Hae
Palasia Arjestani

Blogi bongattu vauva.fistä!

PicsArt_1417773595715

Monen muun tähän ketjuun päässeen bloggaajan tapaan mä olen hirnunut näille parodioille maha kippurassa 😀 Oikeasti täytyy antaa kaikki kunnia ja krediitit noita keksiville! Parodiat kuvaa todella hyvin kutakin bloggaaja ja kaikki blogin oleellinen on saatu koottua muutamaan lauseeseen. Nerokasta taiturointia! Jutut on kirjoitettu kieli poskessa ja hyvällä huumorilla. Eihän noista vaan voi loukkaantua 🙂

Odotin vähän kauhulla, että onko munkin blogi päässyt parodioiden joukkoon ja olihan se! Miten onkaan muutamaan lauseeseen saatu kiteytettyä noin hyvin blogin punainen lanka ja mun elämän keskeisimmät asiat? Ja vielä hauskasti ilmaistuna 😀 Minä kiitän ja kumarran. Vai mitä olette mieltä seuraavasta pätkästä?

”Päivän wodi oli mielettömän vaikee. Tein 187 minuuttia liikkuvuusharjoituksia ja sen jälkeen push jerkiä bokseille 40 x 50. Metconeja tehtiin 6 x 6, toes to barit on edelleen mun heikko kohta, mutta kyllä ne vielä lähtee! (Tähän 18 kuvaa siitä kun roikun renkaissa)

Viikonloppuna tehtiin burbee-kyykkyjä 50 minsaa niin monta kierrosta kuin ehti. Sit vähän lisää wodeja ja metconeja ja wallballeja. Hauskaa! Mobbailin taas ikuisuuden, (monta kuvaa rollerin päällä vääntelystä) ja sit olikin aika mennä kotiin. Tyttö on nyt onneksi pysynyt terveenä, kop kop, mutta itsehän oon taas ollut kipeä viidettätoista kertaa tänä vuonna. Mites teillä muilla on mennyt? (8 kuvaa kahvikupista ja läppäristä)

Siksi aattelin ruveta kokeilemaan taas maidotonta. Oon huomannut, että mä pysyn paremmin terveenä paleosafkalla. Mutta nyt löysin alennusmyynnistä tosi ihanan keittokirjan, ziljooona erilaista kakkua ja kokeilin yhtä ohjetta! (Tähän kolmetoista kuvaa, joissa irvistän yhdessä tytön kanssa kameralle ja molemmilla naamassa taikinaa)

Löysin tällaisen ihanan treenitopin FB-kirppikseltä. Ostatteko te koskaan treenivaatteita kirppikseltä? (Tähän neljänkymmenen kuvan kollaasi edestä ja takaa)”

Ilmeisesti kuvia vois tän perusteella olla vähemmän? 😀

IMG_20141122_090505Tän perusteella voisin sanoa, että hienoa että olen saanut luotua omanlaiseni ja persoonallisen blogin, josta mut tunnistaa! Näiltä samoilta jutuilta ja miljoonalta kuvalta tuskin voitte välttyä jatkossakaan. Ehkä ens viikolla takas kiinni treeneihin ettei tarttis kuudettatoista kertaa olla tänä vuonna kipeenä… Olisko maidoton ratkaisu mun sairasteluihin? Vai viljaton? Ehkä tarttee kokeilla 😀

Leppoisaa perjantaita!

14 kommenttia

 1. Emmah kirjoitti:

  Pysy tyylillesi uskollisena, äläkä ainakaan muuta mitään! 😀

 2. Johanna kirjoitti:

  Aivan mahtava kirjotus!! Hajoon tänne 😀 Aika kärjistettyä mut olihan se nyt silti aika osuvaa 😀 Hyvä Jonna!

 3. Janna kirjoitti:

  Aivan mahtava! 😀 Luin Annakin blogista niitä muita kirjoituksia ja repeilin täysillä töissä.
  Mutta siitä huolimatta, älä vähennä kuvia tai muuta tyyliä. Mä tykkään sun blogista ja jutuista just näin! 🙂

  Mukavaa tulevaa viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon kans nauranut noille maha kippurassa! Miten joku omaakin kirjoittaa noin hyvin!?

   Kai sä linnan juhlia aiot katsoa? 🙂

 4. Vilma kirjoitti:

  Mä ainakin tykkään sun blogista just noitten juttujen takia, miksi sun blogia oli parodioitu 😀 Joten älä muuta mitään!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, näillä mennään! Hankalaahan sitä itseään on alkaa muuttamaan 🙂

 5. Annika kirjoitti:

  Haha, ihanaa kun huumori osuu älykkäällä ja hyvällä tavalla 🙂 Ja sun blogisi vain paranee!!

  • Jonna kirjoitti:

   Aivan huippua! Kiva kuulla että tykkäät tällaisena 🙂 Näinhän se on että kun yhteen suuntaan kumartaa niin toiseen pyllistää ja kuraa tulee mullekin niskaan lukijoilta tasaisin väliajoin mut niin sitä tulee kaikille!

   Mukavaa itsenäisyyspäivää 🙂

 6. Petra kirjoitti:

  Hei missä tää juttu on luettavissa, voitko laittaa linkin? 🙂 En löydä tai ehkä olen vain sokea. 😀

  • jonna1983 kirjoitti:

   Se on jo poistettu jonkun herneet nenäänsä vetäneen bloggaajan ansiosta 🙁 Toisilta tuntuu huumorintaju puuttuvan täysin…

 7. Siiri kirjoitti:

  Mahtavaa. 😀
  Minä en (tietääkseni) ole vielä vauva.fi:hin päätynyt, mutta kaksplussassa reseptieni kalorimääriä kyllä päivitellään. 😀 (En epäile hetkeäkään etteivätkö kommentoijat olisivat todella hoikkia, köhkökh)

  • jonna1983 kirjoitti:

   Haha, mä en tiettävästi vielä kaksplussalla ole 😀 onhan Hei nyt kauheeta jos ruuassa on kaloreita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *