Hae
Palasia Arjestani

Köyhät syö sisukkaa

No nih, nyt on vuosi 2014 taputeltu ja seuraava toivotettu äänekkäästi tervetulleeksi. Naapurit ja lähiön muut nuoret piti huolen tänäkin vuonna, että tiedettiin koska vuosi vaihtui 😀 Aikamoinen melu oli tällä suunnalla vielä neljän aikaan aamuyöllä. Itse ei tänäkään vuonna ostettu yhtään rakettia vaan katsottiin kun muut ampuivat rahaa taivaalle. Tuumasin miehelle raketteja katsellessa, että siellä ne rikkaat ampuu rahaa taivaalle. Joo, ja me köyhät syödään sisäfilettä himassa, sanoi hän. Niinpä 😀 Ihan kiva oli olla omassa rauhassa kotona ja mennä ajoissa nukkumaan. Ei taida enää olla noi baarit mua varten, varsinkaan kun siellä olis puoli kaupunkia seurana.

C360_2015-01-01-10-47-13-589

C360_2015-01-01-10-50-24-478

Mies oli ostanut meille tarjouksesta naudan sisäfilettä ja mä kävin päivällä lähikaupasta hakemassa siihen kaveriksi valkosipuli-kermaperunat,  patonkia ja levitettä sekä tietysti perunasalaattia! Jälkiruuaksi mies teki pinacoladasmoothien, josta oman osani join vasta tänä aamuna. Niin ja oli meillä vähän uutta Royal-suklaatakin maisteltavaksi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä aamuna heräsin virkeänä ja nautiskelin aamupalan ihan rauhassa. Kahdentoista tunnin yöunet tuli tarpeeseen! Olin todella väsynyt parin päivän treenien jäljiltä ja nyt kerätään voimia että jaksaa painaa vielä loppuviikon täysillä 🙂

OI000436-1

Eipä paljon eilinen poikennut normaalista arkipäivästä pitkiä yöunia ja vähän parempaa illallista lukuunottamatta. Mites teillä vuosi vaihtui? Ankarasti bilettämällä vai rauhallisella koti-illalla?

8 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  No mutta mieluummin rahat fileeseen kuin savuna ilmaan 🙂 Täällä vuosi vaihtui myös ihan kotosalla.

  • Jonna kirjoitti:

   Niinpä! Ens vuonna ehkä joutuu itsekin muutaman raketin ostamaan. Tänä vuonna tyttö vielä tuntui pelkäävän raketteja sen verran, että ihan hyvä kun ei vielä yhtään hankittu..

 2. Sanna kirjoitti:

  Vuosi vaihtui rauhallisesti äiteen tykönä. Eväinä nakkeja, perunasalaattia ja sipsejä (joista jäi puolet syömättä). 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hyvät on olleet eväät teilläkin! Mäkin nakkeja mietin kaupassa, mutta jäivät sitten hyllyyn. Perunasalaatti on pop 🙂 Vielä kun olisin tajunnut sen tehdä ajoissa itse niin olis ollut vieläkin parempaa.

 3. Mimmukka kirjoitti:

  Ihan rauhallisesti meni kotona. Katseltiin muiden ampumia raketteja. Ei edes kiinosta mennä baareihin kännisten sekaan!

  • Jonna kirjoitti:

   Sama täällä, kauhistuttaa jo ajatuskin siitä ryysiksestä baarissa. Jonottaa saa joka paikkaan ja huonon olonhan siitä vain saa :/ Kotona on ihmisen hyvä olla 🙂

 4. Piia kirjoitti:

  Hyvää alkanutta vuotta Jonna sinulle ja koko teidän perheelle.
  Minäkin jätin nakit ostamatta ja syötiin ihan perusruokaa, eli jotain edellisen päivän tähteitä 🙂 En viitsinyt lähteä kauppaan uudenvuoden aattona tungeksimaan, kun kaapissakin oli ruokaa.
  Meilläkin uusivuosi vaihtui pitkälti lasten ehdoilla… miehen siskonpojat olivat täällä kuopiossa ja heidän ja oman muksun kanssa käytiin raketteja vähän ampumassa Niiralan tähtitorninmäellä jo alkuillasta. Sitten käytiin miehen serkun luona kahvilla isolla porukalla ja siellä tarjottiin lasi skumppaa, kotiin en mitään alkoa ostanut, kun ei sitä mihinkään tarvitse. Kahvittelujen jälkeen käytiin mäkkärillä syömässä miehen siskonpoikien kanssa ja sitten olikin jo riittävän myöhä, että piti tyttö saada nukkumaan. Tytön mentyä nukkumaan istuskelin hetken ihan rauhassa ja katselin telkkaria. Mies kävi vielä sitten siskonpoikiensa kanssa ampumassa loput raketit vuoden vaihtuessa. Uudenvuoden päivänä nukuin pitkään ja oli ihana herätä uuteen vuoteen jälleen virkeänä ja ilman krapulaa 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No on ollut touhua ja tohinaa teilläkin! Mieluummin minäkin vietän uv:n kotona kuin ruuhkaisessa baarissa. Ens uutena vuotena vois pari rakettiakin ostaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *