Hae
Palasia Arjestani

Vatsapainotteinen lihaskuntotreeni – sykkeet kattoon! (video)

Processed with VSCO with c3 preset

Sis.mainoslinkin

Vaikka en enää crossfittiä kykenekään treenaamaan niin siitä on jäänyt mulle paljon vaikutteita. Salilla en toki vielä ihan 100%:sti pysty kaikkia liikkeitä tekemään, mutta joka viikko saan lisätä ohjelmistoon jonkin uuden liikkeen. Teen aika usein treenin alkuun varsinaisen punttiosuuden ja siihen päälle vielä jonkin sykkeitä nostattavan crossfit-tyylisen jumpan. Tällä systeemillä saan treenattua vatsojakin viikossa useamman kerran ja jalatkin saavat aika hyvin kyytiä erilaisilla kyykyillä ja askelkyykyillä. Nämä loppujumpat teen kuitenkin pääasiassa oman kehon painolla ettei kropalle tulisi liikaa rasitusta. Olen myös upottanut nerokkaasti näihin treeneihin mun olkapäätä kuntouttavia liikkeitä. Sykkeet nousee, rasva palaa, hapenottokyky paranee, maitohappojen sietokyky paranee ja samalla vielä olkapää vahvistuu. Win win!

Alla video treenistä kokonaisuudessaan!

Ps. Ellokselta saatte nyt -30% kalleimmasta tuotteesta + postikulut ilmaiseksi koodilla 345403!

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20) kun tilaat nyt. Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Edut ovat voimassa 30.12.2016 asti ja ne voi käyttää vain kerran. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

2 kommenttia

 1. Haidie/#FITNESSpaskaa kirjoitti:

  Kiitos ohjeesta Jonna! Näyttää niin kamalan ihanalta että menee kyllä testiin!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Täytyy sanoa, että itsekin mietin tätä tehdessäni et miksi ihminen kiusaa itseään tällä tavalla…mut onhan se hauskaa!

   Kerro sit mitä tykkäsit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.