Hae
Palasia Arjestani

Tuplaniisk!

Näinhän siinä totta kai käy, kipeeks tullaan just kun kaikki alko sujua niin hyvin. Treenit kulki megahyvin, massukin alko olla jo parempi ja paino tuli pienillä ruokavaliomuutoksilla 1,5 kiloa alas muutamaan päivään. Viime yönä heräsin kurkkukipuun ja nenän tukkoisuuteen. Päässä humisee ja paleltaa.On tää mukavaa. Jospa tää menis ohi yhtä nopeesti kuin alkokin. Ja tänään piti vielä lähteä vesijuoksemaan. Kamat oottaa vieläkin eteisessä.. Noo, huomenna ollaan vetämässä jo jalkareeniä 😀 Ainahan sitä voi toivoa.

Paino on tosiaan tullut ihan ryminällä alas, kun jätin punasen lihan pois. Mitä tässä nyt olen testaillut noita ruoka-aineita niin taitaa olla maitotuotteet, jota ei mun kroppa kestä. Huomennahan ne labratuloksetkin tulee, et sieltäkin kenties selviää jotain. Maitotuotteet on nyt ehdottomassa pannassa. Mullahan oli joskus aiemminkin ongelmia noiden maitojuttujen kanssa, mut ne meni ohi, kun olin vähän aikaa käyttämättä niitä. Onneks ostin pari päivää sitten laktoositonta raejuustoa 🙂 On sentään jotain mitä tunkee aamupuuroonsa.

Tein eilen huippuhyvää seitä uunissa. Seipalat vaan vuokaan, päälle suolaa, cayennepippuria, sipulia, pari slaissia tomaattia, pikkusen fetajuustoa, pippuria ja oliiviöljyä. Uuniin 225 astetta ja joku parikyt minsaa. Kelpas toisellekin osapuolelle! Naaam.

Tein eilen salilla tosi hyvän olkapäät & ojentajat reenin. Ojentajille yritin etsiä uusia liikkeitä ja onnistuinkin aika hyvin. Supersarjojahan sitä taas väännettiin.

Treenin alkuun 12 minsan (7 vetoa) intervalli crossarilla. Päälle kevyttä pumppailua pienillä painoilla ja kepukalla.

Tässäpä olkapääjumpasta viteoo.

1a. Sivuviparit 4*11-14*7kg
1b. Pystypunnerrus kp seisten 4*8-11*11-13,5kg

2a. Viparit eteen kp 4*8-12*8kg Tän otin pystysoudun tilalle ja saa jäädäkin ohjelmaan vähäks aikaa.
2b. Vipunostot kp kulmassa VP:llä maaten 4*9-12*7kg

3a. Päänyli ranskis köydellä taljassa 3*8-11*40-60 lbs
3b. Ranskalainen mutkatangolla 3*9-12*22,5-25kg Aivan loistava kombo..

4a. Pushdown köydellä 3*11-14*20kg Liian pienet painot..
4b. Ranskalainen käsipainoilla VP:llä 3*8-11*3-5kg Tässä ei tosiaan voi käyttää isoja painoja!

5. Hk kp vinopenkillä 3*7kg–>5kg–>3,5kg

Ja treenin päälle vielä 20 minsaa matolla köpöttelyä sekä alakerran venyt.

Kuten liikkeistä huomaa niin päivän sana ojentajatreenissä oli köysi sekä ranskalainen eri muodoissaan. Huippusettiä. Kauheen pumpin sain sekä olkapäihin että ojentajiin! Kyllä ne sieltä vielä kasvaa 🙂

Jaahas, painun peiton alle niiskuttamaan ja katsomaan Arvostele mun illallista. Hyvä sarja 😉 Niin, eihän tuota ole tänään paljon töllöä katottukaan: 7 jaksoa CSI:ta, greyn anatomia, selviytyjät, pari Rachel Rayta ja varmaan vielä jotain muutakin. Eipä sitä juuri muuta pysty tekemään. Hirveestihän tuo tekee taas herkkuja mieli, niin kuin aina kipeenä, mut en ole antanut itselleni periksi. Lauantaina sit raflaan syömään ja jotain hyvää vielä kotona. Mitään ei tipu Jonnalle sitä ennen. Nih. Ettäs tiedät.

Tuolla vasemmassa palkissa on muuten nyt noi tunnisteet eli pystyy helpommin hakemaan haluamansa aihealueen juttuja. Kaikkia postauksia en oo vielä kerenny sinne laittaa, mut pikku hiljaa…Niin ja onhan tuolla vasemassa yläkulmassa tuo blogin sisäinen hakukonekin!

2 kommenttia

  1. Annemari kirjoitti:

    Kasvaa ne olkapäät, ovat varmasti jo kasvaneetkin 🙂 Tyhjän näköinen sali, ootkos sää jotenkin hassuun aikaa treenaamassa?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Puolen päivän aikaan olin. Välillä siellä on siihen aikaan tosi paljonkin jengiä, mut nyt tais olla tuossa ”salin” puolella vain yks samaan aikaan ja loput toisella eli ”fitness” puolella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *