Hae
Palasia Arjestani

Fiilistelyä

Päivä alkoi melkoisen mielenkiintoisesti, kun odottelin tuolla 15 asteen pakkasessa bussia noin 40 minsaa vain todetakseni, että se ei kulje tänään ollenkaan. Ilmeisesti on jokin koulujen joululoma menossa ja siksi kyseinen linja ei kulje ollenkaan. Hitostako minä sen olisin voinut tietää?? Vois sen sinne aikatauluunkin merkitä, perkele. Nähtävästi pitää tuota kotiin toimitettua läpyskää lukea joka hemmetin päivä, et tietää mitkä bussit kulkee ja mitkä ei. Myöhästyin sit suunnitellusta treeni ajankohdasta semmoset 45 minsaa ja nälkähän siinä meinas tulla jo treeni loppu puolella. Olin kuitenkin sisukas ja väänsin treenin loppuun vielä 20 minsan intervallin spinningpyörällä. Käykääs kuolaamassa ubermuhku Susanna Mantilaa. Siinä on tytöllä kokoa ja muotoa! Kuva Pakkiksen galtsussa, jossa käyn säännölisesti töllistelemässä 😀

Tänään salilla vuorossa selkää ja olkapäiden pumppi. Kolme ekaa liikettä tein melkosella murinalla ja ärinällä ja loput lähinnä kunnolla puristellen ja fiilistelle. Painoista ei niin väliä, kunhan vaan tuntui! Sain taas hyviä neuvoja pulloveriin köydellä, kiitos vaan niistä! Otan aina ilolla vastaan hyviä vinkkejä treeniin, jos ne vaan takaa liikkeen paremmin uppoamisen treenattavaan lihakseen. Voin sanoa, et treeni meni perille paremmin kuin hyvin. Huomenna odotettavissa melkoista lihassärkyä. Siitä tulikin mieleen kahden tytön keskustelu salilla:
Tyttö 1: mä en viiti kyl reenata tänään kovin paljon.
Tyttö 2: Niin, niin ei se kannata. Lihakset tulee vaan kipeiks.
Tyttö 1: Joo, se ei oo hyvä. Ei saa koskaan treenata niin, että lihakset tulee kipeiks.
Tyttö 2: Niin, ei siinä ole mitään järkeä.
Tässä vaiheessa meitsi pyörittelee silmiään ja repeilee yksinään. No, pitäis yrittää muistaa ettei kaikilla välttämättä ole samat tavoitteet kuin mulla. Hyi, Jonna! No, sainpahan taas päivän omat kivat siinä samalla 😀

1. Mave ro
8, 6*95kg
Tänään tulikin sit valkulta viestiä, et ei enää mavea ristiotteella. Se kuulemma tekee selkään vääristymiä ja epätasaista kehitystä lihaspuolella. Että semmottiis. Vedellään sit taas myötäotteella, kyllä sekin mulle kelpaa!

2. Leuat
10, 8*BW hammerotteella. Uuh, että otti aika muikeesti taas!
6*BW tää vastaotteella eikä loppuun asti. Kunhan kikkailin.
Tuli yks setä kattomaan mun leukoja, ja sano, ettei olis uskonut et nainen vetää kymppiä omalla painolla 😀 Kuulemma mulla on tosi vahva selkä ja hyvä tekniikka ja kaikkee.. Kyllähän mä sen jo tiesinkin 😀 Vielä kun sitä lihasta sais paaaaaaljon!

3. Kulmasoutu
6*62,5kg vastaotteella. Aika heviä..
8*55kg tää myötäotteella vain todetakseni, et tää ote on ihan paska vastaotteeseen verrattuna. Ei saa läheskään niin hyvää tuntumaa selkään!

4. Pullover köydellä
10*45kg
12*40kg
12*35kg
Kaks vikaa sarjaa tangolla. Tähän siis sain hyviä neuvoja. Kyynerpäiden pitää osottaa enemmän sivulle ja tankoa työnnetään enemmän alas päin kuin itseen päin. Liikkeen loppuvaiheessa tankoa tosin tuodaan kroppaa kohti. Aivan järkyttävän hyvä liike!!!

5. Kapea alatalja
12, 10*45kg
Hitaasti ja puristellen.

6. Ylätalja mutkalapiokahvalla
11*45kg
12*40kg
Tää kans toooosi nätisti.

7. Sivuviparit istuen
13*5kg+10*4kg+10*3kg+12*2kg
15*3kg
Tällä kertaa tämmönen setti, koska en sitä normaalia pudotushässäkkää olis pystynyt tekemään ku nää mun olkapäät on keskiviikon treenistä edelleen kuin jyrän alle jääneet..

Taas multa tultiin kyselemään, et oonko johonkin kisoihin valmistautumassa. Kait sitä sit ees vähän alkaa sitä lihastakin olemaan. Rasvaa on kyllä edelleen sen verran, et välillä ihmetyttää moiset kyselyt. Nii, ja 14.1 menen taas käymään näytillä valkulla. Saapi nähdä mitä se sanoopi tällä kertaa! Täytyykin alkaa kattelemaan juna-aikatauluja, et kerkeisinkö salillekin Tampesterin päässä. Joudun heittämään nimittäin päivän keikan ja pitäis yrittää samana päivänä vielä treenatakin…

Nyt alkaakin neljän päivän melkoisen rankka työputki. Ei oo tulossa mitään helppoja vuoroja, mut jospa noi jaksais tehdä pois alta. Raha on kuitenkin aika mukava juttu! Josta tulikin mieleen, et vois lähtee huomenna shoppamaan jotain kivaa. Isännälle ainakin synttärilahjan, jos ei muuta.

Jaahas, nyt suihkuun ja Ankkalinnan pariin. Sain iskältä eilen matkaan kassillisen Akuja. Mietin tuossa, et pitäisköhän taas alkaa keräämään noita Akun taskukirjoja. Meillä olis joskus muinoin melkein kaikki taskukirjat, mut minne lie ovat hävinneet vuosien varrella..

6 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Ei nuo pakkiksen kuvat näy :(Niis on vissii joku esto ettei pysty kopioimaan…Ei mul muuta ku… humphump..

 2. nuheila kirjoitti:

  Samaa meinasin kommentoida kuin Propofol.Mun blogissa ei toiminu linkki pakkiksen sivuille,niin otin sen pois.Harmi sinänsä,sillä voihan olla että joku meidän blogien lukija vois kuvien/sivulinkin avulla innostua bodailusta.Ai niin…Hyvää uutta treeni vuotta Jonna!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Siis eiks noi mun laittamat kuvat näy muilla? Vain mä nään ne?

 4. Mirja kirjoitti:

  Juu, eivät näy. Kuvassa pakkiksen osoite ja anti-hotlinking -teksti.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  No, höh. Tarttee sit ottaa poies. Hyviä kuvia olisivat ollu. Pitää vaik yrittää linkittää sit.

 6. Heinäharava kirjoitti:

  Olipa hyvä tietää tuosta ristiotteesta. Mä olen aina käyttänyt sitä ja viimeksi kun kävin osteopaatilla, se sano että mun vasen puoli selästä on huomattavasti vahvempi kuin oikea. Vasen puoli oli koko ajan pienessä krampissa ja koski ihan pikkusen kun se runnotiin auki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *