Hae
Palasia Arjestani

No onhan se halpa!

Processed with VSCO with a6 preset

Voin kai ihan heti lisätä blogin kuvaukseen määritelmän sairasblogi. Tää touhu alkaa olla pikkusen järjetöntä nyt. Yhdestä jutusta pääsee eroon niin toinen kolkuttelee jo ovella. Heräsin eilen aamulla omituiseen jyskyttävään selkäkipuun, joka vaan yltyi ja pahentui iltaa kohden. Missään asennossa ei ollut hyvä ja mikään ei auttanut. Tiesin ettei kyse ole mistään issiaksesta tai noidannuolesta, tää oli jotain ihan erilaista. Sain relaksantin ja buranan voimalla nukuttua muutaman tunnin, kunnes oli pakko nousta kävelemään. Kävin aamulla lääkärilläkin ja selkäkivun lisäksi löytyi toispuoleinen vatsakipu paineltaessa ja kohonneen leukkarit. Huomenna testit uudestaan ja katsotaan mihin tämä tästä etenee.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Itseäni piristääkseni marssin taas lähi-Lidliin. Tiesin ettei tällaisessa mielentilassa kannata mennä mihinkään kauppaan ja huonostihan siellä kävi tälläkin kerralla! Onneks Lidl on niin halpa ettei siellä mene kovin helposti vararikkoon. Mukaan lähti nimittäin herkkua jos jonkinlaista, treenihousut, paita ja mekko. Varsinkaan treenipöksyjä en olis tarvinnut, mut ostin kun olivat niin kivannäköiset ja halvat! Kyllä mä selityksiä keksin kun sille päälle satun.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Päiväni vietin sohvalla mitä ihmeellisimmissä asennoissa jätskiä syöden. Jospa tämä tästä helpottais, koska viikonlopulle olis vaikka mitä kivaa tekemistä ja vieraitakin tiedossa! Huomenna vielä lääkärille tsekkausläynnille. Sormet ja varpaat ristiin ettei ole mistään tulehduksesta tms kyse… on tää kyllä välillä sanonko mitä! Mut hei, on mulla käyny flaksikin. Oon taas viime aikoina voittanut arvonnoista vaikka ja mitä! Oon saanut lahjakortin ihonhoitoon ja ravintolaan, voitin ystävälle kampaajakäynnin ja voitin myös Wilfan teenkeittimen, kosmetiikkaa ja mitähän vielä 😀

Onko teistä kukaan menossa GoExpo messuille viikonloppuna?

10 kommenttia

 1. Mari kirjoitti:

  Hei, vuosi sitten mulla samanlaiset oireet ja 1.5 lekuriramppauksen plus turhaan leikatun umpparin jälkeen löytyi munuaisaltaantulehus. En halua pelotella mutta sitten olin viikon keskussairaalalassa tiputuksessa ja TODELLA kipeä.. Että seuraa nouseeko lämpö ja jos leukkarit on tyyliin 20-> ni crp n kohta 300! Paranemisia ?

  • Jonna kirjoitti:

   Eiks sulla näkynyt mitään pissakokeissa? Mulla kaikki muut puhtaat paitsi leukkarit…olivat onneks tänään jo vähän laskeneet, mutta edelleen selkeesti koholla. Ja toi selkä on aina vaan kipee. Ei enää niin kipee kuin torstaina, mut oudolla tavalla kipee kuitenkin. Mut seurataan!

   • Mari kirjoitti:

    Ensin ei näkyny! Sit myöhemmin vasta oli myös siinä.. luulen että ne sössi ne kokeet sillo alussa 🙁

 2. Mari kirjoitti:

  Öööö 1.5 viikon ?

 3. Rose kirjoitti:

  Mistä tota jäätelöä saa? ????

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Kuulostaa ikävältä, mutta toivottavasti saat helpotuksen nopsaan!

 5. Rokkimimmi kirjoitti:

  Eihän voisi olla virtsakiviä?

  Mulla kävi niin, että jouduin yhdessä vaiheessa syömään lisäkalkkia ja samaan aikaan jouduin syömään aika yksipuolista ruokavaliota, mikä tarkoitti minulla paljon maitotuotteita (rahkaa, jugurttia jne.), join paljon teetä jne.

  Todennäköisesti tämän vuoksi (ja ehkä meidän suvussa on taipumustakin) mulle tuli virtsakiviä. Lopulta kipukohtaukset olivat aivan järkyttävän kipeitä ja podin niitä sairaalassa, mutta ennen kun syy oli selvinnyt ja tilanne oli todella kipeä oireilin lievemmin. Ja tosiaan kerran ensiavussa pissassa oli verta maksimit, hetken päästä ei ollut.

  Alkuoireilu oli mulla selkäkipu, jonka huomasin aina kumarrellessa. Kivut pahenivat vähitellen ja välillä selkää/kylkeä/vatsaa poltti eikä mikään asento ollut hyvä. Varsinkin makuuasento oli tuskaa. Kun sitten joskus kivi poistui, hävisi tuo pitkään oudosti jatkunut selkäkipukin.

  Mulla siis näin, ei välttämättä sinun kipuilusi syy, mutta jos tästä on edes apua jos kivut jatkuvat, niin kannatti avautua tästä omasta kipuilustani :).

  Sulla on ihana, realistinen ja positiivinen blogi <3!

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on koko ajan pissanäytteet olleet ihan puhtaat ja nyt onneksi leukkaritkin laskussa, mutta silti edelleen koholla. Mä itse luulen, että selässä on jokin tulehdus päällä, mutta ei tässä auta kuin seurailla. Toistaiseksi kaikki hyvin. Tänään jo parempi päivä ja ajattelin jo kevyesti treenailla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *