Hae
Palasia Arjestani

Pia Marlen Johansen hypetystä ja olkapäätreeniä.

Siis kenestä voi hakea enempää motivaatiota olkapäätreeniin kuin tästä naisesta?

Oon fanittanut Pia Marlenia niin kauan kuin muistan eikä se ole vähentynyt kyllä yhtään tässä vuosien varrella. Tuskin väheneekään. Tästä naisesta on otettu niiiiiin siistejä kuvia, et bodylehden kökkökuvat kalpenee näiden rinnalla ihan mennen tullen. Enkä nyt tarkota Miken ottamia kuvia vaan sen toisen tyypin…
Tänään tein huippuhyvän olkapäät-ojentajat jumpan. Pikku hiljaa oon vissiin oppinut treenaamaan noita säälittäviä rusinaa muistuttavia (siis kooltaan, ei ruttuisuudeltaan :D) olkapäitä, koska tänään sain ne kunnon yberpumppiin jo pelkällä lämmittelyllä! Ihan vaan pönkittääkseni omaa itsetuntoani voi mainita, että kaikissa treenin liikkeissä tuli jonkun moisia enareita. Joko sain enemmän toistoja tai tein isommilla painoilla kuin viimeks. Ens viikolla tää ilo taas loppuu, kun alkaa kovat viikot ja pitää tehdä pystypunnerrusta smithissä. Tai siis saa tehdä, ei pidä 🙂 Se se vaan junnaa aina paikallaan. Sit kuuluu taas muutamat vittusaatanaperkeleet, näin joka kerta.. Mut semmosta se välillä on! Ja eihän sitä tiedä vaikka tapahtuis maailman suurin ihme ja saisin parit lisätoistot? Siinä sitä oliskin sit juhlan paikka. Juhlista puheen ollen mulla on tuolla jääkaapissa purkillinen choko puddingia (sitä vähärasvaista) odottamassa, et paas muija kirjottaen!
Viimenen supersarjatreeni vuorossa, jeah! Kyllähän noita on taas tullut tahkottua ihan kyllästymiseen asti. Ei vaiskaan, mukavia ne on.
1a. Sivuviparit kp
14, 12, 11, 10*11kg
1b. Pystypunnerrus kp
10, 8*16kg Viimeks tuli vain yks sarja ja silläkin ysi.. Tsihii 😉
12, 10*13,5kg
2a. Leveä pystysoutu mutkatangolla
12, 10, 9, 9*37,5kg Vaikutti alkuun aika painavalta, mut eihän se sit ollutkaan.
2b. Viparit kulmassa vinopenkillä maaten
11, 10, 8*7kg
12*6kg
Keksin tähän ihan uuden systeemin, mut en oikein osaa sitä selittää. Otan joskus kuvan.
Sit olikin ojentajien vuoro. Meinas jossakin vaiheessa vähän puhti loppua, mut tais olla enemmän päästä kiiinni kuin mistään muusta. Sitkeesti vaan väänsin treenin läpi ja hyvinhän tuo kulki, kun vähän aikaa neuvottelin itseni kanssa 😀
 
3a. Pushdown taljassa tangolla
13, 10, 8*30kg
3b. Kapee pena
11, 8*42,5kg Ens kerralla voipi lisätä painoja. Ihan pikkusen vaan, ei pidä ahnehtia.
9*40kg
4a. Pushdown ristitaljassa köydellä
12, 11, 9*30kg
4b. Ranskalainen mutkiksella alaviistopenkillä
9*27,5kg
10, 9*25kg
Siinä oli ojentajajumppa. Sen päälle vielä vähän hauvista: superina kolme sarjaa mutkatangolla ja hammeria kässäreillä. Semmosta mukavaa pumppailua. Niin ja sit vielä vatsat: jalannostoja roikkuen4x, roomalaista tuoli 2x ja sit taljassa seisten suoria vattoja ja kylkiä 4x. Niitä tavallisia, jengi tietää 😉
Meni muuten tuohon salireissuun semmoset 3h matkoineen kaikkineen. Piti isäntääkin sit vielä odotella, vaikka nälkä kurni jo kovasti massun pohjassa. Kissikin piti hakee reenin jälkeen kasvattajalta ja kauppareissu piti hoitaa pois alta. Sit vasta syömään. Voi pojat, et sapuska maistukin hyvälle!
Niin toi meidän kissi. Se eka astutus meni vähän ketuiks, tyhjä arpa oli siel massussa eli ei pentuja. Nyt se astutettiin uudestaan ja katsellaan mitä tapahtuu. Rassukalta oli katkennut toinen kulmahammas siellä kasvattajan luona, kun Lola oli kuulemma juossut kauheella vauhdilla semmoseen korkeeseen kissojen puuhun, mitottanut hypyn vähän väärin ja tömähtänyt turpa edellä lattialle 😀 Eläinlekuri käyntihän siitä tuli, mut ei sille hampaalle kuulemma tartte mitään tehdä, koska ei ollut katkennut hermoon asti. Tais kissillä olla aika rankat pari päivää, kun se nyt vaan vetää tuol sohvalla sikeitä. Ei oo paljon liikkunut sen jälkeen, kun haettiin se kotiin.
Huomenna välipäivä, kait sitä jotain pitäis keksiä. Ehkä aerobista tai jotain. On noi syömiset ollu nyt aika vähällä niin en oo aerobisiakaan tehnyt. Jos tyttö nukkuu 12h yöunia niin eipä siinä hirveesti jää päivälle enää pituutta ja aikaa syömiseen…

6 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Huh, on kyllä niin siistit olkapäät tuolla tytöllä :O Tänään itekki vääntämään pientä olkajumppaa, jospa sitä joskus omistais tuollaiset namipallot, tai edes sinepäin 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Samanlaisista mäkin haaveilen. Taidan kirjottaa joulupukille..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hello, as you may already noted I’m new here. Hope to receive some help from you if I will have any quesitons.Thanks and good luck everyone! 😉

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hi all,i hope to join the discussion soonhopefully i can participate in some lively discussions here!i hope i get to know you all soon![IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

 5. Anonymous kirjoitti:

  Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

 6. Anonymous kirjoitti:

  I’m new here @ jonna1983.blogspot.com and wanna say hi to all the guys/gals of this board!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.