Hae
Palasia Arjestani

Ei vois vähempää kiinnostaa

Palasin eilen takaisin treenien pariin melkein kahden viikon tauon jälkeen. Yllätyin miten hyvin keuhkot kestivät treeniä, normaalisti menee ainakin pari viikkoa palautua flunssasta. Keuhkot kyllä kesti, mutta peukalo ei ja se alkoikin ikävästi kipeytyä heti ensimmäisissä maastavetosarjoissa. Joku ihme siellä vaan kipeyttää sormen mokomaa koko ajan ja nyt saan taas olla todella varovainen sen kanssa. Ääh, ottaa päähän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASairastelun jälkeen mulla on aina ensimmäinen viikko treeneissä täyttä pakkopullaa. Ei vois oikeesti paljon vähempää kiinnostaa. Tiedän kuitenkin, että kun sen yhden viikon treenailen ihan rauhassa niin seuraavalla viikolla on taas täysin into päällä. Nyt olin taas tottunut siihen, että töiden jälkeen chillailen vaan kotona lämpimän peiton alla hyvää ruokaa syöden (kivasti näkyy jo vyötäröllä…) ja töllöä katsellen. Ehkä vähän siinä naistenlehtiä lueskelin ja järkkäilin paikkoja. Mukavuuden haluahan se on! Kukapa sitä nyt mieluummin hiki päässä salilla puuskuttaisi kuin vaihtoehtona olis pehmeä sohva ja hyvä ruoka 😀 Tässä iässä vaan alkaa aika nopsaan näkyä kropassa jos sillä ei mitään tee. Minäkin olen sellainen herkkuperse, että jos vain himassa makoilisin duunin jälkeen niin perse olisi kohta kuin seitsemän leivän leivinuuni… No okei, myönnän että treenaaminen on myös äärimmäisen mukavaa touhua kun motivaatio vaan on kunnossa 😉 Onko teillä motivaatio-ongelmia sairastelun jälkeen vai paahdatteko sata lasissa saman tien?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEilen tehtiin treeneissä maastavetoa ja otin tosi varovasti. Tehtiin 3 x 5 ja kiloja tais olla 65, 75 ja 80. Ihan sopiva alku. Wodissa olis ollut Diane eli maastavetoa ja käsilläseisontapunnerruksia toistoilla 21-15-9. Tuon peukalon mokoman takia kuitenkin modasin vähän wodia ja tein maastavedot kevyesti 55 kilolla ja rengaspunnerruksia. On tänään ollut sellainen fiilis kropassa, että eilen saatoin tehdä jotakin. On nimittäin perse, takareidet, yläselkä ja ojentajat aivan tuhannen kipeinä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATilasin vähän aikaa sitten Luontaistukusta meille kasan pähkinöitä, mantelijauhoja ja vähän MSM:ää. Suomen Luontaistukku on suomalainen perheyritys, jonka kantavana ajatuksena on ”suoraan asiakkaalle, ilman välikättä”. Surffasin heti heidän yhteydenottonsa jälkeen nettisivuille ja kiinnostuin tilaamaan tuotteita jo suuren pähkinävalikoiman vuoksi. Meillähän noita pähkinöitä kuluu aika lailla ja Luontaistukussa niitä myydään hieman suuremmissakin säkeissä. Pähkinöiden lisäksi myynnissä on erilaisia luontaisvalmisteita (omega3, d-vitamiini, magnesiumsitraatti….), erilaisia urheiluravinteita, suuperfoodeja sekä luomutuotteita. Miehen kanssa maisteltiin pähkinöitä heti paketin saavuttua ja täytyy sanoa, että luomupähkinät on huomattavasti paremman makuisia kuin normaalit! Oletteko huomanneet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASuurin osa pähkinöitä tulee kulumaan raakakakkujen tekoon ja mantelijauhoista loihdin viljattomia leivonnaisia tai leipiä. Kiva tietää, että Luontaistukusta mantelijauhoakin saa vähän isommissa säkeissä niin ei tarvitse aina niitä parinsadan gramman paketteja ostella…

Jos luomupähkinät tai muut tuotteet kiinnostavat niin käykää katsastamassa nettikauppa. Koodilla JONNA10 saatte tilauksesta 10% alennuksen 🙂

4 kommenttia

 1. Leena kirjoitti:

  Tuolla luontaistukussa olikin todella edulliset luomu cashew-pähkinät! Tilasin kolme kiloa, niin hinnaksi jäi vain 20e\kilo! Mutta himpura, unohdin laittaa alennuskoodisi

  • Jonna kirjoitti:

   Höh, voi sun kanssas! Olishan siitä jo muutaman euron saanut taas hinnasta pois 🙁

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Mul on nyt myös ollut toisen käden kanssa ongelmia, nimenomaan peukalon suhteen, mutta vaikuttaa ranteeseen. Itselläni syynä on jännetuppi, voisiko se olla sinunkin riesana? Nyt mulla on enää ärtynyt ja ärtyy just joistain liikkeistä, mutta kun oli tulehtunut, niin peukalo napsui ikävästi eikä kädellevoi ut varata painoa esim. yhtään…. Itsellä helpottaa kun antaa kylmähoitoa tuolle ranteen alueelle välillä.
  Toivottavasti pääset riesasta eroon, on se sitten kiukutteleva jännetuppi tai jokin muu…

  http://outikarita.fitfashion.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä toi mullakin ranteeseen käy. Nyt taas parempana ja täytyy toivoa että pysyykin sellaisena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *