Hae
Palasia Arjestani

Korkeahiilarinen vähähiilarinen päivä

Eli tänään mulla on ollut välipäivä salilta, joten olisi pitänyt pitää vähähiilarinen ja muutenkin vähän kevyempi päivä. Kahden viikon välein on kuitenkin lupa vähän tankata niin mitäs sitä vois sillon tunkee nassuuna? Irtokarkkia ja tortilloja? Todellaki. Ja päälle vielä hyvä leffa ni mikäs siinä on ollessa.

Pitäiskö se arvonta hoitaa pois alta ensin? Ketään tuskin kiinnostaa kuka voitti ja mitä. Siis ei kiinnosta? No, kerron silti. Herra Iso Koo toimi taas kerran onnettarena ja tadaa, paita lähtee Hilmalle! Taas kerran 😀 Tais viimekin kerralla mennä pääpotti Hilman suuntaan. Taitaa toi isäntä olla vähän puolueellinen. Ens kerralla allekirjoittanut toimii onnettarena. Vihjasin, että jotain muutakin saattaa olla tarjolla ja niin onkin. Toisena nimenä lippiksestä nousi Elina ja Elinalle lähtee MetRX:n juomapullo ja 2x25g:n minttusuklaa hera maistiaisia. On nimittäin hyvvee protskua. Voittajat vois viskata osotteensa mun sähköpostiin jonna1983@suomi24.fi. Onneva!

Sit muihin juttuihin. Tänään aamulla piti taas käydä aamulenkillä. En käyny, kun isäntä oli sitä mieltä et mennään illalla salille, hän treenaamaan ja minä ensin varmistelemaan ja sit tekemään intervallin. Mites kävikään? No se normisetti. Eli ei aamulenkkiä eikä intervallia. Jos kohta painuis koiran kanssa pienelle kävelylle ni tulis ees jotain tehtyä. Venytellä ainakin pitäis.

Tykkääkö kukaan tortilloista? Tää ainakin tykkää. En muuta söiskään ellei olis pakko. Tai oikeestaan pakon sanelemana tulee aika harvoin syötyä tortilloja. Onhan niissä kuitenkin aika paljon hiilaria ja rasvaakin tulee jonkin verran. Riippuu tietysti aineksista mitä käyttää. Tässä oikeat (eli mitä minä käytän) ainekset tortillojen tekoon:

Tortillapohjia (vehnä-tai täysjyvä), broilerin fileesuikaleita, paistijauhelihaa ja sille joku TexMex-maustehömmeli, juustodippi, tulinen salsakastike, juustoraastetta, Creme Fraiche ja vihanneksia. Niistä on makoisat tortillat tehty.

Tortillojen täyttäminenkin on vaikea ja haastava homma. Ainekset pitää laittaa just tietyssä järjestyksessä. Pohjalle Creme Fraiche, sitten kana ja kanan päälle juustodippi. Seuraavaksi vihannekset ja niiden päälle salsa. Päällimäiseksi juustoraasta. Ja aina näin, ei poikkeuksia. Isäntä tunkee noi ihan ihme järjestyksessä. Ei voi olla hyvää muulla tavalla.

Sitten vähän eilisen tapahtumia. Eilen sentään kävin aamulenkillä ja se taiskin olla ainoa pitkä ja kunnollinen aerobinen tälle viikolla. Hyvin männöö. Kurinalaista bodyelämää ja silleen. Pari tuntia aamupalan jälkeen sit salille jumppaamaan olkapäitä ja käsiä. Aikasta hyvä treeni oli muuten, tänään on joka paikka ollu aika tehdyn oloiset. Kikkailin vähän uusia juttuja..

1. Pystypunnerrus powersmithissä
7+2*40kg
6+2*37,5kg
7+3*35kg
Tein ekaks niin monta kuin meni, huilasin 15 sekkaa ja sit muutamat toistot vielä päälle eli loppuun asti tuli ainakin tehtyä.

2. Sivuviparit kp
15, 13, 12, 10*8,5kg Nämä sarjat vähän ronskimalla tekniikalla eli käsipainot lähti ihan edestä. Ilmeisesti toi viime aikojen nättiin tekniikkaan panostaminen on todellakin kannattanut. Tuolla ronskimmallakin tekniikalla tehtynä sain pidettyä koko ajan tuntuman tosi hyvin olkapäillä eikä epäkkäät lähteneet liikkeeseen mukaan ollenkaan! Tällä systeemillä voiskin ottaa aina välillä. Sais käytettyä vähän isompia painoja.
10*6kg
16*4kg
Nää kaks viimestä sarjaa tosi nätisti niin, että kässärit lähti joka toistolla reiden sivulta.

3. Pystypunnerrus kp
10, 9*13,5kg
Hitaasti koko ajan olkapäillä puristaen. Teinpähän nyt tätä normipunnerrusta välillä, kun ei se arnold oikein etene..

4. Etuviparit kp istuen
14*8,5kg
13*7kg
13*6kg
15*5kg
Palautukset 30 sekkaa.

5. Facepull tangolla
16, 14, 12*70kg
13*65kg
Tässä samat palautukset.

6a. Hk kp seisten
17, 13, 10*11kg Kait sitä ens kerralla sit isommat..
13, 11*10kg

6b. Hk scott taljassa
14, 10*60 lbs
12, 10*50 lbs
12*40 lbs

7a. Kapea penkki
14, 10*40kg Aika heikkoa..
11*35kg
12, 10*30kg
Huomas etten oo tätä liikettä ihan äskettäin tehnyt. Mukavaa vaihtelua ainaisen ranskalaisen tilalle.

7b. Pushdown tangolla
15, 11*80 lbs
14, 12, 10*70 lbs

Noi hauisten ja ojentajien supersarjat tein minsan palautuksilla. Noi vielä mehut aika tehokkaasti joka kerta. Ei paljon muuta jaksais enää tehdä. Viime yön olin sit vielä töissä ja heräsin tänään vasta yhdentoista jälkeen. Viikonloput menee aivan liian nopeasti. Blääh.

No mut, huomenna sit selän kimppuun heti töiden jälkeen.

Oulun ja Lappeenrannan syksyn kisoihin julkaistu kisaajalistat. Löytyypi täältä. Näköjään vain Lappeenrannassa naisten klassikki ja sielläkin vain kaksi kisaajaa. Luulen, et suurin osa panostaa vuoteen 2010, jolloin myös minä yritän kömpiä lavoille..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.