Hae
Palasia Arjestani

Itsensä ylittämisestä

city survivors

Elän tällä hetkellä elämänvaihetta, jossa yritän pysytellä hyvin pitkälti omalla mukavuusalueellani. Tuntui, että koko viime vuosi meni niin epämukavuusalueella kuin vain voi mennä, joten nyt haluan ottaa asiat ihan rauhassa ja nauttia tästä fiiliksestä, kun elämä on edes aika ajoin helppoa ja tasaista. Jos elämä on koko ajan yhtä ääripäihin venymistä, suorittamista ja korkeammalle kurkottamista, mun luonteella burn out on asia, joka tulee epäilemättä eteen ennemmin tai myöhemmin. Ehkä toisille sellainen elämäntyyli sopii, mutta minulle ei.

Vaikka haluan nyt pysytellä mukavuusalueella, on elämässä silti oltava välillä jotain haastetta. Ei koko ajan, mutta välillä. Työ sujuu rutiinilla, samoin arki, joten haastetta on haettava jostain muualta. Minun kohdallani se tarkoittaa urheilua. Pyrin treeneissä koko ajan parempiin ja parempiin tuloksiin ja olen niihin päässytkin sitkeällä harjoittelulla. En kaipaa nopeita tuloksia, koska ne harvoin tietää hyvää pitkässä juoksussa. Jos ahnehtii liikaa, loukkaantuminen voi koitua kohtaloksi hyvinkin nopeasti. Enkä minäkään enää mikään nuori ole. Kroppa ei kestä kaikkea ja on mentävä täysin sen ehdoilla.

Kun Tough viking tuli Suomeen ensimmäistä kertaa 2014, olin minäkin mukana kisaamassa Evoken joukkueessa. Siinä sitä itsensä ylittämistä muuten riitti! Oli juoksua, josta en juurikaan pidä ja kaikenlaisia esteitä aina jääkylmässä vedessä pulikoimisesta sähköesteisiin. Totesin, että olipahan kokemus, mutta ei ikinä enää. Olen saanut kutsun osallistua Tough vikingiin myös vuoden 2014 jälkeen, mutta jättänyt homman suosiolla muille. Noh, nythän kävi sitten niin että Monna sai minut houkuteltua ensi syksynä CitySurvivorsiin, jonka he yhdessä Tuukan kanssa järjestivät ensimmäistä kertaa viime vuonna. Sanoin jo heti etten osallistu mihinkään kilpasarjaan, vaan haluan lönkytellä ihan omaa tahtiani miettimättä monesko olen maalissa, joten Hupisarja on se mun juttu!

CitySurvivors on siis Amazing race -tyyppinen kilpailu, joka suoritetaan yhdessä parin kanssa. Itse aion osallistua helpompaan Hupisarjaan, mutta kilpailun himoisille on tarjolla myös taistelu City survivor -tittelistä. Kilpailun matka taitetaan juosten, kävellen tai julkisia käyttäen. City survivorissa ratkotaan vihjeitä ja arvoituksia ympäri kaupunkia ja aina kun olet ratkaissut yhden tehtävän, jatkat matkaa parin kanssa seuraavalla rastille. Tehtävät voivat vaatia joko päättelykykyä, tietoa tai fyysisiä suorituksia. Tai kaikkia näistä! Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan täältä. Mä olen siis mukana kisassa, mutta mulla ei ole vielä paria…Pari hyvää ehdokasta tosin on!

Jos osallistuminen City survivoriin kiinnostaa niin mun blogin lukijat saavat nyt koodilla jonnacs osallistumisen hintaan 70e/pari! Alekoodi on toiminnassa 18.6-21.6. Sen jälkeen hinta on 80e/pari.

Oletteko koskaan osallistuneet näiden kaltaisiin kilpailuihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.