Hae
Palasia Arjestani

Juhannusviikon ruokapäiväkirja

Viime viikon ruokapäiväkirjan kokokamisessa oli pieniä haasteita, koska osa kuvista oli mystisesti kadonnut puhelimen vaihdon yhteydessä. Viikko ei kyllä muutenkaan ollut ruokailuiden osalta minkään maailman mahtavin. Juhannuksena syöpöttelin oikein kunnolla ja herkkuja upposi enemmän kuin normaalisti. Paljon enemmän! Treenaaminen ja ruokavalio kulkee mulla käsi kädessä ja aina kun en pysty treenaamaan kunnolla niin ruokailutkin pissii täysin. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä 😀

Maanantai

Aamulla juoksulenkki 45 minsaa. Iltavuoroon töihin.

PicsArt_1435084239181Aamulla leipäset höysteillä, kahvia, vettä ja vitamiinit // lenkin jälkeen annos over night oatseja // juuri ennen töihin lähtöä pikku kipollinen omppuja ja mustaherukkasmoothie matkaan // töissä pari tortillaa kanalla, vihanneksilla ja juustoraastella sekä puolikas avocado // välipalana töissä rahkaa ja marjoja (ei kuvaa) // kotona iltapalana turkkilaista jogurttia, omenaa sekä Luontaistukun luomupähkinöitä.

Tiistai

Aamulla kotona touhuilua ja illaksi töihin.

PicsArt_1435084451434Aamulla leivät kinkulla, salaatilla ja tomaatilla, kahvia, vettä ja vitamiinit // ennen töihin lähtöä puolukkasmoothie // töissä lounaalla Picnicin oriental kana-salaatti // välipalana töissä omenaa ja pähkinöitä (ei kuvaa) // iltapalana kotona rättiväsyneenä iso lasi vettä ja Questbar-patukka.

Keskiviikko

Aamuvuorossa töissä, illalla crossfit-treeni 90 minsaa. Tältä päivältä kuvat ovat hävinneet jonnekin bittiavaruuteen..

PicsArt_1435084934533Aamupalana perinteiset leivät kera kahvin ja veden (ei kuvaa) // välipalalla rahka ja marjoja (ei kuvaa) // lounaalla itse tehty kana-fetasalaatti // ennen treeniä kahvia, ruisleipää, kinkkua ja vihanneksia // treenin jälkeen iso satsi tulista jauhelihaa, gluteenitonta pastaa (Pirkka), fetajuustoa ja tomaattia // iltapalana omenaa (ei kuvaa).

Torstai

Aamuvuorossa töissä, iltapäivällä pikasiivoukset kotona ja kamojen pakkaaminen. 3h autossa istumista.

PicsArt_1435085151967Aamupalana ruisleipää lisukkeilla // ei välipalaa töissä, kiire kiire…// lounaalla kana-fetasalaatti // iltapäivällä kotona pari riisipiirakkaa kera kahvin (ei kuvaa) // kauppareissulla Aino-jätski (oli hyvää!) // iltapalana mökillä pari leipää metukalla ja juustolla (ei kuvaa).

Perjantai

Mökillä touhuilua ja Oriveden kauppareissu. Illalla juhannusjuhliin.

PicsArt_1435085297428Aamupalana pari kauraleipää paistetulla kananmunalla, kahvia ja vettä (ei kuvaa) // kauppareissulla Aino-jätski toffeen makuisena (ei kuvaa) // mökillä vastapaistettu korvapuusti ja lasillinen maitoa // iltapäivällä bataattiranskiksia ja broileria, salaattia // kahvin kanssa muutamat jogurttipähkinät // välipalana rahka ja mehukeittoa (ei kuvaa) // juhannusjuhlissa mansikkakakkua, juustokakkua ja raparperipiirakkaa.

Lauantai

Aamupäivällä bodaustreeni mökillä.

PicsArt_1435085419092Aamupalana paistettuja kananmunia ja kauraleipä kinkulla, vettä ja kahvia // treenin jälkeen banaani (ei kuvaa) // lounaalla perunoita, savustettua lohta, vihanneksia ja smetanasilliä // illan mittaan melkein pussillinen lakuja, vajaa levy suklaata, muita karamellejä ja pari sipsiä // saunan jälkeen makkara sinapilla ja iso lasi vettä.

Sunnuntai

Pakaratreeni mökillä.

PicsArt_1435085556081Aamupalana rahkaa, jogurttia ja omenaa // lounaalla perunoita, lihakastiketta, keitettyjä porkkanoita ja kinkkusalaattia // kahvin kanssa ennen kotiin lähtöä mutakakkua (ei kuvaa) // kotona illalla jauheliha-porkkanapaistosta ja bataattiranskalaisia ja paljo vettä.

Ja ihan paskaltahan tuo näyttää. Alkaa ärsyttää itseäni katsoa tämmösiä viikkoja niin paljon, että lopetan kohta koko ruokapäiväkirjan pidon 😀 Varsinkin viikonloppuna syön ihan mitä sattuu. Karkkien lomaan ei paljon normaaliruokaa näköjään mahdu ja iltapalat jää aika usein syömättä. Blaah. Jännä miten sitä ei syödessä ajattele yhtään miltä se päivä tulee näyttämään ruokailuiden osalta kuvissa. Näitä katsellessa vasta tajuan miten päin helvettiä syön välillä. Ehkä vois yrittää vähän monipuolistaa ruokavaliota…

OLYMPUS DIGITAL CAMERATässäpä meidän perheen uusi pastasuosikki. Gluteenittomaksi pastaksi yllättävän hyvää! Tyttö vaatii melkeinpä joka päivä ”sitä keltaista pitkää pastaa” ruuaksi. Ja kera ketsupin tietysti.

6 kommenttia

 1. Jonna85 kirjoitti:

  Oii, vihdoinkin… 🙂 Tätä on odotettu ja käyty etsiin moneen kertaan! 😀
  Tää siun blogi on kyllä niin koukuttava ja niin hjyvä! Eli Go Jonna Go! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, meinas olla kuvien kanssa vähän ongelmia kun niitä ei löytynyt mistään ja siks veny! Jättekiva kun tykkäilet 🙂

 2. Milja kirjoitti:

  Näyttää et syöt tosi tosi vähän 🙂 vaikkakin ihailen tota sun rentoutta syömisissä niin mä kyl söisin ihan kunnon ruokia eikä mitään smoothieita ja salaatteja lounaiks yms.

  • Jonna kirjoitti:

   Reilu pari tonnia tulee kaloreissa päivän aikana, joka on tän kokoselle ihmiselle aika passeli. Lisään aina ruokaa sit oman olon ja nälän mukaan. Salaattia tykkään syödä päivällä sen takia, koska kauhea hiilaripläjäys tekee ainakin mut tosi väsyneeksi töissä 🙁 Ja hei, smoothieissa on kuiteski 500-600 kcal per laaki! Varsin hyvä ennen treeniä. Isosti kaloreita ja sulaa nopsaan 😉

 3. Tea kirjoitti:

  Nooh eihän nuo nyt niin huonoilta näytä tai ainakaan verrattuna mun viime viikon syömisiin 😀 oon edelleen kipeenä, viime viikon vedin ihan pohjamudissa olon ja syömisten suhteen, tällä viikolla oon tsempannut ja jättänyt herkut muille! 😀 mun silmään kans näyttää jotkut päivät aika vähäruokaisia, mut toisaalta jos olo on energinen ja jaksaa treenata ni varmasti sulle sopiva määrä ruokaa. Vois joskus kokeilla jonkun toisen ruokapäiväkirjan ruokia ja kattoa miten ite jaksais niillä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kuulostaa ihan samalta kun mullakin aina kun oon sairaana!

   Iltavuoropäivinä huomaan välillä töissä, että on kulunut melkein koko päivä enkä ole syönyt mitään. Iltapaloja pitäis ängetä useammin ruokavalioon… Nää pari viikkoa on olleet treenienkin osalta niin surkeita ettei nälkäkään ole juuri kyläillyt. Ens viikolla toivottavasti pääsen jo enemmän treenaamaan niin eiköhän ruokamääräkin kasva samalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *