Hae
Palasia Arjestani

Ideavaras kevätmessuilla

Processed with VSCO with c1 preset

Viime viikonloppuna oli yksi kevään odotetuimmista messutapahtumista eli kevätmessut Messukeskuksella. Itse odotan näitä messuja joka vuosi yhtä paljon. Tykkään todella paljon kukista, puutarhan laitosta sekä sisustamisesta ja kevätmessuilta kaikkiin näihin saa hurjan paljon ideoita. Kevät messuilla oli paljon näytteilleasettajia puutarhaan ja mökkeilyyn liittyen ja lisäksi vielä lähiruoka ja luomupuoli. Kiertelin ensin kaikki puutarhaan liittyvät ständit, ihastelin kukkaloistoa, haaveilin kasvihuoneesta ja nypläsin noin miljoonaa siemenpussia. Hobby hallin ständillä vietin vaikka kuinka paljon aikaa, koska suunnitelmissa olisi hankkia jossain mökille puutarharyhmä sekä uudet aurinkotuolit. Ja riippumatto, joka kestäisi myös tuota 120 kiloista miestä 😀

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Aion anastaa itselleni tuon Hobby hallin säilyketölkki-idean kukkien istuttamiseen ja yritän löytää jostain samankaltaisen ritilävirityksenkin. Kaikkeahan ei tarvitse ostaa uuteena 😉 Messujen hienoutena on juuri ideoiden hakeminen ja sitten vaan siirtää ideat itselleen edullisemmin käyttöön. Tuon pöllön muuten adoptoin itselleni! Se pääsee mökille paraatipaikalle.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ruokapuoli oli vielä aika suppea, mutta kyllä sieltäkin ihan kivoja tuotteita löytyi. Nuita suomalaisia Allenin tuotteita löytyy ainakin jo k-ryhmän kaupoista pakastealtaasta. Osa tuotteista gluteenittomia! Ainakin tuo softy brownie oli todella hyvää. Ginger peoplen pistettä en voi ohittaa, koskaan ja sinne hyllyille päädyin nytkin. Tykkään todella paljon inkiväärimehusta ja tuo inkivääripatukkakin oli kiva uusi tuttavuus. Kävin maistelemaan suomalaisia juustoja ja ostin itselleni myös Espoossa käsin valmistettua Arcticin suklaata, makuna savupaprika! Jännän makuinen, mutta ei missään nimessä huonossa mielessä. Kävin kyselemässä myös luomumarjojen toimituksesta pääkaupunkiseudulle ja ruokapiirin kautta se olisikin mahdollista. Varsin antoisa reissu jälleen kerran! Kotiin viemisinä kassiin päätyi Allenin brownie, Arcticin suklaata, 50 kpl nippu tulppaaneita, muutama siemenpussi ja pöllö. Ja uusi kori lehdille!

Kävittekö te kevätmessuilla?

 

2 kommenttia

  1. Jonkku kirjoitti:

    Hei tosi kivan näköset noi sun housut! Mistä noi oot bongannut? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *