Hae
Palasia Arjestani

Worth of trying.

Etsin päivittäin pinterestistä uusia paleoreseptejä kokeiltavaksi ja tässä teille muutama mitä aion tulevaisuudessa testata. Kysymys kuuluukin: mitä testataan ensimmäisenä?

1. Helppo pekoni-avocadopaistos aamupalaksi.

Kuvan sekä reseptin löydät täältä. Hah, voiko helpompaa aamupalaa olla?

2. Paleo Banoffee.

Kuvan sekä reseptin löydät täältä. Rakastan banoffeeta yli kaiken! Onkohan tästä pientäkään vastusta ”oikealle” versiolle? Pakko testata heti ensi viikonloppuna!

3. Paleopannukakku (uunissa)

Kuva sekä ohje täällä. Nyt niitä mantelijauhoja tänne ja vähän vikkelään! Pannulla teen paljon paleo lettuja, mutta että uunissa? En ole kertaakaan kokeillut.

4. Paleopuuro aamupalalle.

Kuvan sekä ohjeen löydät täältä. Jotenkin tuo resepti itsessään jo kuulostaa niin härskiltä ja omituiselta, että on ehkä pakko kokeilla! Kaksi vaihtoehtoa: hyvää tai pahaa 😀

5. Paleobrowniet

Kuvan sekä ohjeen löydät täältä. Ääk, mä en kestä, mokomat suklaaherkut! Näitä on pakko saada 🙂 Mutta tietääkö kukaan paljonko on ”one stick butter” suomen mittayksiköllä?

Mitkä ohjeet näytti hyvältä? Mitä kokeillaan ensimmäisenä?

18 kommenttia

 1. Juliet kirjoitti:

  Kaikki muut paitsi eka 😀

 2. maggy kirjoitti:

  Paleopuuro kuumottas!! 🙂

 3. Pippuri kirjoitti:

  Pitkään olen jo seurannut blogiasi, joka onkin ihan mahtava luettavaa. Kiitos! Olen innostunut paleoreseptejäkin kokeilemaan kiitos sinun ja nuo uusimmatkin näyttävät vähän turhankin herkullisilta. ’One stick’ voita on muistaakseni pyöreät 113g.

  • Jonna kirjoitti:

   Moikka! Kiva kuulla jos tykkäät ja aivan mahtavaa että kommentoit 🙂

   Hei, kiitti tiedosta! Pistetään stickkitieto korvan taakse!

 4. riitta kirjoitti:

  NAMNAM!
  oon jo aiemminkin miettiny paleoruokavalioon siirtymistä,ja oikeastaan jokunen vuosi sitten vetäny dieetinkin hyvin pitkälti samanlaisella ruokavaliolla,silloin tosin tarkotus oli vaan olla vähähiilarisella.
  mutta siis,nyt on kyllä pakko alkaa iteki kokeilla näitä,oot saanu mut ihan innostuu!laita vaan reseptejä tulee,varsinkin niitä mitkä oot hyviksi itse havainnu 😀 olis mielenkiintosta tietää,millaisia kalorimääriä syöt,ja millä suhteilla tällä hetkellä,miten esim.hiilarit treenin ympärillä?vai lasketko edes,meneekö mutulla?itellä just reenien kuluttavuus on ollu se,mikä on saanu ”normi”ruokavaliossa vielä pysymään.Ja mikä sulla on oma tavoite tällä hetkellä painon/reenien/ruokavalion suhteen,mitä niiltä haet?muuta kun kehitystä 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Hyvä hyvä, kyllä näille kannattaa antaa mahdollisuus! Oon ihan itsekin yllättynyt miten näin terveelliset voi maistua taivaallisen hyvältä 🙂

   Mä en laske kaloreita ollenkaan. Makroistakaan ei mitään hajua, mut protsku+rasva-painotteisesti mennään, sen tiedän. Hiilareita syön oikeastaan vähän aamiaisella ja sit isomman satsin muutama tunti ennen treeniä. Sekin vähän vaihtelee, välillä syön lounaalla kasan hiilareita ja sit ennen treeniä pienempi snäki. Ihan fiiliksen mukaan meen 🙂

   Kehitys on ainoastaan ainoa mitä haen tällä hetkellä. Voimaa painonnostoliikkeisiin ja jaksua wodeihin. Lihaskasvua en enää seuraa niin fanaattisesti kuin ennen, mut seuraan kuitenkin muun ohessa ihan oman mielenkiinnon vuoksi 🙂 Painoa seuraan pari kertaa viikossa vaa´alta ja koska paino nousee pikku hiljaa niin tuskin ainakaan miinuksille meen 😀 Peili on kuitenkin se ykkösasia edelleen, samoin seurantakuvat!

 5. Adelheid kirjoitti:

  Voi ei mitä herkkuja. Mä en kestä. Kiusaan itteeni pienellä dieetillä niin ei voi katsella tollasia houkutuksia ollenkaan. =) Toi mukibrowniekin meinas jo saada mut sortumaan..

  • Jonna kirjoitti:

   No mutta paleodieetillähän ei tartte laskea kaloreita 😉 Ja aineksetkin on terveellisiä eli kokeilemaan vaan!

 6. MR kirjoitti:

  Paleopuuro ekaksi! 🙂 Käydään sen jälkeen muut herkut läpi ja pekoni-avocadopaistos viimeiseksi.

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, täytyypä katsoa jos huomisaamuna jo tekis paleopuuroa 🙂 Jos vaan ainekset löytyy niin kokeiluun menee!

 7. Vilijonkka kirjoitti:

  Oon jo jonkuin aikaa seurannu sun blogia, mut oon ihan patalaiska kommentoimaan koskaan mitään. Nyt kuitenkin on ihan pakko! Oon itekin vähän salakavalasti innostunu crossfitistä ja sen takia on ihan huippua ollu seurata sun juttuja lajiin liittyen. Oon jo itse asiassa vähän käyny selailemassa Crossfit Vantaan sivuja, mut vasta sillä asteella kuitenkin ollaan 😀 Parasta sun blogissa on just se, että oot ihan ”tavallisen” oloinen, juttuihin on helppo samaistua 🙂

  Ja jotta tää kommentti ois jotenkin liittyny tähän postaukseen, niin mun ääni menee banoffeelle, ai nam!

  • Jonna kirjoitti:

   Moi! Ihanaa että kommentoit 🙂

   Hei, nyt vaan on rampia sit varaamaan ja vielä saattaa olla paikkoja tutustumiskäynnillekin! Kannattaa ainakin kysyä 🙂 Kannattaa myös olla tarkkana koska blogiin on tulossa crossfit-aiheinen kilpailu jossain vaiheessa 🙂

   Banoffeeta joutunee viikonloppuna leipasemaan 🙂

 8. Betty kirjoitti:

  Sun on PAKKO kokeilla noita brownieita!!!!!! Mä olen herkkukiellossa vielä viikon ainakin ja siksi SUN on pakko testata ne mulle. HETI! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hahaa, katsotaan mitä viikonloppuna Jonnan keittiössä kokataan 😉

 9. Joan kirjoitti:

  Mua kiinnostais ainakin tuo banoffee! Kuulostaa ihan mielettömän hyvältä <3 🙂 Laitoin sen itellenikin ylös, sillä oon nyt kuolannut sellasta sitruunajuustokakkua, mikä oli iltasanomien sivuilla joka ei oo paleo. Tää vois olla sellanen hyvä kilpailija sille, että jos tekisinkin tällästä sitten kun leivon seuraavan kerran! 🙂 Pitäsköhän sitä käydä vielä kerran jossain luontaistuotekaupassa pönkimässä noita kookosmaitotuotteita! Mä oon ostanut vaan Bionan Luomukookosmaitoa, kun se on melki ainoita jossa on vaan kookosta ja vettä. Mut citarissa oon kyl nähnyt sellasia pahvitetroja joissa on tiukkaan pakattua kermaa? Ootko sellasta käyttäny? Mä en o viä uskaltanu ostaa testiin 🙂 Pitääköhän se niinku notkistaa vedellä vai lämmöllä vai miten… Jos lämmöllä ja on vaikka leipomassa ni oisko se sit joku vesihaude niinku suklaankin kanssa? Kerros ny ku oot tommone master paleo chef?! 😀 Hei muuten! Löysin eilen Lidlistä Biotrendin (Lidlin luomumerkki) Luomuvoita, jonka ainesosaluettelossa luki ainoastaan "kerma"! Ostin heti, koska oon ettinyt suolatonta luomuvoita, jotta vois valmistaa sitä kirkastettua voita. Mut nyt rupesin siitäkin pohtiin että hitto onkohan se niinku pastöroitua 😀 Vai onko se tavallaan "raakaa"?! Vähä pelottavaa, pelkään hulluna raakamaitotuotteita, kun jos mulle tulee niistä listeria ni joudun varmaa heti munuaistenvaihtojonoon :S Tarvii tutkia asiaa..

  • Jonna kirjoitti:

   Mä ostan millon mitäkin kookosmaitoa tai kermaa. Nyt oon kyllä ite tehnyt maidosta kerman pitämällä sitä yön yli jääkaapissa. Itseasiassa koko ajan on yks purkki jääkaapissa 😀 Siitä kun vaan valuttelee ne vedet pois niin sulla on jäljellä vain kerma! Aika usein jos kermat on kovin jämäköitä niin ne notkistuu pelkästään vatkaamalla. Kaipa niihin voi vettäkin vähän lisätä?

   mä en oo vielä nähny tota luomuvoita! Täytyypä pitää silmät auki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *