Hae
Palasia Arjestani

Marraskuun reseptit

Processed with VSCO with a6 preset

Kas, pitkällä mennään jo joulukuuta, mutta marraskuun resepteistä on koostepostaus vallan tekemättä! Halusitte tai ette niin tässä se tulee 😀 Enimmäkseen marraskuussa kokkailin hyviä ja helppoja arkiruokia, makeita juttuja sitten vähemmän. Niitäkin vois alkaa enemmän tekemään taas itse, hieman terveellisempinä versioina toki! Raakakakkujen reseptejäkin olen viime aikoina selaillut paljon ja pari mielenkiintoista lähtee toteutukseen heti kun vaan on aikaa. Ehkä heti joulun jälkeen! Mulla ainakin tursuaa jo suklaat korvista ulos. Duunipaikalle niitä on kantautunut vähän liikaakin. Ei ihme jos alkaa terveellisemmät herkut jo kiinnostaa…

Marraskuussa kokkailtiin seuraavanlaisia juttuja.

kol

Kasvispihvit, höyrytettyjä vihanneksia & tsatsikiaKylmäsavulohi-parsakaalilasagne

kol1

Köyhän miehen bulgogi & paistetut nuudelit // Gluteenittomat porkkanasämpylät

kol2

Täyteläinen puolukkapuuro // Halloweenin hämähäkki-juustokakku

kol3

Täyteläinen linssikeitto // Röstiperuna & katkaraputahna

Näistä resepteistä suolaisten puolella viimeinen ohje eli röstiperuna & katkaraputahna oli todellinen hitti! Mielettömän hyvää ja todella helppoa tehdä. Resepti on peräisin Anton & Antonin arkikassista, jonka haluaisin taas tilata kotiin. Arkikassi on nyt joulutauolla eli vasta viikolla kaksi tulee seuraava. Kannattaa testata myös tuota puolukkapuuroa, se oli aivan ihanaa! Sopii todella hyvin aamupalaksi tai välipalaksi 🙂

Jos ruokajutut kiinnostelee niin lue myös Kadonneet ruokapäiväkirjat, Lokakuun reseptit sekä Murhaava illallinen.

Aiotteko leipoa tai laittaa jotain erikoista joulua varten? Joko on laatikot paisteltu? Mulla on ajatuksena tehdä yksi kuusen muotoinen yrttileipä jouluaaton riisipuurolle. Muuten kaikki onkin valmista!

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *