Hae
Palasia Arjestani

Kakarat kateissa!

Jaahas, mistähän sitä alottais. Muutama päivä aikaa edellisestä päivityksestä. En vaan oo kerenny tai jaksanut istua koneen ääreen. Nyt on aikaa vaikka muille jakaa.. Takana parit hyvät reenit ja yksi vähän huonompi. Mitäs mä oon reenannu? Ööh, tiistaina takajalat, keskiviikkona olkapäät ja ojentajat ja eilen selkää. Niin kait se oli.

Mulla oli miljoona juttua kerrottavana, mut en yllättäen enää muista kuin pari. Ei tule vanhuus näköjään yksin 😉 Nii, kävin tänään jututtamassa valmentajaa, kun hän oli täällä päin käymässä. Katsoi siinä samalla kuntoa ja semmosta. Tyytyväinenhän tuo oli, eteen päin on kuulemma menty taas varsin selkeästi. Seuraava tsekkaus onkin sit reilun kuukauden päästä. Ymmärsin hänen puheistaan, et sitten aletaan pikku hiljaa muokkaamaan ruokavaliota kisadieetin suuntaan. Saatoin ymmärtää väärinkin 😀 Dieetti alkais näillä näkykin huhtikuussa. Toivottavasti aika riittää! Toisaalta nyt on lähtökunto jo parempi kuin edelliselle dieetille. Voishan sitä aina olla parempi ja kireempikin lähtökunto, mut näillä nyt mennään. Mitä sitä turhia murehtimaan. Jos ei kerkee kuntoon, vaikka aikaa varataan runsaasti ja paahtaa sata lasissa koko ajan niin sit ei kerkee. Seuraavalla kerralla taas viisaampana. Tänään pitää taas ottaa jotain seurantakuvia, jos vaan satun muistamaan. Edelliset onkin tammikuulta, joten niihin on aika hyvä lähteä vertaamaan. Se, laitanko kuvia tänne näytille, jää nähtäväksi 😀  Jos ees muistan koko kuvatuksia ottaa. Niinkin on joskus tapahtunut..

Käytettiin meidän kisua torstaina ultrassa, vaan ei siellä mitään näkyny. Nyt on karvakakarat täysin hukassa! Oli se kollin omistaja ilmeisesti muistanut astutusajankohdan väärin niin ei ihme jos ei siellä vielä mitään näykään. Ens viikolla uus yritys. Eläinlekuri näki jo nyt siellä masussa kaksi pientä mustaa aukkoa, jotka mahdollisesti saattais olla vauvoja. No, viikon päästä ollaan viisaampia! Toivottavasti ei tule ainakaan kovin iso pentue niin voidaan pitä Lola-neiti sit kotona synnyttämässä. Sovittiin kasvattajan kanssa, et jos pentuja on kolme tai alle niin Lola synnyttää ne meillä, mut jos menee yli niin sitten vauvat asustaa kasvattajan luona. Toivottavasti nyt ei mitään kauheeta armeijaa pyöräytä. Toisen kisun kohtalo vauvojen suhteen on vielä vähän auki. Tässä on keskusteltu myös leikkauksen mahdollisuudesta, mut sekin asia selvinnee ajan kuluessa. Olis kyl kiva saada muutama pieni karva-apina tänne pyörimään. On ne vaan niin suloisia! Aaaaaaw…

Josko niihin treeneihin sit. Elikkäs torstaina oli vuorossa takajalkoja, pohkeita ja vatsaa. Hampaat irvessä sain taas vääntää pohkeet ja vatsat. Ei olis huvittanu millään, mut eipä niitä huvita koskaan tehdä. Pakko mikä pakko.. Vois yrittää taas masullekin keksiä jotain uusia ja kivoja liikkeitä niin ei maistuis niin puulta. Ideoita kellään? Vuorossa pudotussarjoja suht pitkillä palautuksilla. En vaan aina malta pitää kovin pitkiä palautuksia..

1. Takareidet maaten jalka kerrallaan
7*20kg+6*15kg
6*20kg
9*15kg
8*15kg+6*10kg Näköjään on sit ollut haluja tehdä toinenkin pudotussarja tässä liikkeessä. Mikähän väliaikainen mielenvikaisuus sitä on iskenyt? 😀 Tai no väliaikainen ja väliaikainen.. Huomattavasti parempi on tehdä jalkakerrallaan. Pystyy paaaljon paremmin keskittymään liikkeen joka vaiheeseen.

2. Suorinjaloin mave kp
9*38,5kg+9*31kg
9, 8*38,5kg
Isommat painot kuin viimeks ja huipputuntuma! Tokasta sarjasta otin jopa videonkin.

3. Takareidet istuen
9*45kg+10*35kg
8, 7*45kg
Tein tän eri laitteessa kuin normaalisti. Mä en oo tästä laitteesta oikein koskaan tykännyt, kun en ole saanut sen säätöjä kunnolla kohilleen. Isäntä värkkäs mulle hyvät säädöt ja tällä vehkeellä sain kyl paaaljon paremman tuntuman takajalkoihin kuin mitä ennen oon saanut! Vielä kun muistais ne säädöt sit seuraavallakin kerralla.. Olis pitäny kirjottaa ylös. En kirjottanu.

Loppuun vielä pohkeita ensin seisten hakissa ja sit prässissä. Molemmissa kolme sarjaa ja ekassa pudotus. Vatsoja tein taljassa narulla (tässä yksi pudotus), mun suosikkiliikettä eli jalan+lantionnostoja vinopenkillä ja sit ihan tavallisia rutistuksia. Sain noilla seteillä masun tosi kipeeks!

Keskiviikkona oli vuorossa olkapäät ja ojentajat. Vähän hakemista oli taas koko homma. Tähän se painojen nousujohteisuus nimittäin tyssäs. Pystypunnerruksessa tuli ne samat toistot kuin aina ennenkin. En ymmärrä miks tää nyt junnaa näin pahasti. Pitää keksiä jotain uuttaa eikä hakata enää päätä seinään ton kans. Kun ei toimi niin sit ei toimi.

1. Pystypunnerrus smith
5+1*42,5kg+5*32,5kg Tämä sarja istuen. Sit menikin hermot ja vaihdoin systeemiä..
9, 6*32,5kg Nämä sarjat seisten. Oli huippu hyvä! Näin tästä eteen päin.
10*25kg Ja tää niskan takaa seisten. Kunhan kikkailin..

2. Sivuviparit kp käsi kerrallaan
9*13,5kg+8*10kg
9, 8, 8*13,5kg
Voin ihan rehellisesti sanoa, et tekniikka oli aika törkee, mut sain silläkin uppoomaan tosi hyvin sivulohkoille. Pyöristyvät mokomat aika kivasti näiden sarjojen aikana. Mut meni kyl epäkkäätkin kipeeks.. Pitää välillä vähän runtatakin menemään iha huoletta. Ei aina tartte tehdä viimesen päällä nätisti, jos vaan tuntuu oikeassa paikassa, eiks nih?

3. Viparit kulmassa kp
7*10kg+9*6kg
8*8,5kg
10*7kg
Kaks vikaa sarjaa vinopenkillä vatsallaan maaten. En oikein saanut kunnon tuntumaa takaolkapäihin, mut kyllä ne peilin kautta katsottuna ainakin töitä teki.

4. Pushdown ristitaljassa tangolla
8*60kg+10*40kg
10*50kg

5. Kapea penkki tangolla
8*45kg+6*35kg
7*45kg

6. Ranskalainen mutkatangolla
8*30kg+9*20kg
6*30kg

Jouduin tuota ojentajatreeniä vähän muokkaamaan, kun alkuun ei mahtunut mitään tekemään mihinkään. Kaikki penkit ja smithit oli varattuna niin alotin sit isännän kehotuksesta pushdownilla. Viimekshän tein tässä treenissä vain kolme sarjaa kapeeta penkkiä ja sit kolme sarjaa ranskalaista. Ei se huono ollut näinkään 🙂

Torstaina olikin sit välipäivä enkä vissiin saanut sillon mitään aikasiks koko päivänä. Harjottelun jälkeen taisin tehdä jotain kotihommia ja sit oli se kissan ultra. Ajattelin ultran jälkeen ottaa pienen pienet päiväunet, kun väsytti niin kovin. Nukuin sit kolme tuntia.. Heräsin vasta kahdeksalta, katselin parit ohjelmat ja menin kymmeneltä nukkumaan. Nukuin 12h. Oli vissiin vähän univelkaa 😀 Nukkuminen on mukavaa ja eihän sitä kasva, jos ei nuku kunnolla.

Eilen treenivuorossa selkää ja oli muuten aika loistava treeni! Olin itekseen treenaamassa ja yllättäen treeni veny melkien kaksi tuntiseksi, kun oli niin mukava tehdä vähän kaikkee 😀 Nyt alko taas nää rest pause treenit eli ekassa sarjassa tehdään ensin ihan finaaliin, huilataan 15-20 sekkaa ja tehdään taas niin monta kuin menee. Ei mee yleensä kovin montaa toistoo..

1. Leuat
8+2*2,5kg Peräti yksi toisto enemmän kuin viimeks.
8*BW
7*BW tää sarja leveellä vastaotteella.

2. Kulmasoutu smith vinopenkillä maaten
8+3, 7*50kg
8*50kg
Kaks ekaa sarjaa vastaotteella ja vika myötäotteella. Ekasta sarjasta videon pätkä.

3. Mave
8+3*100kg Hirveellä rähinällä pistin menemään! Olin ihan varma ettei tule vitosta enempää. Mitä vielä! Kulki kuin unelma..
7, 6*105kg Tsihii, olinpa mää vaffa.

4. Kapea ylätalja
9+3, 8, 7*45kg Tein tän taas sillä käppyrätangolla, jota aina käytän.

5. Alatalja leveällä vastaotteella
8+4*50kg
8*45kg
Nää alataljat oli pelkkää extraa, kun halusin vielä tehdä jotain liikettä selälle.

Loppuun superina muutama sarja takaolkapäille pekbäckiä ja takareisille seisten konetta. Ja sit vielä sivuvipareita ensin semmonen pudotushässäkkä istuen 6kg–>5kg–>4kg–>3kg–>2kg, toistot 10-15. Tän jälkeen hakkasin vielä sivuvipareita seisten 5 kilon käsipainoilla yhteensä 100 toistoa pienissä erissä. Uppos 😀

Alaselkä on taas ollut melko kipee parin päivän aikana ja tänään se oli jo siinä kuosissa, et oli pakko vierailla lääkärisedän luona. Saikkuahan sieltä napsahti eli ainakin tän päivän pidän ihan suosiolla lepoa. Pitää katsoa mikä tilanne on huomenna, et uskallanko vielä sillonkaan treenata. Kävelemässä käyn ainakin huomenna kaverin kanssa. Jospa se vähän auttais tohon selkään.

Tänään kyl palkitsen itseni jädellä. Pakkasessa odottaa purkki Ben&Jerry´siä enkä todellakaan aio potea huonoa omaatuntoa siitä! Sohvan käsinojalla olis jäden seuraks kauhee nippu lukemattomia lehtiä, mm. uusin seiska, parit MeNaiset, Kotivinkki… Luen aina ne lehdet läpi ja sit leikkelen irti kaikki hyvät ruokaohjeet. Mulla on kauhee nippu tuolla kaapissa herkullisia ohjeita odottamassa testaajaansa. Niin ja uusi Bodykin pitäs lukea läpi. Oon vähän silmäillyt sitä ja pitkästä aikaa tosi hyvä Body! Paljon hyvää ja mielenkiintoista asiaa. Viime aikoina siitä ei oo löytynyt kovin montaa lukemisen arvoista juttua, mut jospa se olis taas suunta ylös päin!

Hei, lisäravinnemestassa vietetään Paulan viikonloppua! Käykääs kattomassa hyviä tarjouksia! Uusia vaatteitakin on näköjään saapunut myyntiin. Mulle ainakin nää...

Jaa, eipä mulla kait muuta.

10 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Oho muuten hyvännäköset nuo sun linkittämät housut…?! Mulle kanssa! Voiko noita pitää salilla…… :DMuistahan huomenna se tehdas!!! ;D

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, tehdas on laitettu varmuuden vuoks tulemaan boksille, jos en sillä sekunnilla satu olemaan töllön ääressä.Tiedäks sä kuka sitä musklefoorumia oikein pyörittää!? Kävin lueskelemassa niitä juttuja voin kyl sanoa ettei toista kertaa tartte mennä. Jokaiseen helvetin postaukseen on pitänyt yhdistää runkkaus. Jossakin ketjussa oli todella hieno kuvasarja miten paistaa omaa spermaa pannulla. Siis mitä vittua!? Kävin jättämässä vähän palautetta. Tollasella juttujen tasolla ei tartte haaveillakaan kovin suuresta suosiosta..Ei voi kuin ihmetellä, et minkälaiset vähäjärkiset otukset sitä sivua pyörittää..

 3. Mölliskö kirjoitti:

  ”Jossakin ketjussa oli todella hieno kuvasarja miten paistaa omaa spermaa pannulla”Ei vittu :DDDDDDDDDDDDDDDDD

 4. Tiina kirjoitti:

  Peukutukset, että kisun mahassa on sopiva määrä pentusia. Meillä on yks bengaliuros paraillaan astutuskeikalla Ruotsissa ja sieltä pitäis vaihtarina tulla uros astumaan yks meidän naaras. On ne kissanpennut suloisia, vaikka onhan niistä työtäkin varsinkin siinä riiviöhiiwiövaiheessa, mutta en pelottele enempää.:D Sulla taitaa kissat rodultaan olla vielä vilkkaimmasta päästä, että hulinaa varmaan tulee olemaan. Kiva kuulla, että treenit kulkee ja kehitystä tulee. Tsemppiä jatkoonkin!

 5. Anonymous kirjoitti:

  Hitto et oli lyhyttä nytkytästä toi sjmv kässäreillä, onks sul muka oikeeesti noin lyhyet takareidet vai mikä tossa on takana. Se tiedetään että ei vedetä ylös asti niinkuin mavessa vetoa mutta toi oli jotain ihan muuta jo toi nytkytys, koitappa tehdä puhtaasti liike äläkä mussuta että menee perille jo noin kun se ei ole mahdollista tai sitten olet joku ihme örkki. turha vääntää tolleen 5-10cm venytyksillä. Painoja pienemmäks vaan ihan maltilla, loukkaat vielä itses noin.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Kävin jo kommentoimassa tuonne Paulan blogiin sitä idioottien foorumia..Kauanko aikaa kissan raskaus kestää ( ja miksi sitä kutsutaan kun en oo kissoihin operehtynyt? Hevoset on tiineenä jne), tuleehan tänne sit kissavauva klippejä yms? – Nadja

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Mölliskö: Semmosta siel, mut löysin mä sieltä ihan asiaakin! Pitää vaan skipata ne idioottijutut ja keskittyä itse asiaan. Samat tyypit siel tuntuu liittävän jokaiseen postaukseen jonkun sortin alapääjuttuja, mut useimmat puhuu ihan asiaa!Tiina: on mulla aikasemminkin ollut jaloissa pyörimässä lauma simskuja niin ei tule yllätyksenä. Ne on kyl melkosia menijöitä, kun jalat alkaa kantaa 😀 Torstaihin asti tässä vielä jännitetään, et montako tulee vai tuleekö yhtään :/Anonyymi: toi on mulla parhaaksi havaittu tekniikka, jos haluan pitää selän kunnossa. Ei sen liikkeen tarvitse kovin pitkä olla, jos a)takareidet on luonnostaan ylikireät, B)nojaa riittävästi taakse alasmenovaiheessa ja c) pidemmällä liikkeellä liike menee vain ja ainoastaan alaselälle eikä takareisille. Trust me, kokeiltu on! Kyllä toi tekniikka on ihan valmentajan kanssa katsottu ja ainoastaan tolla saan kunnon tuntuman takareisiin. Yhtään jos alkaa liike nousta yli polvien niin liike menee ainakin mulla täysin alaselälle eikä minnekään muualle. Ja kyllä tässä on vuosien aikana opittu kuuntelemaan kroppaa, et mikä mulle toimii ja mikä ei.Älä sä mussuta mulle, et mikä liike mulla toimii ja mikä ei. Treenivuosia on sen verran takana, et tasan tiedän mikä liike menee minnekin ja millä saan minkäkin liikkeen menemään oikeeseen paikkaan. Mä en edelleenkään tee liikkeitä niin, että ne SUSTA näyttäis hyvältä, vaan niin, että ne MINULLA tuntuu oikeassa paikassa. Kait mä oon sit örkki, ei voi mitään. Jonna ”Örkki” 1983 :DNadja: löyty sieltä muutamia ihan hyviäkin juttuja ja kävin itekin niitä kommentoimassa.Kisut kantaa muistaakseni 9vko + 2 päivää ja tiineinä nekin taitaa olla. Tai paksuna, kantavana.. kuka mitenkin haluaa asian ilmaista 😉 Jos vaan vauvoja tulee niin lupaan laittaa kuva ja videomatskua tirriäisistä!

 8. Anonymous kirjoitti:

  Eikö sun selkään käy tossa sjmave:s ? Se näyttää menevän pyöreeeks?

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Noup. Ei ota alaselkään ollenkaan. Oon itekin huomannut et selkä pyöristyy vähän, mut niin kauan kuin se ei tunnu missään niin antaa mennä vaan. Mavessa on sama vika viimesillä toistoilla ja siinä joudun kyl lopettamaan heti, kun selkä alkaa pyöristyä, mut suorinjaloin mavessa se ei tunnu haittaavan, kun vaan pitää tuntuman koko ajan takareisillä.

 10. Anonymous kirjoitti:

  Katoin tuota sun videota ja tuoreemmassakin kirjoituksessa olevaa klippiä sjmv:sta ja mietin onko siinä todellakaan niin tärkeää pitää selkä lähes yliojennettuna? Itselläni kipeytyy selkä nykyisin joka kerta tuota tehdessä ja mietin onko se kuitenkaan välttämätöntä pitää notkolla kun se ei ole mitenkään luonnollinen asento. Ihanteellisin olisi varmaan täysin suora eli ei mutkaa suuntaan eikä toiseen? Muutenkin meinaa ”salilla opittujen” asentojen takia tulla typerä ankkamainen notko selkään ja perä on aina takana jos ei muista aktiivisesti korjata. Tanssissa taas lantion pitäisi olla suoraan vartalon jatkeena ja perseen lantion alla ja siitä kuuleenkin sit jatkuvaa palautetta kun liikkuu kuin ois ankan persus. -Nadja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *