Hae
Palasia Arjestani

Fiilistelyä, taas kerran..

Vedin sit eilen kunnon HC-treenin, kävin 15 minsaa solkussa 😉 Lupauduin isännälle varmistajaks sen treeneihin, mut olo oli kuitenkin itellä sen verran heikko, et päätin olla viisas ja jättää treenit paremmalle päivälle.

Tänään sit uskaltaudin koittamaan ihan vaan kevyttä treeniä, oli melkoista fiilistelyä taas. Treenasin selkää, ojentajia, vatsoja ja tein vielä olkapäiden pumpin. Jätin ihan suosiolla mavet, leuanvedot ja kulmasoudun tekemättä. En olis kuitenkaan niitä jaksanut vääntää ja olisin vaan kuollut sydäriin.. Tein kuitenkin jokaisen liikkeen ihan kunnolla puristellen, et ei se ainakaan hukkaan mennyt. Selässä alkaa taas tuntua aika muikeelta 😀

Olin koko salireissun punainen kuin pieni porsas ja haisin varmaan ihan samalta elukalta. Salille lähtiessä kun piti vielä ajella tuo alkava rikkaruoho kainalon seuduilta niin unohdin sit dödön kokonaan 😀 Melkein hävetti olla salilla ihmisten parissa, yritin sit treenata mahdollisimman kaukana muista. Inhoon nimittäin ite yli kaiken ihmisiä, jotka haisee pahalle. Se on ihan ok, jos vähän salilla hiki tuoksahtaa (treeni ilman hikeä ei ole mitään!), mut jotkut haisee oikeesti niin pahalle, et meinaa pyörtyä kun menee metrinkin päähän.. yyyyyh…

Tein sit tänään selällekin muutaman semmosen liikkeen mitä en oo pitkään aikaan päässy tekemään. Pitänee valkulle vihjaista, et meidän salilta löytyy tämmösetkin vehkeet eli kaks erilaista vipuvarsisoutuvehjettä, olipa pitkä sana.. Vedin koko treenin tosi lyhkäsillä palautuksilla, aika nopeesti iski väsy.

1. Selänojennus
15, 13, 10*2,5kg

2. Vatsat vipuvarsikoneessa
12, 10, 8*25kg
Nää superina keskenään.

3. Vipuvarsiveto ylhäältä
10, 8*80kg eli 40kg/sarvi
Tein tän käsi kerrallaan, kun ei salilla ollut oikein ketään kuka olis voinu autta ja ite en olis noita sarvia saanu alas ees rimpuilemalla 😀 Viteo ekasta sarjasta.

4. Vipuvarsisoutu istuen
12*50kg eli 25kg/sarvi Tää sarja molemmat käpälät yhtä aikaa
14*50kg Tää yksi käsi kerrallaan. Miksköhän tää on kevyempää yhdellä kädellä tehtynä, vaik tein kummatkin sarjat tosi nätisti?? Nii, toi kuva on tästä liikkeestä. Näkyy siel selässä jotain muhkuraa olevan…

5. Pullover tangolla
14, 12*40kg

6. Kapee alatalja
20, 17*40kg kunnon rutistelua, ehana punppi!

7. Levee ylätalja eteen
12*50kg
13*45kg

8. Pushdown tangolla
2*15*25kg kuhan punppailin..

9. Ranskalainen mutkatangolla alaviistopenkillä
15, 10*25kg
Lyhkäsillä palautuksilla.

10. sivuviparit istuen kp
16*5kg+10*4kg+10*3kg+12*2kg
15*3kg+10*2kg
Aika polttavaa settiä oli taas. Laitoin yhe sedät tekemään tätä pudotushässäkkää ja olipa mukava nähdä ison miehen irvistävän neljä kiloset kädessä 😀 Kiittelivät kovasti neuvoista eli päivän hyvä työ tehty!

Vatsoja pari sarjaa, joista toinen aaltopenkillä ja toinen lattialla maaten jalat penkillä.

Koulu menny vajaa viikko ja nyt jo menee hermot. Tosin en oo hirveesti siel vielä ollu, ku olo ei oo ollunna mikään maailman paras viime päivinä. Mut oikeesti, eikös opettajien pitäis tietää jostain jotain? No, tuolla eivät tiedä. On harjoittelua toisen perään, mut kukaan ei tiedä miten ne toteutetaan ja koska siel harjoittelussa pitäis olla. Sit naristaan jostain helvetin pienistä asioista. Suurin osa opettajista meidän koulussa on ihan ok ja niiden kans tulee jopa toimeen, mut yks on kyllä niin umpimulkku kun vaan voi olla. Siis oikeesti, niin vittumaista muijaa en ole ihan äsken tavannut. Sen kanssa on jatkuvasti napit vastakkain. Se yrittää saada kaikki pelkäämään sitä ja kävellä ihmisten yli. Onneks en oo sitä ylikäveltävää sorttia ja osaan sanoa sille sit takasinkin. Siks en varmaan olekaan sen lempioppilas, päin vastoin 😀 Jäis jo eläkkeelle.. Onneks ei toi koulu enää kovin kauan kestä.

Jaa, kait sitä pitäis lähtee toi karvakasa vielä lenkittämään.. Huomenna sit taas rintaa ja hauberia. Saas nähdä kuin penkki nyt kulkee. Turha varmaan odottaa mitään kummosia..

2 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Ai että toi ”Vipuvarsiveto ylhäältä” tekee gutaa selkäfileissä… mä oon aivan hurahtanu tohon (mä käytän nimeä front pulldown) ja sit saman tapaiseen lat pulldown vempeleeseen… hyvä vaihtelu taljalle ja tuntuu et saa aika hyvin paikat helliks…Tosiaan ainut haittapuoli on toi et ei saa niitä pinoja ales sieltä ylhäältä yksin, mut en ois ilman sua taas keksiny et nehä voi tehdä käsi kerrallaan 😛

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu, front pulldown nimitystä mäkin siitä oon käyttäny, mut nyt laitoin ihan suomenkielisenä, kun ei tota kuitenkaan tule niin usein tehtyä.. Ainakaan vielä! Hyvä liike se tosiaan on, mulla vaan tahtoo isommilla painoilla kadota tatsi jossain vaiheessa varsinkin jos tekee molemmat puolet yhtäaikaa, mut jospa sitä pääsis taas jossain vaiheessa harjottelemaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *