Hae
Palasia Arjestani

Onneksi on perjantai! Ja tilipäivä.

Huh huh mikä viikko takana. On ollut vähän turhan rankka. Meillä on töissä ollut todella kiireistä ja tuntuu etten senkään takia ole flunssasta täysin päässyt vielä palautumaan. Periaatteessa oon ihan kunnossa, mut jotain pientä köyhää vielä on. Niin ja pikku korvatulehdus, mut ei anneta sen häiritä!

IMG_20150225_123949

Ruokaostosten lisäksi tuhlasin yllä olevan kuvan paitaan muutaman euron fb-kirpparilla. Ei oo kyllä ollut mitä tuhlatakaan kun perinteisesti ennen tilipäivää on rahatilanne melko heikko parin päivän ajan 😀 Yritän laittaa kaiken yli jäävän rahan nyt matkoja varten, joten shoppailureissut yritän pitää ihan minimissään vähän aikaa. Tuon paidan lisäksi tosin ostin myös tytölle tarhakaverin vanhoja vaatteita eli nyt on meillä molemmilla vaatetta vähäksi aikaa.

20150225_101901

20150225_102001

Keskiviikkona kävin pitkästä aikaa vähän pidemmällä kävelylenkillä. Siellähän on oikeasti jo kevät! Heti alkaa mieli piristyä  kun vihreä nurmi puskee lumien alta esiin ja aurinkokin vähän pilkahtelee taivaalla. Mä suorastaan nautin kuin sain kävellä ihan omassa rauhassa ja mietiskellä omiani! Mun pyörästä on edelleen kumi puhki ja kävelen nyt salimatkatkin edes takaisin. Varmaan pitää alkaa kuorimaan itseään rantakuntoon kesää ja matkoja varten ja kävely on oikein hyvä tapa lisätä kulutusta! Sisko on kuulemma jo rantakuosissa niin pakkohan munkin on jotain tälle möhömahalleni tehdä 😀

IMG_20150226_141102

 

Tällä Robert’s coffeen minttusuklaakaakaolla ei kyllä paljon möhikisiä sulatella, mutta eilen oli niin rankka duunipäivän,  että palkitsin itseni tällaisella herkullisella kaloripommilla. Oli kuulkaas hyvää! Tiskit notkui toinen toistaan houkuttelevampia leivoksia, mutta sain pidettyä itseni kurissa niiden osalta. Joku päivä kyllä menen ja otan kunnon kahvin suklaabrowniella! Ehkä 3 kaverin jätskiä siihen kylkeen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivaa yllätyksenä rankkaa viikkoa piristämään saatiin Nivealta uusi satuaiheinen Creme tales-erikoispakkaus. Sitä perinteistä Nivean sinistä purnukkaa meiltä löytyykin jo kaapista ja aika ahkera lla käytöllä se on ollut aina. Näitä uusia satuaiheisia purnukoita on saatavilla seuraavan kolmen kuukauden ajan kaupoista ja mukana tulee myös pieni satukirjanen. Meillä satukirjaset pääsivät heti lukulistalle ja tyttö tykkäsi niistä kovasti 🙂 Tänään luku-urakka jatkuu!

Tälle päivälle suunnitelmissa sitä tavallista eli pyykkäystä ja siivousta. Anoppi laittoi eilen niin ison satsin ruokaa mukaan etten onneksi joudu vielä hellankin ääreen. Huomenna vois taas kokkailla tai leipoa taas jotain spessua, kun vaan keksis että mitä! Muuten ei ole viikonlopulle kerrassaan mitään suunnitelmia ja hyvä välillä niin. Ihanaa välillä vaan olla ja öllöttää. Olen sen kyllä ansainnut! Bonusta olis vaikka lottovoitto 😀

Onko teillä jotain suunnitelmia viikonlopulle?

4 kommenttia

 1. Aada kirjoitti:

  Kyllä sellaisetkin viikonloput on välillä tosi kivoja ettei ole sen kummempaa ohjelmaa 🙂 Tämä ilta kuluu täälläkin pyykkien ja pikaisen siivouksen merkeissä.. Huomenna suunnitelmissa mennä katsomaan Luokkakokous-leffa ja syömään kaveriporukalla. Muuten yritän rentoutua ja käydä myös treenaamassa.

  • Jonna kirjoitti:

   Joo ja ihan hyvä ettei ollutkaan mitään suunnitelmia. Pe ja la välinen yö menikin valossa vatsatautisen lapsen kanssa 🙁

   Oliki leffa hyvä? Mies kävi sen kans katsomassa ja tykkäsi kovasti.

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ikävä kyllä mun suunnitelmat viikonlopulle on: perjantaina myöhään töissä, varmaan vasta kasin maissa kotona. Ja mikäs sen kivempaa kuin lauantaina takas töihin, prkl. Sunnuntai jää siis tän viikon ainoaksi vapaaksi, mut onneksi oon relaamisen ammattilainen niin otan sitten lungisti senkin eestä. Hähä!

  • Jonna kirjoitti:

   Onneks ei tartte vkl olla duunissa. Vielä! Luulen että sekin aika on vielä edessä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.