Hae
Palasia Arjestani

Ideoita kotiin

Istun tällä hetkellä Helsingin jäähallilla International horse showssa katsomassa koulu- ja esteratsastuskisoja! Täällä on hyvä bloggailla samalla, mut tästä päivästä myöhemmin lisää 🙂 Mähän olen Aikakone tyttö lukemaan sisustuslehtiä ja aina viikonloppuisin selaan ahkerasti blogejakin. Aika harvoin tulee omaa kotia kuvailtua,  koska en koe sitä ihan omimmaksi alaksi ja oma koti tuntuu jotenkin tutulta, turvalliselta ja helposti ajattelen että se on muiden mielestä ehkä vähän tylsäkin. Toisaalta, muiden mielipiteillähän ei ole juuri väliä koska minähän siellä omassa kodissani asun 😀 Innostuin taas selailemaan pitkästä aikaa pinterestiä ja löysin sieltä kymmenittäin inspiroivia koteja ja sisustusideoita! Tekee mieli tältä istumalta lähteä laittamaan kotiin kaikkea uutta ja kivaa 🙂

aa0fc3a000c7ae654756886e0b2e558f

PicsArt_1414231748808

PicsArt_1414231819118

Mun ikuisuusprojekti kotona on meidän kotona eteinen. En saa sitä varmaan koskaan valmiiksi yksinkertaisesti siksi, koska en tiedä miten sen haluan laittaa 😀 Välillä pää lyö ihan tyhjää sen kanssa ja välillä ideoita on vähän liikaakin! Joku tuollainen puusta kyhätty suurempi naulakkoratkaisu voisi olla kiva tai sitten iso kaapisto mihin saisi kaikki vaatteet ja systeemit piiloon. Tykkään kovasti liitutaulumaalatuista seinistä ja tarroista. Mulla onkin yksi rulla laatikossa odottamassa käyttöideaa. .. Tykkään myös kovasti kaikesta itse tehdystä, mä en juurikaan designia kotiini kaipaa. Tuollaiset harkkoviritelmät olis hauskat!

52706258109232906pCmuoNhMc

c0a7fef300de0423bdd0ae2e2906c334

Olohuoneeseen kaipaan vaalean ruskean tapetin tilalle jotain ihan vaaleata,  koska meidän sohva on tumman harmaa. Haaveilen myös uudesta olohuoneen pöydästä sekä tauluhyllyistä,  joille voisin kytätä hienoja asetelmia. Meillä on nyt limen vihreä matto olkkarissa,  mutta miehen vastusteluista huolimatta saatan lähipäivinä hakea varastosta mun Ikean raidallinen Stockholm ”blogimaton” 😉

emerald1

hoo-residence02-2

Mä tykkäisin kovasti pyörästä keittiönpöydästä,  mut meidän keittiö on vähän liian pieni pyörälle pöydälle. Laskutasoa keittiössä on muutenkin niin vähän että keittiönpöytäkin täytyy välillä hyödyntää esim. ruuanlaitossa ja leivonnassa. Nää on näitä.. Pitäs hommata isompi kämppä 😀

green-plants-grouped-together

Leeslampje

fairy-light-wall

Kukkiahan meillä on vaikka muille jakaa. Niille tahtoisin keksiä jotain kivoja säilytyspaikkoja etteivät lojottaisi kaikki yhdessä sumpussa. Seinille vaan sit tai roikkumaan johonkin. Tuollaiset laatikkopinot taidan kehitellä yöpöytien tilalle. Aika kivan näköiset vai mitä? Kohta saa alkaa laittelemaan valojakin kotiin tai mikäpä estäis laittamasta vaikka tänään! Joko te olette viritelleet valoja kotiin tai aiotteko ylipäänsä laittaa valoja?

 

Mitä tykkäätte tällaisesta sisustusaiheisesta postauksesta? Tuliko uusia ideoita? Pitäiskö mun enemmän kuvata kotiakin? Sit varmaan tarttis siivotakin useammin 😀

 

 

4 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Mua kiinnostaa sisustuspostaukset ja pitäis itekin jaksaa ottaa työn alle kuvata kotia ja tehdä postaus. Toivoisin sulta sellaista! Ja en yhtään ylläty noista kuvista mitä laitoit, sillä niistä kuvista mitä oon teidän kämpästä nähnyt niin tuollainen tyyli tai mieltymys siihen on välittynytkin jossain määrin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon vähän onneton kuvaamaan omaa kotia mut yritetään! Vaatii kyllä sen suursiivouksen alle 😀

 2. Saimi kirjoitti:

  Mä tykkään sisustushöpinöistä.
  Mä rakastan värejä sisustuksessa ja mun mielestä valkoinen ei ole väri.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä tykkään kans väreistä, mutta tykkään kyllä valkoisestakin kun sitä on oikeissa paikoissa. Täysin valkoista kotia en haluaisi eikö se kyllä valkoisena kovin kauan pysyisikään kolmen kissan ja noiden ihmissottapyttyjen kanssa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *