Hae
Palasia Arjestani

Täällä taas


Mulla on taas joku ihmeellinen vaihe menossa. En jaksais tehdä mitään muuta kuin olla kotona, pötköttää ja käydä välillä treenaamassa ja jatkaa pötköttämistä. Motivaatio koulua kohtaan on pyöreä ja helvetin iso nolla. Duunissa nyt sentään on ihan mukavaa (paitsi viime lauantaina), mut siinäpä ne sit onkin. En tiedä miks en jaksa koko koulua nyt tai miten saisin motivaation palaamaan. Ahdistaa ajatus koko koulunkäynnistä, kursseista ja kaikesta. Ei vois oikeesti vähempää kiinnostaa.

Viime lauantaina oli aika helvetillinen työvuoro. Miten joku ihminen voikin pilata koko illan rasittavuudellaan. Täällä kaupungissa on yksi todella yököttävä kundi, joka on ilmeisesti iskenyt silmänsä muhun. Joka kerta kun se näkee mut duunissa niin voi olla varma siitä, et se istuu ja vahtaa mua seuraavat neljä tuntia. Niille, jotka eivät tiedä niin olen tällä hetkellä ammatiltani pelinhoitaja eli minut löytää ravintolasta black jack ja dynamic poker pöydän takaa. Sieltä ei siis todellakaan pääse karkuun kesken illan. Jeps, tää kuvotus tyyppi sit linnoitautu taas viime lauantaina mun lähettyvillä. Onneks olin semmosessa paikassa duunissa, jossa on useampi pelipöytä ja samalla myös useampi pelinhoitaja duunissa niin pääsin edes välillä hengähtämään. Vähällä oli etten viskauttanut sitä tyyppiä ulos koko ravintolasta. Seuraavan kerran sen muuten teen. Sille tyypille ei mene millään päähän, että minulla on maailman paras mies kotona odottamassa! Kukaan ei kuulemma ole parempi kuin se kuvotus. Siis hyi yäk. En voi edes sanoin kuvailla sitä tyyppiä! Kunnon niljake, tuijottaa koko ajan ja kyselee todella henkilökohtaisia kysymyksiä. En tietenkään kerro sille mitään ja sehän vaan lisää vettä myllyyn, kun hän saa arvuutella ja tuijottaa vielä vähän lisää. Voi vittu. Seuraavan kerran saa nimittäin kaveri aika kylmää kyytiä..

Sitten toiseen epämiellyttävään asiaan. Tää maailma on täynnä mitä omituisempia koiran omistajia. Viikonloppuna kävelin bussipysäkille töihin lähtiessä. Siellä oli sellainen reilu nelikymppinen nainen ilmeisesti lapsiaan odottamassa bussista. Sillä oli mukana todella pieni ja suloinen vaaleanruskea villakoira. Se koiruli haukahti mulle kerran ja se muikkeli kiskas jo siinä vaiheessa aika kovasti hihnasta. Pieni koiran vallan säpsähti moista kohtelua. Se koira katteli siinä vähän aikaa ja alkoi murista, ilmeisesti mulle. Arvatkaa mitä se muija teki?? Potkas sitä koiraa!!! Enkä puhu mistään pikku töytäsystä vaan monotti ihan kunnolla ja se koira hypähti ja ulahti samalla. Vittu mitä jengiä. No, ei siinä kaikkia. Tossa pari päivää sitten olin jälleen menossa bussille ja vastaan tuli ehkä mun ikäinen tyttö kolmen koiran kanssa. Mun kohdalla yksi niistä koirasta käänsi vähän päätään mun suuntaan ja nuuhkaisi. Ei siis tullut haistelemaan eikä vetänyt tai mitään. Se muikkeli alkoi hirveästi huutamaan koiralle ja riuhtoi hihnasta minkä kerkes. Ilmeisesti huomas mun ilmeen, kun lopetti sen riehumisen aika nopsaan. Koira katteli ihmeissään ja meni ihan alistuneeksi. Siis noinko koiria koulutetaan nykyään? Jotenkin voisin luulla, että se ei niin haluttu käytös ei välttämättä lähde pois huutamalla ja meuhkaamalla…

Joo, oon mä reenannutkin! Launtaina 31.1 tisukkaa ja käpäliä. Oli taas aika hyvä treeni, vaikka vinopenkkipainot junnaakin heti alkuunsa. Aattelinkin ens kerralla pudottaa vähän painoja ja tehdä pidemmän sarjan. Jospa ne siitä lähtis sit nousemaan hiljalleen.

1. Vinopenkki powersmithissä
6*50kg
7*47,5kg
8*45kg
Kahdessa vikassa sarjassa tuli sentään enemmän toistoja kuin viimeks.

2. Flyes tasapenkillä kp
12, 10*10kg Hitaasti ja 3 sekunnin venytyksellä ala-asennossa. Melko hapokasta, boobsit aivan tulessa ja vaikka missä 😉
9*9kg hyyty täysin

2. Penkki kp
6*23,5kg No, tää ei tosiaan sit kulkenu kovin hyvin. Imi noi flyesit aika lahjakkaasti kaikki voimat!
8, 7*21kg

3. Hauiskääntö kp istuen
10, 7*13,5kg Jos ens kerralla kokeilis taas niitä kuustoistasia..

4. Hk scott mutkatangolla
8*32,5kg Hitaasti ja puristellen. Kauhee tärinä oli käsissä koko liikkeen ajan!
7*30kg

5a. Hk scottkoneessa
9, 6*17,5kg
6*15kg

5b. Hauberit taljassa
10, 9*35kg
8*30kg
Aika hyvää settiä on nää supersarjat!

6. Pushdown v-kahvalla
15*25kg
13, 12*20kg
30 sekan palautuksilla

7. Päänyli ranskalainen köydellä
15*25kg
11*20kg
12*15kg
30 sekan palautukset tässäkin.

Ja loppuun 10 minsaa matolla käpöttelyä ylämäkeen.

Tänään taas vuorossa helvetillinen etureisitreeni. Tälläkin kertaa tein kuolemaa koko treenin ajan, mut selvisin hengissä 😉 Onneks tossa setissä ei mene kovin kauan.. Minsan palautuksella mentiin taas kaikki sarjat!

1. Reidenojennus
15*50kg
14*45kg
14, 12*40kg

2. Smithkyykky
15*90kg
14, 12*80kg
14*70kg
Eipä ollu ketään varmistamassa tässä liikkeessä, mut sain omin avuinkin väännettyä sarjat ihan failureen.

3. Prässi
16*190kg
11*180kg
12*170kg
12*160kg
Sykkeet oli taas vähintään tuhat ellei enemmänkin. Hikeä puski joka kolosta ja jouduin keräilemään itteeni prässissä pitkän aikaa ennen kuin kykenin ees nousemaan ylös. Tuli aika hyvä mieli, kun olin nää saanut pois alta. Se olis taas tää kidutus viikoksi ohi 😀

4. Pohkeet seisten
35, 23, 18, 16, 14*BW Uuh, me laik!

Ja loppuun taas 10 minsaa hirveetä kipitystä matolla. Sain jalat ees vähän auki, et pystyin kävelemään bussipysäkille. Äsken otin kunnon venyt koiville siinä toivossa ettei ne menis kauheen kipeiks. Huomenna sit takareisien kimppuun. Josko saisin vaik jonkun videon otettua, tai ees kuvan. Aika vähästä on ollut sillä saralla viime aikoina, sori..

Ompas kiva, kun bodilehden sivuilla alkaa taas hiljalleen tippua esittelyitä kevään kisaajista. Nähdäänköhän Heinäharavaakin sillä sivustolla? 😉 Nyt oli näköjään esittely Katja Miettisestä, joka kisaa keväällä fitneksessä. Hyvännäköiset olkapäät ja ojentajat on ainakin tytöllä ja tosi muhkut takareidet! Käykääs tsekkaamaassa www.bodylehti.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.