Hae
Palasia Arjestani

Viikot vähenee, tahti kovenee…

…ja taas meinaa pukata flunssaa. Kovasti sieltä joku pöpö yrittää nyt hyppiä nenille. Parina viime päivänä on ollu taas vähän tukkoinen olo ja kurkkukin on vähän kipeytynyt. Eilen aamulla alkoi vielä korvakin vihlomaan. Toisaalta korvakipu johtuu mulla aika usein niskojen jumituksesta (en tajuu miten se voi siitä johtua, mut niin kuulemma on…)ja flunssainen olokin viittaa väsymykseen. Mene ja tiedä. Jos puskee pöpö päälle niin eihän sille mitään mahda. Nyt tankkaan paljon c-vitskua ja kylven glutamiinissa ja valelen itseni sillä monta kertaa päivässä 🙂
Sunnuntaista lähtien on pää ollut aika jumissa. Haahuilen vaan ympäriinsä ja tuijottelen yhteen paikkaan. Junamatka Kotkaan (viimeinen sellainen!) sujui ennätysnopeasti, kun havahduin aina välillä tuijottamasta ikkunasta ulos 🙂 Viikonlopun vietin taas koto-Kuopiossa. Perjantaina suoraan junalta salille treenaamaan olkapäitä ja ojentajia kiertoharjottelusysteemillä.
 • 1a. Takaolat ristitaljassa 3x
 • 1b. Pystypunnerrus kp seisten 3x
 • 1c. Sivuviparit kp 3x
 • 2a. Kapee pena 2x
 • 2b. Dippi kahden penkin välissä 2x
 • 2c. Pushdown tangolla vastaotteella
 • 2d. Pushdown tangolla myötäotteella
Pitkiä sarjoja lyhkäsillä palautuksilla. Pienet lihat (jos niitä enää pieniksikään voi sanoa, lähinnä olemattomat 🙂 ) ihanan kipeinä treenin jälkeen 🙂
Lauantaina taas tankkasin. Ihan velttoiluks ei sekään päivä menny. Sovin kisasiskoni Maaritin kanssa treffit salille, jossa kävin tekemässä 30 minsaa aerobista ja koko kropan venyt sillä aikaa, kun Maarit teki omiaan. Kattavien henkevien keskustelujen jälkeen kera CBB-Antin ja salin Anzzin suuntasimme kulkumme kohti kirppistä. Mun olis pitäny löytää itelleni joku mekko tai vastaava kaverin häihin, mut tietenkään sillon ei mitään löydy kun pitäis. Aika huono tarjonta oli tällä kertaa.. Matkamme jatkui Gozilla-Kokkosen putiikkiin (G-voimaan), luontaisravinnekauppaan ja siitä vielä ruokakaupan kautta kotia. Siis minä omaani ja Maarit omaansa 😀 Kotona siivoilua, kissojen rapsuttelua ja koiran lenkittämistä. Meidän koiralla todettiin maksassa olevan jotain vikaa ja hän syö nyt sit vain erikoisruokaa. Vanha rouva on hieman ihmeissään, kun mamma ei enää aukasekaan herkkukaapin ovea vaikka kuinka tuijottaa silmiin ja kuolaa lattialle 😀 Niin ja sohvalle. Sammuin lauantaina reilusti ennen kymmentä sohvalle. Vissiin vähän väsytti..
Sunnuntaina ajoissa ylös ja aamulenkille. Ennen junaan lähtöä piti salitreenikin hoitaa pois alta eli aamupalan jälkeen sit jumppaamaan etummaisia jalkoja.
 • 1a. Hackkyykky 3x (1x korokkeelta)
 • 1b. Prässi 3x
 • 1c. Askelkyykkykävely kp 3x tsiljoona askelta
 • 2a. Pohkeet istuen 2x
 • 2b. Pohkeet prässi 2x
 • 2c Pohjekone 45 astetta 1x
Päälle vähän airooppista ja venyt. Kuulemme treenaan nykyään kovempaa kuin ennen dieettiä, näin sanoo isäntä. Treeneissä on siis ollut koventamisen varaa entisestään. Kovempia niistä tekee ehkä se etten enää kapinoi jos toinen käskee tekemään kaksi toistoa lisää, vaan pumppaan vaikka hamaan maailman tappiin asti. Näinhän sen pitäis mennäkin!
Junamatka meni siis ihan hujauksessa siinä haaveillessa ja ihmetellessä. Joudun Kouvolassa odottelemaan toista junaa 45 minsaa ja tapana on ollut hoitaa ruokaostokset siinä välissä. Niin myös tälläkin kertaa. Meinasin tosin myöhästyä seuraavasta junasta, kun jäin ihmettelemään K-kaupan teeosastoa. Sieltähän löytyy nykyään todella kattava valikoima luomuteetä! Ayerveda-teetäkin (Yogitea) oli saatavilla ja vieläpä halvemmalla kuin Kotkasta! Yksi uusi paketti siis testiin asap.
Kevyesti väsynyt teefanaatikko..
Maanantaina salilla vuorossa selkää ja taas alko kovat väännöt: rest pauseja, pakkotoistoja, negatiivisia. Painoja en sen enempää muista, mut joissakin liikkeissä taisin jopa nostaa painoja tai sit väänsin enemmän toistoja 🙂 Hyvähyvä.
1. Leuat leveä myötäote 2x
2. Kulmasoutu 2x, toinen sarja vastaotteella ja toinen myötäotteella.
3. Mave polvista 2x ja taas sain tällä yläselän muikeen kipeeks! Mii laik!
4. Leuat kapealla kahvalla 2x tässä tein aika paljon negatiivisia ja sain ainakin hauiset megakipeiks. Perille meni siis muttei ei ihan sinne minne piti.
Nyt sain sit ottaa treenin jälkeen ekat intervallit. Syletti ihan kevyesti alkaa sitä vääntämään, mut minkäs teen. Jollain ne viimeset rasvapallerot pitää saada pois! 20 minsaa crossarilla ja 10 minsaa soutulaitteella. Kivasti veti puhdin pois. Noi intervallit on kuulkaa kummallisen hikistä touhua 😀 Sit vaan kauheella urmulla kaupan kautta kotio. Kanalle kaveriks herkkusieniä, lehtisalaattia, pinaattia, sipulia ja valkosipulia. Kummasti noistakin sai taas lisäenergiaa vaikkei ihan heti uskois.

Tiistaina piti tehdä rintaa ja hauista, mut koska osasin hienosti maanantaina reenata selkää hauiksilla ja sain ne megakipeiks niin joudin vaihtamaan hauberitreenin ojentajajumppaan.

 • 1. Vinopenkki tangolla 2x
 • 2. Pena kp 2x
 • 3. Vipunostot tasapenalla kp 2x
 • 4. Kapee pena 2x
 • 5. Dippi 2x
 • 6. Pushdown 1x vastaotteella ja 1x myötäotteella

Ja päälle se ihana intervalli, kauhee hiki ja väsy. Perussetti.

Flunssa yrittää tosiaan puskee ihan tosissaan päälle, mut taistelen kynsin hampain sitä vastaan! Heräsin aamuyöllä megahedariin ja nenäkin oli aivan tukossa. Särkylääkkeitä joudun nyt napsimaan vaikken kyl haluais, mut toinen vaihtoehto olis sit kärsiä eikä sekään tällä hetkellä kauheesti kiinnosta.

Se olis sit huomenna viimenen duunipäivä Kotkan päässä. Nopeesti on vierähtänyt puoli vuotta! Työkavereita tulee varmasti ikävä, sillä tää on ollut ehdottomasti paras työpaikka missä mä oon koskaan ollut. Pientä stressiä meinas pukata viime päivinä a) työttömän tuleva arki ja b) sängyn myyminen. Positiivisella ajattelulla pääsee näemmä pitkälle, koska jaksoin uskoa, että töitä löytyy Kuopiosta ja saan sängynkin myytyä. Pari päivää sitten sainkin mukavan puhelun kuopion suunnalta ja sain ainakin muutamaks viikoks oman alan duunia (ja saan herätä JO 03.50 aamulenkille…). Sekin on kuitenkin eteen päin! Tänään aamulla pirahti jälleen puhelin ja sänkykin meni kaupaks. Nyt vielä positivoidaan Jonna hyvään kuosiin lavoille 🙂

Miljoona asiaa tehtävänä vielä tälle päivälle: leipomista työpaikalle, loppujen kamojen pakkaamista, siivoilua, ruuanlaittoa…Eli hommiin siis! Seuraavat salitreenit teenkin sit Gym99:llä 🙂

6 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  paljon tsemppii siulle. tsemppariksi tulen katsomoon kisoihin.otin palkattoman vapaan siksi lappeenrannan lauantaiksi. joko sait vuoteesi kaupaksi, sen joustinpatjan jutskan siis, kyselee SaTa kuopion kuppeesta. voisin pojalle sen ostaa, mut oon varmaan jo *too late*

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mähän kisaan sit vasta SM:ssä eli Lappeenrannassa istun vaan katsomossa jos sielläkään 🙂 Jos kyydin saan niin tulen kannustamaan muita Kuopion tyttöjä ja muitakin tuttuja!Sänky meni tänään kaupaks! Enkä olis sitä lähteny Kuopioon asti kuljettamaan, olis tullu liian kalliiks..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Moro, miksi dieetillä pitää tehdä erikoistekniikoita?

 4. Anonymous kirjoitti:

  Tervetuloa takaisin kuopioon!

 5. Tiina kirjoitti:

  Oikein kovasti tsemppiä vielä viimeisiin rutistuksiin! 🙂 Blogiasi on aina ilo lukea.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Ano: en tiedä tekeekö monet dieetillä erikoistekniikoita, mut ite oon niitä käyttänyt että saan varmasti vietyä sarjat failureen asti. Nyt kun sarjamäärät tiputettiin puoleen entisestään niin on entistäkin tärkeämpää saada lihas väsytettyä kunnolla. Ja lisäähän erikoistekniikat jonkin verran kulutustakin treenin aikana :)Ano2: Tänks! Kotiin on aina mukava palata 🙂 Taas tulee uutta mielenkiintoa dieettielämään, kun maisemat ”vaihtuu” ja pääsee kotisalille treenaamaan.Tiina: Kiitos! Kovaa tässä yritetäänkin rutistaa viimeset rasvat pois ja tyttö kireäks 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *