Hae
Palasia Arjestani

Blog Awards 2015 – vuosisadan bileet!

Processed with VSCOcam with c1 presetKuten olette jo ehkä kyllästymiseen asti jo lukeneet niin perjantaina pidettiin A-lehdillä Blog Awardsit, jossa palkittiin ansioituneita ja loistavia blogeja useassa eri kategoriassa. Oli jokunen sellainen, joista en ole koskaan kuullutkaan ja useampi blogi, jota itsekin luen. Paikalla oli todella paljon jengiä ja tunnelma oli katossa alkuminuuteilta saakka!

Mä aloitin iltani kauhalla asukriisillä kotona,  koska mekko jonka olin ostanut awardseja varten, kinnasi niin paljon selästä ja olkapäistä etten uskaltanut vetää sitä päälle. Olis tarvittu sakset, että sen olis saanut pois 😀 Ei muuta kuin vanha mekko kaapista päälle, tukkaa kikkaralle ja pakkelia nassuun ja Monnan luokse etkoilemaan. Siellä olikin jo odottamassa iso katras Fitfashionin bloggaajia. Osan heistä jo tunsinkin ja osan tapasin ekaa kertaa. Musta on aina yhtä mahtavaa tutustua uusiin ihmisiin ja perjantaina tein varmasti ennätyksen siinä asiassa! Hassua miten sitä ”tuntee” jonkun blogin perusteella vaikkei oikeasti tunnekaan.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetItse awardseissa saatiin nauttia hyvän seuran lisäksi juomasta, ruuasta ja loistavasta musiikista. Ihanaa kun sai jutustella ihmisten kanssa ilman kiirettä ja ihastella mitä hienoimpia asuja ja kampauksia. Illan kruunasi hieno ilotulitusshow! Sain todella paljon uusia ideoita blogia varten ja tiedän mihin suuntaan alan sitä viemään. Olisihan se hienoa olla itsekin joskus ehdolla awardseissa, mutta tällaisenaan en varmasti pysty kilpailemaan suositumpien blogien joukossa. Katsotaan mitä saan aikaiseksi 😉

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetIlta päättyi isolla porukalla keskustaan Apolloon, jossa päästiin Nanan kanssa tanssimaan oikein kunnolla! Mähän viihtyisin baarissa tanssilattialla vaikka koko illan. Niin olisin tehnyt varmasti tälläkin kertaa ellei jalat olis ollu ihan muussina. Korkkarit  <3 Lähdin vähän yhden jälkeen bussilla kotia kohti, mäkkärin kautta totta kai! Nyt onkin kivat vesirakkulat päkiöissä eli ihan heti ei tartte korkkareita laittaa jalkaan…. paitsi ehkä pikkujouluissa!

Nyt on ihanan kikkurat muisto vain ja aika vetää ponnari tiukalle ja treenikuteet niskaan. Salille mars hikoilemaan perjantain skumpat pois 😉

Ps. Osa kuvista: Tyttö sinä olet vahva/ Minna Ahmonsaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.