki mitä voi tehdä.. Tsihii.

Tänään mä olen halunnut pestä pyykkiä, vaihtaa petivaatteet ja vähän siivoillakin. Olisin myös halunnut ulos pitkälle kävelylle, mut yläkerran ukko on asiasta vähän eri mieltä ja työntää vettä niskaan taivaan täydeltä. Jospa se ees illemmalla armahtais vähän.

Nyt oon alkanut pikku hiljaa päästä eroon siitä ajatuksesta, että välipäivinä olis pakko tehdä aerobista. Ei ole pakko jos ei tahdo/jaksa/kiinnosta tai ole fiilistä. Mikäs pakko se muka olis? Mähän en tee mitään mikä ei ole mukavaa. Muutenkin olen aivan liikaa murehtinut tuota aerobisen hieromista. Valmentajakin sano, että teet sen verran kuin huvittaa. Keväällä dieetin alkaessa saan tehdä airooppista enemmän kuin varmasti haluaisin tai viitsisin. Sillon on vasta pakko 😀 En siis ota enää niistä stressiä, vaan hikoilen sillon kun siltä tuntuu. Nyt tuntuis siltä, mut kun tulee tuota vettä. Salille asti ei huvita aerobisen takia lähteä. Ehkä kaivelen gymstickin tuolta nurkista tai kapuan vanhan ja kitisevän Kettlerin selkään parvekkeella ja hurauta pienen lenkin. Saa nähdä.

Tänään olis taas vähän matalahiiluisempi päivä. Normaaliin tapaan alotin päivän samalla aamupalalla kuin aina ennenkin. Havahduin jossain vaiheessa ihmettelemään omaa pohtimistani, että voisinkohan nyt vielä syödä kaiken muun päälle yhden jogurtin vai tuleekohan liikaa kaloreita. WTF!? Haloo, yks jogurtti! Ei tässä millään dieetillä olla ja tänään ei muutenkaan tule kaloreita paljon mitään kun en tule olemaan valveilla kuin reilut 10 tuntia koko päivänä. Pikkusen tahtoo välillä mennä överiks ruuista ja treeneistä murehtimiset. Pikkusen vois relata ja käyttää taas järkeään. Nyt ei sentään ollut kyse mistään megasuuresta ja rasvaisesta pitsasta vaan yhdestä pienestä jogurtista!

Seuraavalla aterialla sit mietin, että mitä oikeesti haluaisin syödä enkä mitä mun pitäisi ruokaohjelman mukaan syödä. Mä halusin syödä kolmen munan (2 kokonaista + 1 valkuainen) munakkaan, kaksi siivua pekonia (sitä kokorasvaista, kyllä 😀 ), kasan vihanneksia ja yhden näkkärin aamupalajuustolla. Oliko paha? No ei tod. Lisäksi muutama Dumle jälkkäriks. Oli hyvvee.

Tänään vois iltaruualle keksiä jotain hyvää, erilaista, mutta silti terveellistä. Tiedänkin jo mitä teen…

Huomenna taasen selkätalkoot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *