Hae
Palasia Arjestani

Ja takasi arkeen!

No nih! Nyt on reissut tehty ja lomat lomailtu. Kaikki ne kaks päivää. Viime keskiviikkona lähettiin ajelemaan Orivedelle mökille viemään ötökät anopille sinne hoitoon. Mikäs niillekään mukavempaa kuin olla siellä luonnon keskellä isossa mökissä. Mandi tykkää vahtia mökkiä pihalla köllötellen 24/7 ja kissat metsästää kärpäsiä ja toisiaan sit mökin sisäpuolella.

Torstaiaamuna startattiin kohti Helsinkiä ja isännän kotipaikan kautta lähettiin sit Viking Linen terminaaliin. Laiva lähti puol kuuden maissa ja ilma oli kuin morsian 😉 Erittäin kaunis sellainen. Koko reissun ajan paisto aurinko ja oli tosi lämmintä! Terminaalissa joutu korkkaamaan yhdet sidukat ettei tulis merisairaaks 😀

Meillä oli varattuna ihan kunnon hytti laivan ylimmältä kannelta. Ei mikään pieni neliön kokonen koppero, vaan varsin tilava pieni asumus. Hyttiin kuulu iso parisänky, taulu-TV, pöytä ja tuolit, jääkaappi… mitähän kaikkee.

Heti laivan lähdettyä mentiin vähäks aikaa kannelle ihmettelemään ja sit tax freehen ostamaan muutamat juotavat ja namia tietysti.

Oli niin hyvä ilma, et vietettiin aika paljon aikaa kannella. Maisematkin oli varsin komiat!

Tässä kuvassa vissiin savukkeella.. ilmeellä taas vaihteeks.

Illalla käytiin laivan buffetissa syömässä. Oli muuten aika paskat sapuskat. Edellisellä kerralla oli paljon paremmat. Jos oltais tiedetty niin ei olis kyl maksettu yli 30 egee siitä sapuskasta.. Saihan sieltä valita montaa eri laatua, mut kun niistä mikään ei ollu erityisen hyvää.

Mut ilta aurinko oli aika kiva!Joku paatti…

Siinäpä kahden hengen podariaamiainen 😀 Eikä vielä riittänytkään eli santsilla käytiin. Kyllä tommosesta aamupalasta maksaa ihan mielellään sen 10 egee! Voin sanoa ettei ihan hetkeen tullut nälkä ton satsin jälkeen..

Ja sit aamupalan jälkeen Tukholman katuja tallailemaan. Olisin halunnu tonne huvipuistoon, mut ukko ei suostunu lähtemään. Pöh.

Käveltiin satamasta keskustaan, kun oli niin hyvä ilma. Eihän se mennessä ollu matka eikä mitään, mut tullessa ei olis millään jaksanu kävellä.


Tukholmassa on ihan parhautta nää pienet kadut ja niiden pikku putiikit. Sanoin isännälle varmaan miljoona kertaa päivän aikan, et voisin helposti asua Tukholmassa. Kaunis kaupunki.

Ja mitäs mä bongasinkaan!? Ben&Jerry´sin jädemyymälän! Sinne siis…

Tyytyväisenä jädekipposen kanssa. Annokseen sai valita pari palloa miljoonasta eri laadusta. Mulla tais olla minttusuklaata ja jotain tosi hyvää toffee-kinuski juttua. Nam.

Neljän tunnin rankan shoppailun jälkeen oli ravitsevan ja terveellisen lounaan vuoro Burger Kingissä 😀 Harmittaa kun ei tullut otettua kaupoista kuvia.

Tukholmassa ainakin riittää paattia jos jonkin näköstä.

Ei jaksanut Jonna kävellä ilman levähdystä takasin laivalle. Joutu ottamaan pikku huilin, kun oli niin pirun kuuma.


Pakollista posettelua hytissä 😀


Viimesenä iltana ei tehty samaa virhettä kuin ekana eli mentiin syömään jonnekin aivan muualle kuin buffetiin. Laivalla oli semmonen kiva italialaistyylinen rafla nimeltään Ella´s. Otin jonkun club sandwichin, joka osoittautui aika pettymykseksi. Täytteet oli nimittäin kaikki kylmiä cheddaria myöten! Ei se paahtoleipäkään mitään lämmintä ollu. Olis pitäny valittaa, mut tapani mukaan tyydyin vaan ahmimaan eväät nassuun kauhealla vauhdilla sen enempää miettimättä.

Lauantaina laiva oli takasin Helsingissä ja lähettiin aika suoraan ajelemaan mökille vielä yhdeksi päiväksi. Innostuin ottamaan aurinkoakin ja sain ihan kunnolla väriä pintaan. Vattupuskiinkin eksyin ja nyt on kädet ja jalat ihan naarmuilla ja koko kroppa paarman puremia täynnä. Erittän miellyttävää..

Eilen sit ekan karran vähään aikaan salille ja treenivuorossa selkää! Korkkasin nyt ihan virallisestu uuden treeniohjelman eli sarjoja selälle 20, toistot 6-8 ja joka liikkeen ekassa sarjassa yksi pudotus.

1. Leuat vo
5*12,5kg+4*2,5kg
8*2,5kg
8*BW
Totesin ettei leuat ole paras mahdollinen liike pudotuksiin.. Menee nimittäin forkut aika tukkoon. Joku muu liike siis tulee tähän tilalle.

2. Vipuvarsisoutu istuen
9*70kg+7*60kg eli 35 kiloo/käsi + 30 kiloo/käsi
7*70kg
9*65kg
Tästä liikkeestä pari kuvatusta.


3. Leveä ylätalja
8*70kg+8*55kg
7*65kg
10*60kg

4. Kapea alatalja
7*65kg+6*55kg
9, 7*60kg

Ja loppuun muutama sarja vattoja sekä 15 minsaa crossaria. Tarttis saada noi nesteet kiertoon. On aika pallo fiilis.

Kohta sit rinnan ja hauisten kimppuun. Tartteekin alkaa miettiä liikkeitä valmiiks-

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Tervetuloa takasin! Johan siuta on ooteltukki. 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tänks! Välillä pitää pitää lomaa blogistakin niin jaksaa sit taas ahkeroida ihan eri tahtiin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.