Hae
Palasia Arjestani

Elämä on yhtä juhlaa

Meillä oli eilen mielettömän inspiroiva bloggaajailta Fitfashionilla! Joskus tuntuu ettei elämässä tapahdu oikein mitään kiinnostavaa, mutta tälle viikonlopulle on oikein kahdet kekkerit, joista toinen siis eilinen bloggaajailta. Musta on aina todella mukavaa tavata kollegoita ja päästä keskustelemaan tähän omituiseen blogimaailmaan kuuluvista asioista 🙂

Eilisen outfit.

Eilisen outfit.

Paita Seppälä // housut h&m // kengät Helly Hansen*

Paita Seppälä // housut h&m // kengät Helly Hansen*

kuvia 002

Bloggaajailta pidettiin a-lehtien tiloissa Kulosaaressa ja jopa minä osasin paikalle! Mulla on erittäin hieno ominaisuus eksyä paikassa kuin paikassa ja jopa omaksi ihmetyksekseni osuin paikalle kertaheitolla. Mikähän siinäkin muuten on, että aina kun olen menossa jonnekin uuteen paikkaan niin satun bussiin, jossa ei ole ohjetaulua seuraavista pysäkeistä? Nytkin jouduin pyytämään kuskia jättämään mut oikealla pysäkillä pois. Turistivaroitus! 😀

20141128_165118

20141128_165104

Ensin syötiin herkullinen salaatti ja sen jälkeen aloitettiin blogeihin liittyvillä asioilla. Mä olin vetänyt lounaaksi kunnon pizzan duunissa, joten nälkä ei ainakaan ollut kova. Tää viikko on ruokailuiden osalta mennyt niin jyrkkää alamäkeä että ihan hävettää… Ompahan mistä parantaa ens viikolla 😀 Pakollisten asioiden jälkeen saatiin vielä White trash desease-blogin Nata kertomaan meille omasta bloggaamisestaan ja siihen liittyvistä ajatuksistaan. En yhtään ihmettele, että Natan blogi on todella suosittu! Nata on todella hauska persoona ja mielenkiintoinen ihminen. Olisin kuunnellut häntä vaikka kuinka kauan 😉 Seuraako teistä moni Natan blogia?

20141128_182006

20141128_192604

20141128_192641

Haha, siinäpä perjantain kunniaksi parit moust muscularit ja hauisposet! Me just tultiin kaupoilta ja kohta olis aika alkaa valmistautumaan salin pikkujouluihin. Treenikamujakin on jo kova ikävä näin viikon tauon jälkeen! Lystiä päästä viettämään iltaa hauskassa seurassa. Saa nähdä mistä sitä itsensä taas löytää….

Kuinkas teidän viikonloppu on pyörähtänyt käyntiin? Onko bileitä tiedossa vai selviättekö vielä eilisistä?

* tuotteet saatu

6 kommenttia

 1. nana kirjoitti:

  Nata olí kyllä super inspiroiva, ja häntä oli mukava kuunnella.
  Silloin tällöin olen hänen blogiaan lueskellut, mutta varmaan tulevaisuudessa tulee luettua säännöllisemmin 🙂

  https://nana-superfitme.fitfashion.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Täysin samaa mieltä! Itsekin innostuu taas bloggailusta ihan eri tavalla ja jopa minäkin haluan panostaa blogiin taas vähän enemmän kuin ennen 🙂

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Nata oli kyllä todella inspiroiva ja itekin sain paljon uusia ajatuksia ja ideoita bloggaamiseen 🙂
  Oli todella kiva tavata sutkin irl vihdoin 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Samoin! Hassua kun ei olla kasvokkain koskaan tavattu mut silti tuntu että oltais 🙂

 3. nata kirjoitti:

  awwz! kiitti tyypit! oli kiva nähdä kaikkia livenä!

  • Jonna kirjoitti:

   Sun tarttis alkaa pitämään enemmänkin tollasta luentoja bloggaamisesta! Tai no ihan mistä vaan, uskon että sulta sujuis aihe kuin aihe 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.