Hae
Palasia Arjestani

Hängöver

No joo, tulipahan sit eilen lähettyä liikenteeseen. Eipä se ilta kovin kummoinen ollut ja jos sen olisin tiennyt niin olisin jättänyt lähtemättä ja olisin tällä hetkellä reenaamassa etureisiin lissee lihhoo! Nyt tää päivä meni ihan harakoille ja joudun muuttamaan treenipäiviäkin. Ensin mietin, et jättäsin kokonaan tällä viikolla etureidet treenaamatta ja saisin sillä tavalla pidettyä reenit samoilla vanhoilla päivillään, mut sama kait tuo on, et treenaanko esim. selän perjantaina vai lauantaina. On vaan ollut niin kiva pitää sunnuntai aina kokonaan treeneistä vapaana. Toisaalta nyt tulee maanantai välipäiväksi mikä on entistäkin mukavempaa. Saapahan edes yhden ylimääräisen päivän viikonlopun duuneista toipumiseen.

Eilen oli tarjolla ilmaista viinaa enemmän kuin olis jaksanut juoda. Enkä mä kyllä jaksanutkaan. Taskun pohjalle jäi varmaan kymmenen drinksulippua, kun en älynnyt niitä kenellekään lahjoittaa. Koko iltana taisin ottaa viisi lonkeroa/sidukkaa ja yhden paukun. Silti olin aika soossissa. Sitä se puolen vuoden raittius teettää, harjoittelun puutetta nääs 😉 Toukokuussa vielä liikenteeseen ja sit voiskin olla loppu vuoden hyvillä mielin ihan selvin päin.

Pääsin sinne haluamaani erotiikkabingoonkin 😀 Suureksi pettymykseksi en edes voittanut mitään, vaikka olisin kovin paljon halunnut viedä kotiin saksalaista halpispornoa tuliaisiksi 😀 Ehkä ens kerralla sit. Kiva käydä välillä harrastamassa hieman sosiaalistakin elämää, kun nykyään ei tule käytyä ikinä missään. Tästäkin reissusta toipumiseen menee taas vähintään kolme päivää. Ei näin vanha enää jaksa. Hähää, söin tänään ensimmäisen hampurilaisen viimeseen neljään kuukauteen. Vähänkö mä oon nyt rappiolla!

Aikani kuluksi oon taas katellut videoita netistä ja etsinyt kaikkea muutakin kivaa. Laitampa joitakin löydöksiäni tänne muidenkin iloksi!

Tässä parit itsenäni kiinnostaneet videot:
Video 1 Toi toisena liikkeenä oleva tangolla tehtävä hackkyykky vois olla kokeilemisen arvoinen..
video 2 Aika kevyen näkösiä leukoja eikä muuten ole tytöllä kovin huono selkäkään 😉
Video3 Isabelle Turell. Voisin haluta samanlaiset kädet ja olkapäät…
Video 4 Lisää Isabellea. Käsitreeniä tällä kertaa. Vähän huonolaatuinen video..

Ehkä parasta mitä löysin netin syövereistä oli Minna Vennon treenipäivyri mass.fin sivustolla. Tässä suora linkki treenipäivyreiden sivulle. Sieltä löytyy myös mm. Minna Pajulahden treenit 😀 Minna Vennon kuvia katsellessa iski pieni epätoivo. Tuon kokoisen naisen vieressäkö sitä pitäisi pojottaa lavalla 1,5 vuoden päästä!? Tunnen itseni melkoisen pieneksi rääppiäiseksi tällä hetkellä.. En voi kuin haaveilla samanlaisista lihoista. Ei se auta kuin treenata!

Tämmöstä tälle päivää. Taidan kömpiä pakastimelle hakemaan banaanisuklaajädeä…

5 kommenttia

 1. inkapee kirjoitti:

  Hih, aivan samat aatokset tuli mullekkin Minna Vennon kuvia katsoessa. Tuli todellakin ruipelo olo.

 2. katjuska kirjoitti:

  BINGO 🙂

 3. atomi kirjoitti:

  Tuo tanko-hack on kyllä yllättävän raskas, kannattaa kokeilla.

 4. Heinäharava kirjoitti:

  Sä olet sentäs päässyt vielä liikenteeseen, mä en enää edes jaksa vaivautua. Rasittaa pelkkä ajatuskin että pitäis laittaa tukkaa ja naamaa ja olla yötä myöten kun ihan hyvin voi olla verkkarit jalassa kotisohvallakin ja mennä ajoissa nukkumaan. Mä olen vanha.

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Inka: ei voi muuta kuin ihastella kuin hyvin tyttö on saanut lihaa kolmessa (!?) vuodessa. Ehkä mäkin sit joskus…;)Katjuska: todellakin 😀 En oo koskaan käyny bingossa, mut erotiikkabingo kuulosti niin hauskalta et oli aivan pakko lähtee! Ehkä jopa ens kerralla voitankin jotain..Atomi: Joo, niin oon kans kuullut et liike on aika raskas ja hyvä! Ajattelin tänään kokeilla sitä extraliikkeenä et miltä tuntuu. Normi hackia kun en uskalla enää noiden polvien takia tehdä.Heinäharava: alle puoleen tuntiin taisin mäkin väsätä itteni jota kuinkin ihmisen näköseks. Ei siis aivan kauheesti jaksa enää vaivautua 😀 Verkkarit ja aikasin nukkumaanmeno on kyllä jotain taivaallista 😉 Niitä siis taas tästä eteen päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *