Hae
Palasia Arjestani

Mitähän tästä tulee..

Otin eilen hienon videon koko olkapäätreenistä. Yritin tehdä videosta vieläkin hienomman movie makerin avulla, mutta vituikshan se homma meni. Hermot meni ehkä miljoona kertaa eilen illalla, kun se ohjelma teki musta varmaan 150 kilosen, kele.Se siis venytti kuvan jotenkin aivan omituisesti eikä sitä saanut mistään asetuksista muutettua. En tykkää yhtään tuommosesta turhanpäiväsestä oikuttelusta. Otin äsken yhteyttä henkilökohtaiseen atk-tukeeni eli Mr M:ään ja sieltä tuli sit pari hyvää neuvoa, kuten ensimmäisenä ”pistä johto seinään” ennen kun kerkesin suutani avata 😀 Vissiin pitää mua ihan urpona. Just tässä samalla laitailen sitä videoo juutuuppiin, katellaan menikö sekin ihan susille..

Hähää, kävin eilen aamulenkillä. Ja tänäänkin vielä! On muuten aplodien paikka 😀 En muistanutkaan miten mukavia aamuköpöt on. Sauvojen kanssa kun painelee niin aukee hartiatkin samalla. Muutenkin lenkin jälkeen on paljon virkeämpi kuin normaalisti.

Yks juttu alko vaan taas ihmetyttämään. Kävelin tien reunassa koira mun vasemmalla puolen. Käveltiin siis niin reunassa kun vaan reunassa voi kävellä. Sieltä sitten joku ukko porhaltaa edestä päin samaa tien reunaa. Lähenee, lähenee, lähenee, väistääkö? No, se ei  sitten ainakaan väistäny vaan olis kävelly päälle, jos en olis ite vetäny viime hetkellä koiraa keskelle tietä. Kunnon urpo, sanon minä. Oikeesti, kuka joutuis tommosessa tilanteessa vastuuseen, jos mulla olis vaikka vihainen ja arvaamaton koira joka purisi päin kävelijää, jolla on kolme metriä tilaa toiseen reunaan? Minäkö, jolla on koira kiinni ja kävelen sen kanssa niin, että koira on reunimmaisena? Vai se tyyppi joka väkisin kävelee päin? Tämmösiä tapauksia on sattunut eteen yllättävän monesti. Joku kerta vielä joku tyyppi saa kunnon ryöpyt niskaansa. Tällä kertaa sain vielä pidäteltyä itseäni.. Ei ainakaan itelleni tulis mieleenkään kävellä päin vierasta koiraa.

No, eipä siitä sen enempää. Iltapäivällä salille, jossa lisää urpoilua, mut hieman eri merkeissä 😀

Olkapäille ja ojentajille otin kiertoharjottelusettiä, molemmille 4 kierrosta.

1a. Sivuviparit kp
1b. Pystypunnerrus smith seisten
1c. Leveä pystysoutu mutkatangolla
1d. Viparit kulmassa kp

2a. Pushdown 2x leveä mo ja 2x vo
2b. Ranskalainen alaviistopenkillä
2c. Dippi kahden penkin välissä

Lisäks vatsoille narulla taljassa ja vatsasoutu superina 3 sarjaa sekä abcoasteria ja rutistuksia aaltopenkillä superina 3 sarjaa. Solkkuun olin menossa, mut joku ehti ensin niin kuin aina. Tein sit 10 minuuttia airooppista matolla ja otin vielä jalkojen venyt päälle.

Veti aika hapoille olkapäät ja ojentajat tolla treenillä. Ei paljon juomapullo pysyny käsissä! Oli taas salilla yks kaveri samaan aikaan, jolla ei tainnu ihan kaikki inkkarit olla kanootissa. Tyyppi tuli seisomaan kuta kuinkin metrin päähän, kun tein pushdownia ja vaan tuijotti. Mitään se ei sanonu, tuijotti vaan. Yritäppä siinä sit keskittyä. Hieman erikoiselta kaverilta vaikutti 🙂 No, meitähän on joka lähtöön..

Viime yö menkikin sit duunissa. Pääsin nukkumaan siinä neljän maissa ja ajattelin vähän aikaa köllöttää piikkimaton päällä. Heräsin sit seiskan aikaan siihen, kun nahka oli aivan tulessa 😀 Mut ei ollu selässä enää treenikipuja tänään!

Tässä odottelen juuri virallista valvojaa arvontaan eli huomenna saatte sitten tuloksia!

Onko kellään muuten käytössä kalorilaskuria? Oon ite taas alkanut pikku hiljaa käyttää sitä, pysyy syömiset ruodussa paljon paremmin sen avulla ja voi helpommin fiksata ateroita kun ei tartte arvailla et paljonkohan tässä nyt on mitäkin ja voinkohan nyt varmasti vielä syödä tän.. Ajattelin tilata taas käyttöaikaa seuraavaks puoleksi vuodeksi laskuriin, hintakaan ei kauheen paha 20e, jos vaan tulee käytettyä. Mun syömisiä voi halutessaan katsoa täältä. Klikkaa kohtaa ”katso ruokalista” niin näet kaikki ruoka-aineet ja määrät. Mitään liikuntajuttuja mä en tonne ole syötellyt..

Jos tästä syömään sitten..

4 kommenttia

 1. Ninnu kirjoitti:

  Mä aattelin kans alkaa kohta ton pikku hiljaa lähestyvän kiristelyn myötä käyttää sitä kalorilaskuria. Mun mielestä ainakin tosi näppärä. 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  On se vaffa :)Kaikkea hyvää Jonna vuodella 2010!Olkoon se vahvempi kuin vuosi 2009.Maaret

 3. Heidi kirjoitti:

  Taitaa noita törmäilijöitä löytyä joka kylästä 🙁 Välillä savu nousee päästä, kun saa taas koiran kanssa hyppiä alta pois. Itellä on laskuri käytössä aina sillon tällön, syksyllä viimeks oli pari kuukautta ja nyt aattelin taas kevääks ottaa käyttöön, kun olis tarkotus hiukkasen kiristellä. Ihan ehdoton apuväline: hyvin pelaa ja halpa! :)Hauskaa vuodenvaihdetta ja tsemppiä ens vuodelle!! Innolla odotetaan koneen ääressä uusia jorinoita ja lähestyvää dieettiäkin jo mielenkiinnolla :)-Enzyme

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Ninnu: jaajaa, siellä aletaan kans dieetille. Ettet vaan olis syksyllä kisoihin lähössä? ;)Maaret: ei se oo vaffa 😀 Oikein ihanaa ja muskelirikasta uutta vuotta 2010 sullekin! Millonkas olet taas tälle suunnalle tulossa?Enzyme: aika moni vissiin on nyt keväällä kiristelemässä 😀 Tuntuu et yks jos toinenkin suunnittelee dieettiä. No, mut onhan se mukavempi tepastella biitsillä kun on kunnossa :)Mua kauhistuttaa koko dieetti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.