Hae
Palasia Arjestani

Mahtava lauantai!

Tertsi!

Busted!!

Shit…

Täällä vietetään oikein leppoisaa lauantaipäivää, kuis siellä? En muista koska viimeks meillä ei olis ollu lauantaille kerrassaan mitään suunnitelmia 🙂 Ei salia, ei pakollisia käyntejä missään, ei pakkoa tehdä yhtään mitään. Tästä meitsi tykkää! Ukko pelaa tossa vieressä NHL:ää, tuttavallisemmin änäriä, ja mulla on kerrankin aikaa lueskella hyviä blogeja ja kasan lehtiä. Vieressä odottaakin uusin Divaani, Talo&Koti, Koti ja keittiö, Fit, Elle ja 2x me naiset 😀 Ihanaa kun on aikaa vaan fiilistellä ja unelmoida 🙂

Aamulla kävästiin Jumbossa ostoksilla ja ruokakaupassa. Muksulle tuli ostettua taas rättiä jos jonkinlaista. Seven Artissa kävin hiplaamassa kaikkia ihania sisustusjuttuja, mut en taaskaan saanu ostettua mitään. En tajua, siellä olis vaikka mitä kivaa mut koskaan en osta mitään.. Kaipa meidän kämpässä on jo riittävästi kamaa 😀 Yks valokuvakehys sinne kyllä jäi jonka joudun ehkä meille poistamaan jonakin kauniina päivänä.

Karvaista pyykkiä…

Treenattukin on taas ahkerasti. Eilen pidin välipäivän, mut hengailin silti salilla. Verkkistä kävin taas jeesailemassa, samoin isännän jalkareeniä. Pääsispä jo itekin jumppailemaan näitä rimppakinttuja….

Keskiviikkona treenasin Verkkiksen kanssa selkää. Treenin loppuun otin muutaman hassun sarjan etujalkojakin.

1a. Ylätalja lapiokahvalla 4*12-17*40kg
1b. Alatalja kapealla 4*12-18*30kg
2a. Soutukone 4*12-15*15-20kg
2b. Hiihto taljassa 4*12-18*30kg
3. Reidenojennusta 5-6 sarjaa: pitoja, hitaita toistoja, pudotusta…
4. Sissykyykky 2*15*BW
5. Takaolat taljassa 1 kädellä 3x

Torstaina jumppailin rinnan ja olkapäät.

1a. Vinopena kp 3*12-15*15kg
1b. Ristitalja 3*13-18*15kg
2. Pena tangolla 4*6*40kg
3a. Pystypunnerrus kp 3*12-15*12,5kg
3b. Sivuviparit istuen kp 3*12-20*4-5kg
4. Sivuviparit koneessa 4*12-15*10-15kg
5. Etuolkapäät köydellä taljassa 3*13-18*15-20kg

Nyt täytyy sanoa, että en ole koskaan saanut rintaan ja olkapäihin näin hyvää tuntumaa mitä nykyään saan. Pienillä painoilla treenaamisesta on siis ollu hyötyä. Olisko sit hermotus parantunut vai mikä… Saa nähdä vastaako olkapäät treeniin yhtä hyvin myös raskauden jälkeen. Tiedä vaikka alkaisivat kasvaa?! On niitä ihmeitä ennenkin tapahtunut 😀

Eilinen ilta meni taas leivoskellessa ja suunnitellessa et mitähän reseptejä taas kokeilis. Eilen duunasin sit pizzapannaria kinkusta ja lisäks alottelin banoffeen teon, jonka viimeistelin tänä aamuna, kun isännän porukat tuli aamukahveelle. Ohjeet laittelen taas tonne ruokablogin puolelle kunhan kerkeen 🙂 Toi pizzapannari oli tosi hyvää mut kannattaa muistaa laittaa siihen mausteet 😀 Olis vieläkin parempaa… Banoffee oli aivan sika hyvää ja loppujen lopuks todella helppo tehdä. Ainoa ärsyttävä vaihe siinä on kondensoidun maidon keittäminen 3 tuntia..

Jumbon reisulla päätin ostaa itse itselleni kukkia kun ei niitä kukaan muukaan mulle tuo.. Vinkkivinkkivinkki 😀

No juu, nyt syvennys sisustuslehtien ihmeelliseen maailmaan 🙂 Leppoisaa lauantaita kaikille!

Ps. muistakaa katsoa Putous!!! Usko Eevertti on aivan loistava 😀 😀

9 kommenttia

 1. Exhale kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 2. KTDA kirjoitti:

  Siä oisit voinu keittää sen toffeen ihan perinteiseen tapaan kermalla ja fariinisokerilla + voilla.. olis tullu vähä nopeempaa eikä se kinuskin tekeminen sen hankalampaa ole 😉

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä halusin kokeilla kondensoitua maitoa kun en siitä ole koskaan mitään tehnyt ja sitä on kovasti kehuttu paljon paremmaksi kuin kerma+f.sokeri+voi-yhdistelmää 😉 Ja hyväähän se oli! Voi kyllä olla, että ens kerralla turvaudutaan perinteiseen menetelmään 😀

 4. Anonymous kirjoitti:

  Uusi lukija ilmottautuu.. Tai juu, seurannut oon sun blogia vaikka kuinka ja kauan, mutta oon suhteellisen surkea kommentoimaan mitään :DTuosta tuntumasta vaan, että ihan sama mulla näin raskausaikana! Tissit ja olkapäät on munkin heikko kohta, mutta raskauden aikana joka treenissä on tuntuma ollut taattu, mistä lie johtunee..Tsemppiä loppuodotukseen, täällä kärvistellään vissiin suht samoilla viikoilla, joten ymmärrän hetkittäiset tuskailut sun muut :D-Tiia

 5. KTDA kirjoitti:

  Jos koitat ni kerrotko vertailutulokset mulle 😉 Meinaa mä luulen et mun kärsivällisyys ei riitä ton kondensoidun maidon keittämiseen, vaikka muutamaan otteeseen miettinytkin et pitäs joskus koittaa.. Meiän taloudes tulee vaan liian harvoin noita hetkiä kun sais leipoo tms..

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tiia: heh, eli samaa ”kärsimystä” eletään 😀 Ei vaiskaan, täällä on ainakin alkanut nyt meno tuntua jopa helpolta verrattuna siihen mitä se on ollut viimeiset pari kk. Nyt vaan odotellaan ja ihmetellään. Vielä olis 7 vkoa laskettuun aikaan…Mä luulen, et parempi tuntuma johtuu istukkahormoonista ja kenties siitäkin, että on PAKKO keskittyä tuntumaan kun ei voi painoillakaan juhlia. Raskauden jälkeen kuulemma alkuun tuntuu meno aika voimattomalta kun oma hormonitoiminta korvaa istukkahormonin. Kovaa jumppaa vaan sit niin tulee paljon tuloksiakin! Raskauden jälkeinen aika on kuulemma parhaimman kehityksen aikaa ;)KTDA: Mä kerron! Ei se keittäminen oikeastaan ole hankalaa, jos on vaan tarpeeks suuri kattila. Mä keitin sen purkin n. 4 litran kattilassa ja jouduin kaks kertaa lisäämään vettä. Ei muuta kuin purkki kattilaan ja kello soimaan 🙂 Voin sanoa, että meinas viedä kielen sinne itteensä kun maistoin lopputulosta. Oli kaiken vaivan arvoinen!

 7. Henna kirjoitti:

  Hei Jonna! mulla on sulle haaste blogissa käy tsekkaan! 🙂

 8. ialina kirjoitti:

  Moikka! Puhutko tuossa Verkkarivaimosta? Mä seurasin hänen blogiaan joskus aikaisemmin, mutta nyt en millään löydä sitä, kun en pääse enää hänen vanhaan blogiinsa 🙁 jossa siis luki mihin hän sen siirtää…olis mahtavaa päästä taas lukemaan. Ihana blogi sullakin muuten! 🙂

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Juu, sama nainen! Hänellä ei näköjään ole enää blogia 🙁 instagramissa pystyy verkkistä kuitenkin seuraamaan nimellä satumatu! Pääset kuvia ainakin katsomaan :)Kiitos 🙂 kiva jos tykkäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *