Hae
Palasia Arjestani

Kaiken kiireen keskellä

Processed with VSCO

Kuva: Katri Viirret/Fit you too

Kaupallinen kampanja: Suecos.

Elämä soljuu tällä hetkellä ohitse käsittämättömän kovaa tahtia. Niin kovaa etten aina tahdo pysyä perässä. Arki on antoisaa ja tapahtumarikasta, mutta samalla raskasta. Ison osan päivästäni vie totta kai työ ja vuorokauteen saa mahduttaa myös treenaamisen, perheen ja kotityöt. Paljon muulle ei aikaa jää, jos haluaa nukkuakin. Vaikka arki on kiireistä niin en halua valittaa. Mulla on kuitenkin kaikkea mitä tarvitsen ja elämä on kaikin puolin hyvällä mallilla. Asioiden priorisointi on myös kasvattanut ihmisenä, koska olen oppinut näkemään mitkä asiat ovat oikeasti tärkeitä.

Olen päässyt aloittamaan treenit nyt täydellä teholla. Tässäkin asiassa minulta tuntuu puuttuvan välivaihde. Treenaan joko täysillä tai sitten en ollenkaan ja nyt kun pystyn antamaan kaiken itsestäni niin tehot ovat täydet 100%. Mutta tiedättekö mitä? Se vaatii veronsa. Kroppa ei ole ollut näin jumissa aikoihin. Toisaalta se on ihanaa, koska tällaista fiilistä ei ole ollut pitkään aikaan. Toisaalta se on kurjaa, koska joka paikkaan sattuu ja on pakko himmata. Joudun jälleen opettelemaan myös levon tärkeän merkityksen. En ole enää mikään parikymppinen, jolla kroppa palautuu hetkessä. On annettava aikaa itselle ja palautumiselle. Lihasten ohella myös pääkoppa tarvitsee palautumista. Pää käy päivällä täydellä teholla aamusta iltaan, joten myös mieli tarvitsee välillä lepoa.

Processed with VSCO

Minulle paras tapa palautua henkisesti sekä fyysisesti on ulkoilu. Ei tarvitse olla mikään hikilenkki, vaan ihan hiljakseen kävelykin riittää. Välillä musiikit pauhaa korvilla ja välillä nautin vain hiljaisuudesta ja luonnon äänistä. Pääasia kunhan vaan saa raitista ilmaa! Lenkin jälkeen ajatus kulkee taas paremmin ja mieli on kirkas. Lihashuolto yhdistettynä kävelylenkkiin on yhdistelmänä varsin timanttinen. Näin saan myös kropan jumit pois ja palautuminen on kokonaisvaltaista. Lihashuolto vaan vaatii sitä aikaa, jota monella ei nykyään ole.

Sain Suecosilta testattavaksi ihanan kevyet Alma-tennarit, jotka on tarkoitettu sekä työhön että vapaa-aikaan. Valitsin itselleni siniset, koska meillä on työasussa yläosa sininen, joten kengät eivät tule liian räikeästi esiin. Minulla päivän suunnitelmat saattavat muuttua ihan lennosta ja näiden kenkien hienous on ollut se, että voin lähteä suoraan töistä kävelemään näillä kotiin ja hoitaa palauttavana lenkin siinä samalla. Minä en koskaan esimerkiksi mene salille, jos kroppa tuntuu iltapäivällä jumiselta tai olo todella väsyneeltä. Vaikka olisin tullut töihin korkeammissa koroissa niin voin iltapäivällä jättää Almat jalkaan ja kävellä vajaan viiden kilometrin lenkin kotiin. Olenpa näillä kengillä treenannut myös salilla. Varsinaiset joka tilanteen tennarit siis!

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Alma-tennarit ovat todella hengittävät mesh-verkkokankaan ansiosta. Kenkien pohjalliset ovat teknistä kangasta, joka poistaa kosteutta ja pitää jalat kuivina. Täytyy sanoa, että itse olen tehnyt näillä kengillä ensin kahdeksan tunnin työpäivän ja kävellyt sen jälkeen vielä kotiin enkä huomannut, että jalat olisivat hikoilleet missään vaiheessa. Kengät ovat todella kevyet tuntuiset jalassa ja ulkopohjan kevyen rakenteen ansiosta askeleet ovat pehmeät jolloin myös selkä ja polvet pysyvät hyvässä kunnossa. Joudun työssäni olemaan välillä todella hankalissakin asennoissa ja seisomaan paljon ja Almat ovat palvelleet hyvin myös tässä tehtävässä. En ole huomannut, että alaselkä olisi rasittunut missään vaiheessa päivää. Jos kaipaat hyviä tennareita, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen niin voin kyllä lämpimästi suositella Almoja! Näitä löytyy useassa eri värissä eli jokaiselle löytyy varmasti se sopivin 🙂 Lisää Almoista voit lukea täältä. Suecosilla on myös paljon muita kenkämalleja ja varsinkin Suecosin erilaiset työkengät ovat mielestäni loistavia! Löydät ne täältä.

Onko siellä ruudun toisella puolella muitakin, joille kävely on paras keino palautua henkisesti ja fyysisesti?

 

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Tosi kivat kuvat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *