Hae
Palasia Arjestani

Parisuhdeaikaa

Meillä on käynyt hyvä tuuri, koska miehen vanhemmat ja sisko asuvat suhteellisen lähellä meitä. Heistä on ollut tarvittaessa suuri apu tytön kanssa heti syntymästä lähtien. Tyttö on ollut onneksi todella helppo lapsi eikä meillä ole koskaan ollut suurta tarvetta saada häntä hoitoon. Silti on mukavaa, kun hän aina silloin tällöin pääsee serkkutytön luokse yökylään ja me saadaan miehen kanssa hetki yhteistä aikaa. Sitä kun ei koskaan ole liikaa. Arki on hektistä ja kun molemmat treenaa aktiivisesti niin illat mennään läpsystä vaihto -tekniikalla. Meillä tämä systeemi toimii, joillain toisilla ei ehkä toimisi.

Eilen saatiin mahdollisuus kahdenkeskiseen vuorokauteen ja suunnitelmissa oli leffaa ja ravintolareissua. Matkaan tuli kuitenkin pari muuttujaa ja suunnitelmat muuttuivat lennosta. Päädyttiin hakemaan mäkkäristä puuhasäkki ja katsottiin kotona Wolf of wallstreet. Enpä muista milloin viimeksi oltaisiin kahdestaan katsottu leffaa kotona! Siitä on jokunen vuosi aikaa. Pakko myöntää ettei tehty mitään erikoista ja meidänlaisille kotihiirille se sopi vallan mainiosti. Pelkkää chilliä koko ilta. Me ei olla kumpikaan kovin intohimoisia kaupungilla juoksijoita saati shoppailijoita ja meidän leffareissukin kaatui oikeasti siihen, että elokuva olisi alkanut vasta kuudelta. Kauhea ajatus lähteä ensin bussilla keskustaan ja olla siellä yömyöhään 😀 Mukavuudenhaluista porukkaa!

Tällaisina kahdenkeskisinä hetkinä punnitaan parisuhteen tila. Kun on lapsi tai useampi koko ajan jaloissa pyörimässä, ei aikaa juuri jää parisuhteen hoitamiselle. Oli ilo huomata, että meillä klikkaa edelleen yhtä hyvin kuin 11 vuotta sitten. Miehen sanoin jopa paremmin. Paitsi että minä olen kuulemma rupsahtanut ja hän vain komistunut 😀 Tällaista läppää meillä heitetään koko ajan. Leikkimielistä kuittailua ja sarkasmia, ihan parasta! Mä en kaipaa parisuhteelta mitään rakkauden ylistämistä ja lahjojen tuomista. Parasta on ne pienet arkipäivien teot ja yhteinen huumori, joka saa edelleen nauramaan. Mun mielestä on erittäin tärkeää, että parisuhteessa on hauskaa ja saa nauraa koko ajan. Kun kumpikin saa olla se oma hölmö itsensä, eihän siitä voi muuta tulla kuin hyvä ja pitkäikäinen suhde. Ehkä jopa elämän mittainen 😉 Täyden kympin viikonloppu siis vietetty!

Mitä asioita te arvostatte parisuhteessa?

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Sehän kuulosti hyvälle 😀

 2. Eve kirjoitti:

  Kuulostaa tutulta! Me ollaan oltu tänä vuonna 10 vuotta yhdessä, meillä ei ole lapsia vielä vain pari koira vauvaa. 😀 Minä olen kovempi menijä ja mies tykkää olla kotona ja se toimii meillä, meillä ei kuljeta käsikädessä eikä ostella romanttisia lahjoja. Me ollaan tosi tavallisia, meillä lentää toi sama rupsahdus/komistus läppä ja luulen että meidän kantava voima on todella hyvä huumorintaju ja nauraminen! 😀 Kunnioitus toisen valintoja kohtaan ja luottamus toista kohtaan. 🙂
  Kaikkea hyvää teille!

  • Jonna kirjoitti:

   Luottamus ja kunnioitus ovat huumorin kanssa yhtä tärkeitä! Mä vaan en koskaan voisi seurustella tosikko-miehen kanssa. Huumoria täytyy olla 😀

 3. GM kirjoitti:

  Oi, että kun kuulostaa ihanalle! Kaipaan kyllä parisuhdetta, (kohta vuosi erosta) mutta haluan löytää rinnalle sen oikean ihmisen joten ei passaa hätiköidä! En ole lukenut blogeja varmaan puoleen vuoteen ja palasin blogisi pariin eilen, pakko vain jatkaa lukemista sivu kerralla taaksepäin. Kiitos, kirjoitat tosi hyvin ja vaikka olet ”julkkis” niin silti olet samanlainen tarvis kuin me muutkin 🙂 (ruokasairas itsekin, kun repsahtaa niin sitten repsahtaa kunnolla ooops +morkkis.. Mutta se on elämää) Tsemppiä olkapään ja muun elämän kans 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oo kiva kuulla, että löytyy mieluisaa lukemista! Mut en mä mikään julkkis kyllä oo ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *