Hae
Palasia Arjestani

Let´s squat, they said. It will be fun, they said.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Mä en pysty kävelemään. Mun jalat on aivan muussina ja aivan hemmetin kipeät tiistain treenin jäljiltä. En muista millon elämä olis ollut treeneistä johtuen näin hirveää tuskaa! Reidet sattuu, perse sattuu ja kävely on vaappuvaa kuin pingviinillä. Mitään en pysty nostamaan lattialta, koska en vaan kykene. Jalat ei anna myöten. Vessaan mennään yöllä seiniä pitkin ja jos hetken istuu tuolilla niin menee aikansa ennen kuin siitä pääsee ylös. Ei kiva. Kamalaa, mutta silti niin ihanaa 😀 Sairasta.

Processed with VSCOcam with a5 presetOlipa hirveää huomata taas olevansa maailman huonokuntoisin ja muuten ihan susipaska. Viikon loma ilmeisesti teki tehtävänsä, koska jo voimaosuuden kyykyissä mulla puski niin hirveetä soijaa ettei ole ennen nähty. Metconissa tehtiin pelkästään pistoolikyykkyjä ja leukoja (pistooleja 50-40-30-20-10 ja välissä aina 20 leukaa) ja mä sain tahkottua yhteensä 120 pistoolikyykkyä ja 50 leukaa. Ensimmäisen setin jälkeen alkoi olo jo tuntua vähän huteralta. Sain vedettyä kuitenkin koko 13 minuuttisen läpi, mutta kesti aikansa ennen kuin palauduin tuosta setistä yhtään. Ihan järkyttävä olo! Ei kannata ilmeisesti lomailla… tai ainakaan syödä niin paljon kuin minä tein!

Yllä oleva video on viime sunnuntailta, kun tein voimaosuudessa push pressejä 12 x 3 toistoa 35 kilolla. Ihan jees setti, mä tykkään aina näistä voimaliikkeistä. Tuollaiset hikoilu-puuskutukset ei niinkään ole mun mieleen, varsinkaan jos niiden jäljiltä ei pysty kävelemään moneen päivään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *