Hae
Palasia Arjestani

Oivalluksia.

Nooh, onkos liikenteessä pääkipua ja huonovointisuutta? 😀 Tällä suunnalla ei ainakaan ole. Eilinen päivä tuli vietettyä ihan kotosalla ja illalal tietysti salilla, missäs muuallakaan. Ihan kiva niin. No, kyllähän me ihan repäistiin treenin päälle ja käytiin isännän kanssa romanttisella illallisella mäkkärissä 😀 Kahdeksan aikaan illalla oli koko kaupunki ihan autio eikä mikään ruokapaikka auki. Mitäs pelleilyä tämä tämmönen okein on!? Kumpaakaan ei houkuttanut operaatio ruuanlaitto niin todettuamme, että kaksi kiinalaista ja subi oli kiinni, ajettiin sit mäkkäriin. Ja ihan kuulkaa syötiin paikan päällä eikä otettu mukaan. Voin siis sanoa syöneeni ravintolassa juhannuksena 😉

Eilen alko uusi treeniviikko eli supersarjoja. Viikko korkattiin olkapäillä ja ojentajilla.

1. Pystypunnerrus kp 3*8-11*13,5-16kg
2a. Vipunostot eteen+pystypunnerrus-kombo 4*12-16*4kg
2b. Sivuviparit kp 4*13-17*3-4kg
2c. Vipunostot ylös 4*13-16*2kg Huimat painot 😀
3. Ranskalainen mutkatangolla 3*9-12*25-27,5kg
4a. Pushdown köydellä 4*9-14*25-30kg
4b. Kapee pena 4*8-12*30-35kg
4c. Päänyli veto taljassa 4*13-17*15-20kg

Eipä paljon painot päätä huimanneet, mut en jaksa kauheesti enää niistä välittää. Tuntuma on se tärkein. Mun on muutenkin niin hemmetin vaikeeta treenata olkapäitä ja ojentajia, et oon joutunut alottamaan niiden kanssa ihan pisteestä A. Tämän treenin voin kyllä kehua onnistuneen paremmin kuin aikoihin! Olkapäät ja ojentajat oli niiiiiin järkyttävässä pumpissa treenin jälkeen et eipä ole tätä ihan äsken nähty.

Tajusin tänään mistä mun välipäivien herkutteluhimot johtuu: tylsyydestä. En ole niille päiville koskaan suunnitellut mitään erikoista ja näköjään kun mulla ei ole mitään tekemistä (kuten salitreenit) niin iskee tylsyys. Niin tänäänkin. Periaatteessa tekemistähän olis, kuten pakkaamista, mut ei se ole kivaa. Pitää olla jotain kivaa tekemistä! Tänään kävin aamulenkillä, söin aamupalan ja katselin pari jaksoa CSI:ta. Sitten se taas alkokin: ruuan pyöriminen mielessä. Isäntä oli vielä jättänyt eilisen namipussinsa sohvan käsinojalle ja sinnehän se käsi vaan hamus.. Nyt kun on tämäkin asia oivallettu niin voin yrittää tehdä sen eteen jotakin.

Tänään ei sit mikään normaaliruoka maistunut niin piti alkaa väsäämään jotain aivan erilaista. Lisää siitä täällä.

jauhelihaa pestolla, nuudeleita ja vihanneksia.

Mulle naurettiin eilen salilla! Miten törkeetä!! No ehkä tommonen bling bling tukkapanta ei kuulu muuten niin räjähtäneeseen luukkiin 😀 Mutkun tukka piti saada jotenkin aisoihin.

 
Ilmekin on yhtä iloinen kuin kännisellä ankalla…

4 kommenttia

 1. blueberry kirjoitti:

  Tässä iskee kyllä pienoinen kateus sun juttuja lukiessa,ja kuvia katsoessa, voi kun mäkin vielä joskus pystyisin saamaaan samanlaiset lihakset 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  höpsis! Jostainhan sitä on jokaisen aloitettava eli reeniä vaan 😉 Mullakin alkaa olemaan noita reenivuosia takana jo jokunen et kyllä harmittais jos ei mitään muutosta vajaan 10 vuoden takaiseen olis… Askel kerrallaan niin kyllä tulosta tulee! Ja voin sanoa ettei tää elo tälläkään suunnalla aina mitään ruusuilla tanssimista ole 😀

 3. blueberry kirjoitti:

  Nojuu, tottahan sie turiset, mutta kun mää tuppaan olemaan vähän ”heti kaikki mulle nyt tänne” tyyppinen :DEipä silä,kait sitä pitäisi, huom! pitäisi olla omasta saavutuksestaan ylpeä, mutta aina se ei vaan ole niin helppoa 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Hehe, teretulemast kerhoon! Mä olen ehkä maailman malttamattomin ihminen eli tämä harrastus sopii erittäin hyvin, kun kaikki tapahtuu niin hitaasti :DKyllä tosiaan pitäisi välillä muistaa kiittää itseään saavutuksista, mut niinpä se vaan unohtuu 🙁 Kiitos kuitenkin, että muistutit! Kiittelen itseäni tämän päivän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *