Hae
Palasia Arjestani

Suunnittelua.

Hejsan! Aika rankka viikonloppun on ollut… Tai no rankka ja rankka, mut nukuttua en ole saanut kunnolla. Appivanhemmat oli meillä kyläilemässä ja meillä kun ei kauheasti noita ylimääräisiä nukkumapaikkoja ole niin käytiin eilen ostamassa Sotkasta uusi vuoderahi. Ihan kivahan se on noin niinku sisustuselementtinä, mut ei niitä ole kyllä nukkumiseen tarkoitettu. Isännän porukat nukkui meidän sängyssä, isäntä sohvalla ja minä levitetyllä rahilla. Heräsin yön aikana varmaan miljoona kertaa. Millon koski selkään, millon karkas tyyny alta ja välillä puutui sormet tai kyynervarsi tai joku.. aaargh! Kissatkin muisti pienellä rallilla 🙂 Heräsin sit kuudelta kun akvaarion syttyi valot. Ei riittänyt noi unet mihinkään.. Tänään otinkin sit kunnon päiväunet ennen salille lähtöä. Ei sitä muuten jaksa.

Salilla takareisiä, pohkeita ja vähän selkää. Pitkää sarjaa lyhkäsillä palautuksilla.

1. Takareiskat istuen 17, 14*30kg/ 16*25kg/ 20*20kg
2. Ghr selkäpenkissä 17, 15*5kg/ 13*2,5kg
3. Suorinjaloin mave yhdellä jalalla 2*13*21kg/käsi kunhan testailin uutta liikettä..
4a. Pystypunnerrus koneessa 5*7*15kg/puoli
4b. lantionnostot 2x / Ylätalja eteen 4x
4c. Selänojennus 3*15*bw/ Pohkeet seisten bw 2*20
5. Pohkeet istuen 3x

Mielenkiintoinen liike toi yhden jalan mavetus. Saa keskittyä aika paljon, et tuntuma menee just takajaloille. Ainahan se on tommosta mutustelua uuden liikkeen kans, mut luulen ettei toi ainakaan tule jäämään mun ohjelmaan.

a 221 a 220

Olkapääspesilisaatio jatkuu edelleen, tänään pystypunnerrusta koneessa. Huomenna onkin sit varinaisen olkapäätreenin vuoro. Ihan kuin olis jotain pientä kasvua tapahtunut tuolla olkapääosastolla 🙂

Tänään vähän suunniteltiin tulevia kisoja. Lihaahan sitä pitäis tosiaan saada, mut itseäni en kuitenkaan voi pakottaa kasvamaan enemmän kuin kropan kapasiteetti antaa myöten. Mitään ylimääräsiä mömmöjä en tosiaan ala vetämään, koska mun mielestä se vaan on niin älytöntä käyttää mitään ja sit kisata lajissa, joka on tarkoitettu naturaaleille. Tavoite on asetettu keväälle 2012. Riinun kans lyötiin viisaat päät yhteen, taas kerran 😀 Jos edes vähän saisin lisää lihaa niin olisin tyytyväinen. Testidieetin pidän myös joskus keväällä ja testaan syklitettyä dieettiä. Onhan tässä aikaa vielä testailla vaikka mitä 🙂

Keho reagoi melko mielenkiintoisesti eiliseen herkutteluun. Melkein kiloa keräs nestettä! En tajua miten sitä keräytyy niin paljon mut niin näkyy tekevän. Mistähän johtuu??

Jep jep. Huomenna taas duuniin ja mielenkiintoinen päivä tiedossa… Nyt jos hätistelis isännän pois xboxin kimpusta ja hieromaan mun selän!

7 kommenttia

 1. niina kirjoitti:

  Nonniin.. Sitten vaan 110%lasissa kohti kevättä 1012.. :))

 2. Anonymous kirjoitti:

  Opettelet treenaamaan järkevämmin ja kunnon perustreenillä, niin ehkä sitä kehitystä saattaa tullakin. Heitä tommoiset 5-jakoset ym vimputukset helevettihin.

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  niina: näin on tehtävä :)Ano: mikä on sun mielestä ”kunnon perustreeniä”? Oon kokeillut esim. 2-jakoista mitä monet suosii. Ei toimi mulla. 5-jakoinen on tähän mennessä ollut mulla melkeinpä ainoa ohjelma, jolla olen saanut hyvin kehitystä aikaiseksi. 5-jakoisella treenatessa teen kuitenkin esim. kädet, olkapäät ja pohkeet 2x viikkoon, suuremmat lihasryhmät kerran viikkoon eli mulla on melko modifioitu 5-jakoinen. Nythän treenasin 4+3-jakoisella eikä kroppa tuntunut palautuvan kunnolla. Pakko antaa elimistölle myös kunnolla lepoa.Mitä tulee liikevalikoimaan niin pyrin tekemään pääasiassa raskaita perusliikkeitä (paitsi mave jää nyt ehkä pois…) ja sekaan viljelen sit fiiliksen mukaan myös muuta.Ideoita?

 4. Henna kirjoitti:

  Jee, mullaki tavotteena kevät 2012 🙂 tulokas keltanokkana häärin :D, tässä pieni kokeilu dietti kohta alkamassa…

 5. taru kirjoitti:

  Ja mullakin tavotteena kevät 2012! tosin body fitneksessä 🙂

 6. datc kirjoitti:

  Millainen sulla on muuten dieettiruokavalio? En muka löytänyt siitä postausta. :/ Mitä tarkoitat syklitetyllä diietillä?

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  En oo tällä hetkellä dieetillä niin et varmaan senkään takia löytänyt siitä postausta:) Vasta huhtikuun tienoilla alottelen. Syklitetyllä dieetillä tarkoitan systeemiä, jossa ollaan ensin esim. 2 viikkoa miinuksilla, 1 plussalla jne. Painoa pudotetaan siis pikku hiljaa ja plussaviikoilla on vielä mahdollisuus hankkia hieman lihastakin 🙂 Tarkkaa systeemiä ei ole vielä suunniteltu, mutta eiköhän tässä pikku hiljaa aleta tekemään jonkilaista tarkempaakin suunnitelmaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *