Kiken.
Nyt siellä mietitään et mikä hemmetin Kiken, mut kysehän on nyt kanasta ja kanaruuasta! Mökillä tehtiin aivan hemmetin hyvää pastaa, nimittäin kana-aurajuustopastaa. Ah! Harvoin tehdään pastaa kastikkeineen ja peleineen, mut silloin kun tehdään niin raaka-aineet saa olla vähän tuhdimpia 🙂
Kana-aurajuustopasta
- pastaa syöjämäärän mukaan
- broilerin rintafileitä
- Aurajuustoa
- ruokakermaa
- sipulia ja valkosipulia
- suolaa + mausteita maun mukaan
- voita/kookosöljyä paistamiseen
Suikaloi sipulit, valkosipuli sekä broilerin rintafileet.
Laita pastavesi kiehumaan. Ruskista sipulit, valkosipulia sekä broilerit voissa/kookosöljyssä. Mausta hyvin.
Murusta joukkoon aurajuusto ja anna sen sulaa hetki.
Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa hetki.
Lisää pastat kuumaan veteen ja keitä ohjeen mukaan. Anna kanakastikkeen hautua miedolla lämmöllä samalla kuin pastat valmistuvat.
Herkuttele!