Hae
Palasia Arjestani

Vieraissa kävin.

Terppa 🙂

Oon saanut niin paljon palautetta, että mun haluttais päivittävän kaikki treenit + muut jutut tänne omaan blogiini niin siirryn takas tänne kokonaan. Vierailu muualla vahvisti sen, että haluan kirjottaa vain tänne ja kehittää omaa blogiani.

Eli jatkossa kaikki tarinoinnit täällä sisustus- ja vauvajutuista lähtien aina treeneihin! Nyt oonkin päässyt vääntämään rautaa taas ihan tosissaan niin on enemmän kerrottavaa ja ristiäistekin tuli vietettyä viime lauantaina eli niistäkin juttua tulossa 🙂

Stay tuned!

2 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    no ei oo bloggeria voittanutta 😀

  2. Minna kirjoitti:

    Jee, kiva kun palasit! Mun mielestä ainakin on just huippua lukea perhe-elämän ja treenijuttujen sekamelskablogia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *