Hae
Palasia Arjestani

Dieettiviikko 8: olenko mä edes dieetillä?

dieettiviikko 8

Dieettiviikko 8 handlattu vähän sutaisten läpi ja nyt mennään jo yhdeksättä viikkoa tätä projektia. Täytyy sanoa, että aika menee todella nopeasti ja tässä sen varsinkin huomaa. Tytön syntymän jälkeen pudottelin raskauskiloja tuplamäärän, kun homma oli niin helppoa. Nyt on ihan sama juttu. Kun olen päässyt vauhtiin niin homma rullaa mielettömän helposti ja vaivatta. Olo on edelleen todella energinen ja jaksava. Nälkä tulee silloin tällöin, mutta ei kovin usein. Nukun hyvin ja jaksan töissä hyvin. Treenit kulkee loistavasti ja omaan silmään lihastakin on tullut lisää. Tai sitten rasvan palaminen aiheuttaa illuusion.

Kahdeksaan viikkoon painoa on lähtenyt tasan 4kg. Viime lauantaina en tsekannut painoa ollenkaan, koska olin siskon luona käymässä. Mun diettaaminen on ollut varsin rentoa. Toissa viikolla kävin raflassa ja a-lehtien influencer illassa, jossa söin juuri sitä mitä oli tarjolla. Siskon luona meni kolme päivää syöden juuri sitä mitä oli tarjolla. En jaksa stressata tällaisista asioista, koska olen huomannut miten suuri vaikutus on jo sillä, että syö säännöllisesti. Aikaisemmin söin miten sattuu ja mitä sattuu, pääasiassa leipää. Nyt mulla on hyvä ruokavalion runko käytössä, jota noudatan pääsääntöisesti. Viikonloppuna otan rennommin ja lauantaina syön juuri sitä mitä huvittaa.

dieettiviikko 8

Treenien osalta ei ole tehty mitään muutoksia. Treenaan sen verran mitä omaan arkeen ja viikkoon sopii. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Viime viikolla treenejä tuli tasan kaksi. Tällä viikolle haaveilen neljästä salitreenistä + parista kävelylenkistä. Ajatuksissa on käyneet myöskin mäkivedot sekä treenin jälkeiset intervallit, mutta katsotaan nyt. Turha ottaa kaikkia valttikortteja heti käyttöön 😉 Mulle tärkeintä on, että saan treenata ja elää terveenä ilman loukkaantumisia ja kipuilevia paikkoja. Polvet kipuilivat hetken, mutta se kipu jäi hierontapöydälle. Reisien sivut olivat aivan jumissa! Tällä hetkellä alaselkä on tosi väsynyt ja semikipeä, mutta se johtuu töistä. Salilla saan kivun hoidettua aina pois. Meidän perheessä on ollut useammalla välilevyn pullistumia selässä ja olen satavarma, että olen itse säästynyt niiltä hyvän lihaskunnon ansiosta.

Koska tämä projekti sitten loppuu? En tiedä vielä itsekään. Sitten kun olen saavuttanut vanhan hyvän olotilan takaisin. Sanoisin, että aika lähellä ollaan jo! Välillä mietin, että haluan pudottaa painon alle 60 kiloon, mutta sinne olisi matkaa vielä kolmisen kiloa. Tuskin elämä olisi sen kummallisempaa siinäkään painossa. Jännä muuten nähdä miten pieni ja siro nainen tuolta kaiken alta kuoriutuu. Päivä päivältä pienenen ja peilikuva näyttää omituiselta. Pituuttahan mulla on vain 163 cm, joten en todellakaan ole mikään iso järkäle! Dieettiviikko 8 meni siis varsin iisisti ja toivottavasti sujuu jatkossakin yhtä helposti…

Reipasta tiistaita toverit!

Ps. Tsekatkaahan Fitnesstukulta pukin joululahjavinkit (jopa -50%) ja osallistukaa samalla Fitnesstukun joulukalenteriin 🙂 Myös Offerillalla on oma joulukalenteri, jonka luukusta tulee joka päivä hyvä tarjous tai mahtava arvonta!

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

2 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    Ihan hyvä pudotustahti ollut. Ehkä nyt jouluaikana voisi dietin unohtaa? Ehkä pikemmin tavoitella elämäntapamuutosta? Tilaatko fitnesstukulta säännöllisesti?

  2. Alina kirjoitti:

    Moikka! Mahtavaa, että sun dietti on kulkenut hyvin ja oot tyytyväinen diettiin! 🙂 Aijotko joulun aikaa syödä ihan normaaleja jouluruokia, ilman punnitsemisia sun muita? Olisi kiva saada jku postaus joulusta ja sen ruuista (esimerkiksi mitä jouluruokia teillä on tapana syödä).
    Mukavaa joulun odotusta ja dietin jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *