Hae
Palasia Arjestani

Crossfit-releitä. Ja vähän muitakin!

No niin, kun sitten menin puhumaan ettei crossfitissä tosiaan tarvitse mitään sen kummempia uutuusvaatteita tai varusteitakaan alkuun niin eikös sähköpostiin tupsahtanut mainos Sportamorelta. Mä olen tilannut suurimman osan kaikista treenivaatteistani juurikin Sportamorelta ja lisäksi ostan jonkin verran Stadiumista sekä XXL:stä. Näissä liikkeissä on mun mielestä paras valikoima ja usein myös hyviä alennuksia. Kokosin ihan itseni kiusaksi parit kollaasit Sportamorelta. Ehkä teillekin löytyy noista jotain kivaa ja hyödyllistä?

Shortsit // toppi // toppi //huppari //toppi /kompressiohousut

Bootie Shortsit // Front rack urheiluliivit // K2E tanktop // Magee huppari //treenitoppi /crossfit kompressiohousut

Tossa aika perusvaatteita mitä näkee crossfitin parissa naisten päällä. Osa tykkää käyttää shortseja, osa ei. Mun mielestä ne on aika hyvä hankinta varsinkin kesäkuumalla. Crossfitin parissa kukaan ei katsele sun jalkoja et onko niissä sellua vai ei, joten jokainen voi ihan hyvin treenata shortsit jalassa! Suht tukevat urheiluliivit on hyvä olla varsinkin metconien aikana jolloin saattaa tulla paljonkin hyppyjä ja pomppuja. Erilaisia tanktoppeja käytän itsekin ja ne on todella hyviä hikijumpissa. Kyykkypäivinä ja painonnostopäivinä käytän paljon huppareita ja pitkähihaisia. Haluan, että tanko pysyy hyvin niskassa ja että mulla on lämmin fiilis koko ajan kropassa. Kompressiohousut on mulle täysin mysteeri. Ostin yhden, kokeilin kerran jalkaan ja totesin ettei oo mun juttu. Toiset taas ei voi olla ilman niitä!

Tässä muutamat kengät, joita käytetään paljon crossfitissä. Värejä nanoihinkin on olemassa vaikka kuinka paljon, samoin nostokenkiin. Noita violetteja kaunokaisia en ole aiemmin nähnyt ja jos en omistaisi jo hyviä nostokenkiä niin ostaisin nuo tältä istumalta. Nostokengät on aika arvokkaat, mutta niihin kannattaa panostaa, koska ne myös kestää kauan. Parhaan mallin omalle jalalle löydät vain testaamalla. Yhdelle sopii yhdet ja toiselle taas jotkin muut. Näistä kengistä olen kuullut pelkkiä kehuja, mutta ei ne silti ole ainoita mitä crossfitissä voi käyttää. Nämä kengät muuten sopivat ihan kuntosalillekin!

Ja noi Niket… Nike tekee ehdottomasti siisteimmän näköisiä treenipöksyjä! Aina mageita värejä ja kuoseja. Näistäkin voisin ottaa oikeasti kaikki. Typeräähän tällaisten kollaasien tekeminen on, koska nämä jää aina kummittelemaan päähän ja sit mun on pakko hommata noi itelleni. Näin kävi vähän aikaa sitten kun tein Elloksen treenivaatteista kollaasin. Menin ja tilasin sit aika monet niistä itselleni 😀 Ompahan taas vaatetta vähäksi aikaa!

Ps. Sportamorella on maksuton toimitus & palautus

*postaus sisältää affiliate-linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *