Hae
Palasia Arjestani

Viime päivinä olen…

viime päivinä

Voi nyyh! Nyt se on kuulkaa loma loppu ja huomenna on palattava arkeen. Toisaalta ei haittaa, mutta en voi kyllä kieltää ettenkö olisi mielelläni jäänyt mökille vielä vaikka kuukaudeksi! Mietiskelin eilen miten mahtavaa olisi kun pystyisi joskus tekemään niin kuin isovaari vielä pari vuotta sitten: äitienpäivänä mökille ja syyskuun puolessa välissä takaisin Helsinkiin. Siinä olisi lomaa kerrakseen. Noh, onneksi on syyskuussa toinen loma jota odottaa ja onhan kotiin aina mukava palata. Saadaankin heti pieni haasteita tytön päiväkotiin kuljetuksen ja mun duunimatkan kanssa, mutta toivon saavani vielä tänään pyörän kuntoon. Jos pääsisin ajelemaan matkoja huomisesta lähtien pyörällä niin tulisihan siinä selvää säästöäkin, kun ei ei tarvitsisi hetkeen ostaa yli 100 euron bussikorttia ja bonarina saisin kunnolla hyötyliikutaa 🙂 No mutta, mennäänpä sitten viime päivien tapahtumiin!

Viime päivinä olen…

..uinut melkein joka päivä!

..leiponut pullaa ja mustikkapiirakkaa.

viime päivinä

..katsonut miehen kanssa joka ilta elokuvan. Luksusta!

..joogannut useampana päivänä.

..hyppinyt pomppukepillä.

..nukkunut teltassa ja kuunnellut luonnon ääniä.

viime päivinä

..kyykkinyt kasvimaalla.

..uinut lähdejärvessä, jossa näkee kirkkaasti monen metrin syvyyteen.

..nauttinut auringosta ja lämmöstä.

..haaveillut syksyn matkasta.

viime päivinä

viime päivinä

..päättänyt viedä kaikki meidän kolikot pankkiin ja laittaa ne matkakassaan. Paitsi tytön possurahat, jotka menevät hänen tililleen.

..laatinut budjettia ja miettinyt miten voisin säästää entistä enemmän.

..selannut tapettivaihtoehtoja.

..yrittänyt voittaa liput Tikkurila festareille.

..käynyt metsässä etsimässä sieniä (ei löytynyt).

viime päivinä

..kuvannut kaikkea liikkuvaa ja paikallaan olevaa.

..miettinyt miksi loma menee aina niin nopeasti?

..todennut tarvitsevani nappikuulokkeet pyöräilyä varten.

..pelannut miljoona afrikan tähteä!

Mitä sä olet tehnyt viime päivinä?

viime päivinä

viime päivinä

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Mukavaa työviikon alkua ?
  Pian siihen arkeenkin ihastuu. Itse vielä pari viikkoa lomailen.
  Olet tehnyt paljon ihania juttuja !!!
  Mieti niitä, ne kivasti lämmittää mieltä. ?

  • Jonna kirjoitti:

   Juu kaikenlaista kivaa tuli kyllä tehtyä, mutta heti iski semmoinen fiilis että jotain projektia tähän on nyt saatava 😀

 2. Ninna kirjoitti:

  Kiva jos sua kiinnostaa lukijoidenkin kesäpuuhat. miten sulla arkeen paluu yleensä onnistuu onko vaikeaa? tosi mukavia kesäpuuhia sulla ollut ihan lapsuus tulee mieleen. ilahdutti tuo telttailu ja pomppukeppi, se olikin paras ”leikkikalu” lapsena. aika hyvä olin siinä vaikka itse sanon. entä sä? mitä leffoja tullut katseltua? suosikkia? tuntuu että kesällä tulee vain uusintoja. näistä sun puuhista ainoastaan olen tehnyt:..joogannut useampana päivänä. kuunnellut luonnon ääniä…nauttinut auringosta ja lämmöstä, haaveillut syksyn matkasta…miettinyt miksi loma menee aina niin nopeasti? onko tikkurilan festareille niin kallista ettet voi lippua ostaa?

  • Jonna kirjoitti:

   No on tämä päivä ollut semitahmea. Salasanatkin oli unohtuneet loman aikana 😀 Me katseltiin miehen kanssa lähinnä Bondeja ja minä siihen lisäksi jotain hömppäleffoja. Bondit on kyllä hyviä! En millään viittis laittaa 65e festarilippuun….

 3. ViiviK kirjoitti:

  Jos festarit kiinnostaa, mutta ei huvita maksaa lipusta. Niin oletko ajatellut talkoilemista? Tikkurila festareillakin kun ovat kaksi päiväiset olisi yksi päivä töitä ja toinen vapaa 🙂 Satun vielä tietämään, että kyseisellä festarilla on edelleen talkoo hommia tarjolla 🙂 Itse ainakin saanut mahtavia kokemuksia talkoo hommien kautta festareista!

  • Jonna kirjoitti:

   Ai niin joo, sellainenkin vaihtoehto olisi ollut! Noh, mun viikonloppu taitaa mennä ihan kotihommissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *