Hae
Palasia Arjestani

Myydään

Kaivelin vähän kaappeja ja silmiin osui heti kaksi hyvälaatuista ja melkein uutta vaatetta, jotka on jääneet multa käyttämättä. Myyn ne nyt pois edukkaasti ensimmäiselle varaajalle/ostajalle. Voin varata vaatetta vuorokauden, en sen enempää. Jos tahdot vaatteen itsellesi niin kommentoi esim. ”mä ostan”, ”mulle” tms. Laita minulle sen jälkeen mailia osoitteeseen jonna.musakka@gmail.com jotta saadaan tehtyä kaupat loppuun 🙂 Vaatteen voit tulla noutamaan Helsingin siltamäestä tai voin toimittaa Vantaalle Tikkurilaan ja Tammistoon. Myös postitus onnistuu.

1. Zaran lyhythihainen luonnonvalkoinen villa/palmikkohuppari Edessä painonapit ja taskut. Hupussa karvavuori. Koko M. Hyväkuntoinen, vain pari kolme kertaa käytetty. Kissatalous. Hp. 10e + pk ostajalle. MYYTY

kuvia 0872. H&M:n käyttämättömät boyfriend-farkut kokoa 28/30. Täysin käyttämättömät, kunto siis priimaa. Ovh 39,90e. Hp 15e + pk ostajalle. Olen itse normaalisti koko 38 housuista ja nämä ovat vyötäröstä semisti löysät minulle, kuten boyfriendien kuuluukin 😉 Housuissa vielä laputkin kiinni.

kuvia 088

 

Tuotteet ovat myynnissä muuallakin, joten ole nopea jos jompi kumpi kiinnostaa!

 

4 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Tuon neuleen voisin ostaa! Laitan sulle s-postia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *