Hae
Palasia Arjestani

Sadistien treeneissä.

Kuka arvaa videon perusteella mistä on kyse!?

Lähin sit eilen Maaritin mukaan kuntonyrkkeilyyn. Kävin kuntonyrkkeilyssä vähän aikaa joskus vuos sitten ja aattelin, et täähän on ihan kevyttä ja mukavaa touhua eli messiin vaan. Oli vähän eri meininki eilisissä treeneissä, kun mitä sillon vuos sitten. Ohjaajat ja paikkakin oli kyl täysin eri. Kyllä se vaan pistää pienen Jonnan aika nöyräksi, kun noin 20 vuotta vanhempi nainen pistää menemään kuin viimestä päivää ja jaksaa vielä vieressä huutaa ”kovemmin, nopeammin!”. Itellä kunto loppu jo alkulämmittelyissä, pohkeet oli ihan paskana ja hiukset aivan märät. Hiuspanta tuoksahti aika mukavalle.. Noo, alkulämmittelyn jälkeen kuntopiiriä pallon ja parin kanssa. Maarithan otti meille totta kai painavimman pallon minkä löysi, about 30 kilosen 😀 Olkapäät alko aika nopeesti väsyä tässä vaiheessa. Kuntopiiristä vielä säkeille ja sit olinkin jo aika valmista kauraa. Olkapäät oli ihan hapoilla ja jolloin kumman systeemillä sain forkutkin ihan jumiin! Treenin loppuunhan toki vielä jaksoi vetää ”pienen ja kevyen” loppujumpan ennen venyttelyä. Melekosta sadistien touhua sanon minä. Melkonen masokisti saa olla, että tonne menee uudestaan. Eli ens maanantaina uudestaan?! 😀 Todellaki. Puolentoista tunnin kuntonyrkkeilyn lisäksi eilen tuli vielä noin 40 minsaa kävelyäkin

Tänään olikin sit melko mielenkiintosta treenata selkää, kun forkut oli totaalijumissa. Supersarjoja oli vielä vuorossa eli lepotaukoja ei juuri tullut eikä forkutkaan päässyt lepäämään missään vaiheessa. Kohtuullisen hyvän jumpan sain taas aikasiks. Selkätreenit nyt kulkee aina vaikka päällä seisten ja toinen käsi housuissa. Tämmöstä siis tänään.

1a. Leuat leveä vo 5*8-11*BW-sininen kumi. Vielä sitä tälläkin elopainolla sain 11 leukaa vedeltyä 🙂
1b. Alatalja käppyrätangolla 5*8-10*45-60kg

2a. Kulmasoutu p.smith 5*8-10*45-55kg
2b. Leveä ylätalja 5*8-10*35-50kg

Selkätreenin loppuun otin vielä tämmöstä alataljan tyylistä venyttävää vetoa ristitaljassa. Isäntä tän oli taas jostain bongannu ja pakkohan se oli kokeilla.

Otin mä jokusen sarjan vielä pohkeitakin: 4 sarjaa yhdellä jalalla seisten ja 3 sarjaa istuen. Yritin saada kunnon tuntumaa pohkeisiin, en tainnut taaskaan onnistua. Osa sarjoista meni tosi hyvin ja sain kidutettua pohkeita ihan loppuun ja osa sarjoista taas meni vähän sinne päin. Jostain syystä noi pohkeet on mulle tosi vaikeet treenattavat. Trust me, yritetty on. No, näillä mennään.

Tänään lautasella bataattia ja broiskun filesuikaleita. Käyvät muuten aika hyvin yhteen! Naaaaaaam potensiin miljuuna. Päivän herkkuna pirtelö, jossa banaania, banaaniprodea, maapähkinävoita ja vadelmia.

Lauantaina olis tarkotus juhlistaa mun synttäreitä, vaikka ne on oikeesti vasta maanantaina. Alun perin kun oli tarkotus lähtee ihan Kuopion kylille asti pistämään jalalla koreasti, mut taitaa jäädä ehkä välistä tällä kertaa. On toi kroppa muutenkin jo ihan sekasin ja toisekseen keskiviikkona on tiedossa reissu BG-Teamin herrojen tykö. Ei viitsi ihan kauheena nestepallona sinne ehkä pomppia. Päätettiin sit ihan vaan käydä Memphisissä tai Amarillossa syömässä treenin jälkeen ja hakea joku hyvä leffa ja kenties vähän jädeä. Eikös siinä ole jo ihan riittävästi synttäreitä? Isännällä on samana päivänä vielä tankkauspäivä eli herra vetää nassuunsa vähän kaikkea. Mä tyydyn vähän vähempään. Lupauduin hölmöyksissäni tekemään amerikkalaista juustokakkua isännälle ihan vaan sen takia, kun se ei usko et osaisin sitä tehdä. Tai ainakaan et saisin sitä onnistumaan. Taidankin alkaa metsästämään hyvää ohjetta ja kruunata itseni Kuopion parhaaksi juustokakun tekijäksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *