Hae
Palasia Arjestani

Tili sileeks.

Käytiin tänään vähän huonekalukaupoilla. Meillähän menee kuta kuinkin kaikki uusiks ja aikamoinen homma tässä onkin miettiessä et mitäs kaikkee sitä hommais ja ennen kaikkea minkä mallista, väristä, kokosta… Eilen käytiin katselemassa ja tänään sit ostelemassa. Rahat sileeks ja sillai 😀 Mukaan lähti mm…

Tämmönen sotkasta mustana.
Samasta liikkeestä tämmönen 180 senttisenä, luksusta!
Sotkasta myös ruokapöytä. Vielä pitäis tuolit löytää…
Iskusta soffa + rahi

Kodin Anttilasta käytiin hankkimassa pari kattolamppua, olkkariin semmonen jännä hieman futuristinen lamppu ja makkariin mun jo pitkään haaveilemani kristallikruunu, semmonen pieni ja nätti tosin 🙂 Vielä pitäis ne keittön pöydän tuolit hommata, matot, verhot, eteiseen senkki, naulakko ja kenkätelineet. Niin ja askosta käyn vielä ostamassa peilin!

Pesukonekin pitäis vielä hommata eli hommaa vielä on, mut pikku hiljaahan noi ostellaan, varsinkin matot ja verhot, kunhan selviää et minkälainen värimaailma halutaan asuntoon. Haaveissa on myös se 300 litrainen akvaario ja sillekin on paikka jo valmiiksi katsottu 😀

Käytiin tänään aamusella testaamassa Leppävaaran Fressi. Oli muuten törkeän hyvä sali!! Jos ei olis niin kaukana meiltä niin tonne mentäis vakituiseen jumpalle. Edelleen kuitenkin Malmin eastbodylle käypi Jonnan tie 🙂 Joo, jotain ihan kevyttä jumppaa otin. Vois varmaan verrata johonkin kuminauha ja keppijumppaan. Lähinnä testailin uusia ja erilaisia laitteita. Olkapäille pystypunnerruskonetta, pystysoutua ja vipareita sivulla ja ylös. Ojentajille pushdownia taljassa, dippikonetta ja päänylivetoa. Ei tullu ees hiki eli kevyttä oli ja niin saa vielä tän selän kans ollakin. Enpä viiti ottaa ressiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *