Hae
Palasia Arjestani

Kylläpä ärsytti.

Huh, miten huono päivä oli eilen. Eikä oikein minkään takia. Aamu ja iltapäivä meni oikein hienosti töissä, ei mitään ongelmaa. Kotona odotti kauhea siivousurakka ja olin päättänyt, että jos en saa urakkaa hoidettua tiettyyn pisteeseen asti niin perun illan treenin ja jatkan siivousta. Viikonloppureissu mökille tiedossa enkä halua palata sotkuiseen kotiin. Niinhän siinä kävi etten saanut urakkaa hyvälle mallille ja jouduin perumaan illan treenin. Tein uuden pelisuunnitelman: siivoan, laitan ruuan ja leivon banskuleivän. Kun leipä on uunissa niin lähden käymään juoksulenkillä. Uusiksi meni sekin suunnitelma. Mun rakas Samsung päätti sanoa sopimuksensa irti ihan tuosta vaan. Jumahti vaan eikä mikään auttanut. Ei muuta kuin Jumboon puhelinkauppaan viemään kännykkä huoltoon. Huollossa kaksi viikkoa. Stana. Huollon mukana puhelimesta tulee häviämään ihan kaikki. Tässä vaiheessa *itutuskäyrä alkoi nousta ihan huolella. Kännykässä oli nimittäin aika paljon mulle tärkeää matskua. Miksi noi vekottimet ei voi koskaan toimia niin kuin niiden pitäis!?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi kauppaan. Tyttö kiukuttelee ja mies äyskii ja tiuskii. Hermot palaa. Ihan sama, en osta mitään. Oon vaikka syömättä. Nappaan tytön kainaloon ja painelen kaupasta ulos. Mies tulee kaupasta tuppisuuna ja kiitää puolijuoksua autolle. Me tytön kanssa perässä. Tyttö huutaa autossa. Pää meinaa räjähtää. Kotona katselen ympärilleni ja mietin mistähän urakkaa jatkaisin. Päässä jyskyttää. Raivosiivoan sen minkä ehdin. Nälkä on kauhea. Ei jaksa laittaa ruokaa. Tyttö ja mies syö kanaa ja pastaa. Mulle ei maistu. Eikä kyllä tarjotakaan. Jatkan siivoamista. Mies menee tytön kanssa nukkumaan. Seison jääkaapilla ja mietin mitä söisin. Leipää. Haluan leipää. Teen lämpimät leivät ja kampean sohvalle katsomaan Klikkaa mua ja syömään. Muistan, että kaapissa on täysi Geisha-paketti. Haen muutaman suklaan ja mussutan ne tyytyväisenä. Mieli paranee, *itutuskäyrä laskee. Suklaa auttaa aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä on vähän hankalaa olla nainen 😀 Niin ja se banskuleipä jäi muuten tekemättä.

Tänään toivottavasti parempi päivä! Iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille 🙂

14 kommenttia

 1. Matilda kirjoitti:

  I so feel you 😀 Sun blogi on ihan huippu kun jaat juuri tälläisiä juttuja, mihin on todella helppo samaistua 😀

  Hyvää viikonloppua!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, mä en tykkää esitellä pelkkää pintaliitoa ja kiiltokuvaa, koska elämä ei sitä pelkästään ole. Kiitos kivasta kommentista ja muksaa viikonlopun jatkoa sullekin 🙂

 2. Mirgga kirjoitti:

  Välillä täälläkin juuri noin! 🙂 Hienoa että jaat myös näitä peruspäiviä jolloin kaikki ottaa pattiin jopa ilman syytä! Naisena oleminen on ihanan kamalaa 😉

 3. Sonetti kirjoitti:

  Ai että! 🙂 Mahtavaa! Tiedän niin tuon tunteen ja kyllä nauratti juttua lukiessa, koska pystyin samaistumaan siihen täysin. Kiitos, en ole ainoa. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tätähän tää välillä on! Tällä hetkellä omat kiukuttelut lähinnä naurattaa, vaikka tolla hetkellä koko maailma tuntui olevan mua vastaan 😀

 4. Jonna85 kirjoitti:

  Heippa!

  Voi vitsi voin jakaa tunteen siitä miten kaikki kaatuu kun ensin yksi asia kaatuu.. :/ Noi päivät koettelee urakalla hermoja, mutta toivottavasti edessä mukava ja aurinkoinen viikonloppu mökillä! 🙂

  Piti ihan laittaa siitäkin viestiä, että oli hauska kun eilen kävelit vastaan Jumbossa ja meinasin ihan pysäyttää ja tulla juttelee, sitten tajusin etten oo ikinä sinun kanssa kasvokkain ollutkaan, vaan olet tullut niin tutuksi blogista. 😀

  -Jonna

  • Jonna kirjoitti:

   Höh, olisit tullu jutskaamaan! Olis munkin päivä saletisti parantunut :
   😉 Missä kohti tulit vastaan? Toivottavasti et ainakaan sillon kun kinasteltiin miehen kanssa mitä syödään vai syödäänkö mitään 😀

   • Jonna85 kirjoitti:

    Hahaa, en tullut silloin! 😀 Ei olisi kyllä yhtään säikäyttänyt, tuttu juttu ja varsin usein kun lähetään nälkäsinä ja ilman kunnon kauppalistaa matkaan oman ukon kanssa! Mulla varsinkin nousee kiukku heti kun vähänkin alkaa nälkä puskeen, joten mies osaa usein jo omatoimisesti varata mukaan esim protskupatukan hätävaraksi! 😀 Vaikka itsellään kyllä ihan sama juttu vaikkei sitä voikaan myöntää!

    Mutta höh, olisi pitänyt tulla jutskaileen! 🙂 Ensi kerralla sitten! 😉 Niin hassua miten susta tän blogin seurannan tuloksena tullut niin ”tuttu” ihminen! Kesällä voidaan törmää vaikka Orivedelläkin! 😀

    Mukavaa viikonalkua sinne!

 5. Maiju kirjoitti:

  Välistä saakin ärsyttää… 😉

 6. kip kirjoitti:

  Haha, tää on kyllä niin tosi elämästä että, toivottavasti viikonloppusi on ollut sitäkin mukavampi ! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, kaikki hyvin mun valtakunnassa 🙂 Toivottavasti sullakin!

 7. Eve kirjoitti:

  Apua miten tuttua! Varsinkin raivosiivous ja syömättä jättäminen. No, olo on yleensä parempi sitten siivouksen ja syönnin jälkeen…onneksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.