Hae
Palasia Arjestani

Kun arki stressaa, laita huulipunaa

Processed with VSCO with 7 preset

Paita House of Brandon, (täältä*) ja huulipuna Oriflame.

*Sis.mainoslinkin.

Arki tuntuu nyt erityisen raskaalta. Tuntu, että kaikkea pitää tehdä. Pitää suunnitella joulua, pitää treenata, pitää käydä töissä, pitää herätä aikaisin, pitää siivota ja laittaa ruokaa. Suoritan asioita nauttimatta niistä. Kiidän vain askareesta toiseen ja yritän saada kaiken hoidettua ja silti yritän haalia kaikenlaista hommaa lisää. Nyt en enää yksinkertaisesti jaksa. Mun kroppa kertoo aika nopeasti, jos menee liian lujaa ja osaan havainnoida nämä merkit nykyään todella herkästi. Näistä varoitussignaaleista olen todella kiitollinen kropalleni, koska muuten saattaisi käydä hassusti. Ja nyt on todellakin signaalit päällä!

Nyt kun olen taas palannut treenaamaan enemmän, huomaan että väsyn helpommin. Vaikka treenaaminen tuo energiaa niin kyllä se myös vaatii enemmän palautumista. Jos on koko ajan miljoona rautaa tulessa, on sanomattakin selvää ettei elimistö voi palautua kuormituksestaan. Mun oli tällä viikolla tarkoitus treenata niin paljon kuin mahdollista, mutta taidan pitää salin ohjelmoinnin mukaan kevyen viikon. Nyt vaan on liian paljon kaikkea. Mukavampaa aloittaa ensi viikolla treenit levänneenä ja arki vähemmän stressaantuneena.

Mä olen ollut pari päivää todella väsynyt ja nyt on pakko ottaa muutama päivä huilia. Toisaalta takaraivossa jyskyttää, että pakko treenata nyt kun voi, mutta järki vie sentään voiton. Tänään väkerrän vielä vähän joululahjoja ja huomenna lähdetään tytön kanssa siskon tykö Kuopioon. Hieman erilainen viikonloppu siis tulossa! Tosi mukavaa saada arjen keskelle taas jotain ihan muuta ja palaan kotiin varmasti huomattavasti virkeämpänä ja toimeliaampana. Mun mielestä on todella tärkeää järjestää elämään välillä jotain ihan muuta kuin sitä perusarkea. Ei sen kovin kummoista tarvitse olla: leffailta, kylpyläreissu, vierailu ystävän luona, askartelua kotona, joku blogitapahtuma..Jotain mikä rentouttaa ja saa ajatukset pois siitä tylsästä peruspuurtamisesta. Kyllä asioiden tekemisestä täytyy myös nauttia, pelkkä suorittaminen on ehkä pahin arjen paholainen!

Millä keinoin te pakenette arjen tylsyyttä?

*Kannattaa tsekata myös House of Brandonilta giftguide ja uutuudet! Siellä olis yhtä sun toista mitä huolisin pukin konttiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.