Hae
Palasia Arjestani

Girl of the rings.

Heippa! Mä päädyin eilen pitämään välipäivän varsinaisista treeneistä. Päivän mittaan pelailtiin kaikenlaisia pelejä pihalla ja sain hankkittua kivat rusketusraidat 🙂 Isäntä päätti aloittaa treeninsä vasta kahdeksan aikaan illalla ja mullakin oli tarkoitus samalla vetää vatsajumppaa uuden painopallon kans, mut suunnitelmathan on tehty muutettaviksi. Olin siihen aikaan jo ihan poikki ja nälkäinen kuin mikä, joten vatsajumppa jäi aika vähäiseksi. Sekin vähä minkä sain tehtyä häiriköitiin pahasti ja luovutin muutaman yrityksen jälkeen.

Tänään sen sijaan pääsin ihan kunnon salilla jumpalle! Käytiin ekaa kertaa Orivedellä Origymillä ja jos saliin voi rakastua niin mulle tais käydä just niin. Origym on suhteellisen pieni sali, mutta kaikki laitteet ja välineet on hankittu ajatuksella ja sijoitettu erinomaisella treenisilmällä. Pukuhuoneet on siistit ja valoista (lue: hyvä ottaa kuntokuvia :D), lämmittelylaitteita on rittävästi, penkkejä oli kolme erilaista, aivan loistava kyykkyräkki ja erikseen vielä ”vapaa” kyykkypaikka sekä kunnon smith. Laitteita oli joka lähtöön, mutta yhtään turhaa kapistusta en huomannut. Ja tiedättekö mikä mua ilahdutti suuresti?

Meinasin hypätä riemusta kattoon kun näin renkaat!

Meinasin hypätä riemusta kattoon kun näin renkaat!

Pakkohan noitakin oli päästä testailemaan treenin päälle. Mies väitti etten saisi yhtään dippiä tehty renkailla, mut sain mä kolme! Kjäh kjäh, siitäs sai.. Tahdotte varmaan kuviakin nähdä Origymistä?

 

Sijaitsee Oriveden keskustassa Nordean ja Ärrän vieressä.

Sijaitsee Oriveden keskustassa Nordean ja Ärrän vieressä.

 

Vastaanottotila.

Vastaanottotila.

 

Kahvakuulia ja boksikin löytyi boxihyppyjä varten :)

Kahvakuulia ja boksikin löytyi boxihyppyjä varten 🙂

kuvia 026kuvia 017kuvia 016kuvia 015kuvia 014kuvia 013kuvia 012Käytin hyödyksi pukkarin erinomaiset valot ja otin vähän poseja ennen ja jälkeen treenin.

Ennen treeniä.

Ennen treeniä.

kuvia 009Poseerauksia on ihan kiva veivata edelleen vaikkei ne mun varsinaiseen treeniohjelmistoon enää kuulu. No joo, tänään tein penkkiä, leukoja ja kivan pikku sykkeet-ihan-tappiin-jumpan loppuun. Niin ja niillä renkailla vähän leikin myös 🙂

Se olis penapäivä!

Se olis penapäivä!

Treenin kulku:

 • Bench-/Floor Press 3rm (60kg)
  AMRAP 80% (10*47,5kg)
 • Weighted Pull-Ups 4×5 AHAP (as heavy as possible, 4*5*5kg)
 • AMRAP 6
  1…2…3… Burpee Pull-Ups
  10 Double Unders

Pena ei sit ihan kulkenut tänään. Kolmonen jäi kuuteenkymppiin vaikka salaa toivoin pientä lisäystä. Alusta asti rauta painoi helvetisti, hengitys ei kulkenut eikä asento ollut hyvä. Kaiken muun hyvän lisäksi 55kg nostossa mulla alkoi pistämään vasempaan lapaan ja isäntä sain rusikoida lukot veke. Lukot rusahti auki, mut kipu jäi ja se vaivasi koko treenin.

Leukoja tein 5kg lisäpainolla kaikki sarjat ja ne kulki kyllä hyvin. Ja tuntui hyvin!

Collage2

kuvia 022

kuvia 019

Viiden kilon jalkoväli.

Toi loppujumppa oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Burbee pull-uppeja en ole koskaan tehnyt, mut kyllähän mä nyt burbeen ja pull-upin osaan tehdä, joten ne yhdistämällä saatiin burbee pull-up 😀 Vaikein osio oli noi hemmetin double undersit eli tuplanaruhypyt, joita en hyvänäkään päivänä ole saanut muistaakseni seitsemää enempää. Päätin tehdä ne siitä huolimatta ja vannoin tekeväni kympin sarjoja. Ja mähän tein! Sisulla saatana tälläkin kertaa.Pieniä välihyppyjä jouduin ottamaan, mut pääasia että sain ne tehtyä. Lopputuloksena vikassa sarjassa ennen kuuden minsan täyttymistä tein 4 burbee pull-uppia ja 10 double undersia. Yhteensä siis 40 DU:ta. Jumalavita! Meitsi rokkaa 😉

Loppuun nittä rengasdippejä. Ei ollunna helppoja ne, mut kolmosen sain kädet ja kroppa joka ilman suuntaan vispaten.

Collage1

Vähän tulpia heitteilen vielä pukkarissa. Ihan noin niinku huvin ja urheilun vuoksi.

Collage

kuvia 031

Min maage.

Min maage.

Salin jälkeen kauppareissulle anopin kauppalista mukana. Hyviä juttuja pääsi kärriin 🙂

20130708_154610

Palkkari :D

Palkkari 😀

Maistoin tuota uutta Kaktus-jättistä ja oli yllättävän hyvää. Kuorrute maistui ihan kaktuslonkerolla ja sisälmys päärynälle. Kaiken keskeltä löytyi vielä toffeemöykky! Tykkäsin 🙂

Syömiset on edelleen aika hyvin hanskassa. Normiruokaa ja lisäksi välillä jotain jälkkäriä tai just jätski kauppamatkalla. Kultaista hyväksi havaittua keskitietä kuljetaan tällä hetkellä. Tarttis opetella syömään taas vähän enemmän niin vois kehityskin olla entistä nopeampaa 🙂

Aamulla sain valmiin munakaan nenän eteen.

Aamulla sain valmiin munakaan nenän eteen.

 

Ennen treeniä luomutar.fin luomupuuroa, raejuustoa, kuivattuja aprikooseja ja voileipä. Jaksoi kuulkaas jumpata!

Ennen treeniä luomutar.fin luomupuuroa, raejuustoa, kuivattuja aprikooseja ja voileipä. Jaksoi kuulkaas jumpata!

 

Eilen illalla lohta, parsakaalia, raikkua ja uunitomaattia.

Eilen illalla lohta, parsakaalia, raikkua ja uunitomaattia.

Ruokailuihin taidan nyt lisätä ihan suunnitelmallisesti vähän hiilaria aamupuuron muodossa. Joku päivä vois ottaa kalorilaskurin kauniiseen käteensä ja laskea tän hetken kalorit sekä suunnitella uuden ruokaohjelman. Ruokaohjelma tulee olemaan sekoitus vähän kaikkea, koska tykkään testailla erilaisia ruokaohjeita. Pinterestissä seurailen paleoruokia, raakaruoka sivuja sekä ”fitness”-reseptejä. Kunhan pääsen testailemaan niin tännekin alkaa tippumaan jos jonkinlaista reseptiä 😉

Nyt mä meen iltapalalle ja murjomaan foam rollerilla itseäni. Jospa saisin ton kipupisteen rullattua pois…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia

 1. Päivi kirjoitti:

  Mä en niin ala, että joku voi vetää leukoja lisäpainoilla :p epistä. No ei se auta kadehtia ja märistä, treenii treenii vaan lisää, niin ehkä joku kaunis päivä saan omalla painolla mukavan sarjan 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Hahaa 😀 mulle ne on jostain tuntemattomasta syystä aina olleet helppoj. Kyllä ne sieltä nousee kun vaan jaksaa treenata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.