Hae
Palasia Arjestani

Kyykkää

Tein sen minkä lupasinkin eli kävin myös eilen melkein tunnin aamulenkillä! Kyllä nyt kelpaa olla ylpeä itestään. Kisadieetillä onkin aamulenkeille herätys jo heti neljän jälkeen aamulla, et aika turha valittaa vielä tässä vaiheessa 😀 Loppu päivä menikin sit tankkailun merkeissä kera hyvän leffan. Katottiin eilen Adam Sandlerin uus leffa nimeltä Zohan. Alkuun se vaikutti vähän yliampuvalta, mut parani sit koko ajan elokuvan edetessä. Suosittelen!

Tänään taas viikon kammottavin treeni työn alla eli etureisiä ja pikku setti pohkeillekin. Pudotin smithkyykyssä painoja ihan reilusti ja tein jokaisen sarjan jatkuvalla liikkeellä. Sitten kun en enää jaksanut pitää liikettä yllä niin sarja loppui siihen. Ei muuten koskenut alaselkäänkään missään vaiheessa, koska sain tuolla tyylillä pidettyä liikkeen koko ajan etureisillä. Kannatti taas nöyrtyä ja pudottaa painoja. Kyllä se tekniikka kuitenkin on ykkösjuttu treeneissä eikä niinkään painot. Kaikissa etureisiliikkeissä palautukset 60 sekkaa ja pohkeille 30 sekkaa.

1. Reidenojennus
13*55kg
12*45kg
14*35kg
14*30kg

2. Smithkyykky
18*70kg
15*65kg
14*60kg
15*55kg
Tästä on taas hyvä lähtee hiljalleen nostelemaan painoja pitäen kuitenkin tekniikan samana. Ja reidet kiittää ja kasvaa 😉

3. Prässi
17*200kg ens kerralla saa laittaa pikkusen lisää malmia vehkeeseen!
13*190kg
13*180kg
13*170kg

4. Pohkeet seisten
43, 25, 19, 16, 15*BW

Ja treenin loppuun 20 minsaa kuntopyörällä uutta Bodya lukien. Huomenna sit kivaa settiä takajaloille, lisää pohkeita ja jokunen liike vatsapaloille. Nyt venymään ettei mene jalat ihan juntturaan. Lukekaas edellinen postaus! Vähän huumoria kissa- ja koiraihmisille ja todellakin niiiiiiiin totta 😀

Loppuun some eyecandy…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *