Hae
Palasia Arjestani

Kadonneet ruokapäiväkirjat

Processed with VSCO with a6 presetJoku teistä on ehkä laittanut merkille (tai sitten ei), että ruokapäiväkirjoja ei ole tässä blogissa näkynyt hetkeen. Olin pari viikkoa sitten vatsataudissa enkä niitä muutamia säälittäviä ruokia kuvailla ja totesinkin samaan menoon, että taidan pitää vähän taukoa ruokapäiväkirjan teosta. Ei siihen sen kummempaa syytä ole kuin kyllästyminen.

Tiedättekö mitä huomasin kun en enää ”ollutkaan velvollinen” kuvaamaan ruokiani? Vihannekset hävisivät lautaselta ja söin muutenkin ihan miten sattuu. Iski kunnon kapina päälle! Nyt kun kukaan ei näe niin voin syödä ihan mitä vain ja milloin vain, kjäh kjäh…no joo, tätä vaihetta kesti vain hetken ja sen jälkeen palasin entisiin systeemeihin. Viime päivinä olen syönyt aika paljon vain samoja ruokia, mutta tänään olisi taas edessä kokkaushetki. Kun vaan keksisi mitä tekisin! Ruokakassia tilatessa kotiin oli niin helppoa, kun joku oli miettinyt ruokalistan valmiiksi. Nyt joutuu taas käyttämään omaa pientä päätään. Kuinka raskasta 😀 Quesadillat vähän kiinnostelisi, samoin paistettu lohi…

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetMaitotuotteita olen vähentänyt aivan huimasti ja suurimmaksi osaksi normiviljatuotteet olen korvannut gluteenittomilla. Olen tosin vain tällainen tuurigluteeniton, koska viikonloppuna olen antanut itselleni vapauden syödä just sitä mitä haluan. Tuntuu toimivan näinkin! Tulen jatkossakin ruokajuttuja kirjoittamaan entiseen malliin, mutta kokonaisen viikon ruokapäiväkirjat on vähän aikaa telakalla.

Tälle illalle pitäisi keksiä joku hyvä ruoka, mutta ideat on nyt aika vähissä… Täytyy suunnata duunin jälkeen k-kauppaan haistelemaan. Siellä on nimittäin 99-päivät! Ainakin lohta ja erilaisia hedelmiä ja vihanneksia oli edukkaasti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.