Hae
Palasia Arjestani

Tämän hetken treenisysteemi – missä mennään?

Processed with VSCO with c1 preset

*Sis. mainoslinkin* Olen viime viikkoina päässyt aika hyvin treenaamaan. Aerobista 1-2 krt/viikossa (pitäisi tehdä enemmän), punttia 3-4 krt/viikko ja päälle pari nopeaa kotitreeniä viikossa. Niin ja ne lihashuollot eli treenihommia riittää! Salikerrat aion jatkossakin pitää maximissaan neljässä, mutta lenkkeillä haluaisin enemmän. Crossfitin lopettamisen myötä kestävyysjumpat on jääneet vähemmälle enkä tahdo päästää itseäni taas ihan surkeaan kuntoon. Ei muuta kuin tohvelia toisen eteen! Mökkikauden alettua lenkkeily tulee taas enenevissä määrin kuvioihin ja siihen päälle teen varmasti punttia ja kehonpainotreenejä mökillä.

Mutta missä mennään nyt? Joudun vieläkin miettimään todella paljon liikkeitä, koska oikeastaan mitään punnerrusliikkeitä en pysty tekemään. Olkapäitä en ole treenannut moneen viikkoon. Jalat on ainoat, joita pystyn paukuttamaan niin paljon kuin sielu sietää ja millä liikkeillä tahansa. Selälle teen ylhäältä vedettävistä ainoastaan ylätaljaa kapealla kahvalla. Muut ylhäältä vedettävät sattuvat olkapäähän eli loput liikkeet on erilaisia soutuja. Rinnalle pelkkiä taljavemputuksia, samoin ojentajille. Hauiksille pystyn tekemään yleensä vain kolme sarjaa per kerta. Haastavaahan tämä on, mutta teen sen minkä suinkin pystyn!

Processed with VSCO with c1 preset

Paita: Nike // Housut: h&m // kengät: Reebok.

Eilen tein ensimmäistä kertaa kuukausiin suorinjaloin maastavetoa. Pienillä painoilla, koska tenniskyynerpää, mutta tein kuitenkin ja tänään muuten tuntuu! Jaloille voimaliikkeenä on tällä hetkellä etukyykky, jossa teen 5 x 5 toistoa joka viikko kuormaa nostaen. Eilen tein kaikki sarjat 50 kilolla. Kunhan pääsen täysipainoisesti treenaamaan niin teen varmasti jonkin järkevän treeniohjelman itselleni. Nyt mennään ihan vaan fiiliksen mukaan. Kunhan vemputtelen menemään 😀 Yritän alkuun tehdä aina jonkun voimaliikkeen ja lopputreenin kaikkea kivaa ja jännää. Mä kyllästyn niin helposti, että on parempi keksiä jokaiseen treeniin jotain uutta. Kuvasin eilen myös lämmittelyvideon eli sellaistakin tulossa ihan lähiaikoina!

Treenivideoita latailen tasaiseen tahtiin sekä instaan että youtubeen. Instasta minut löytää nimellä @jonnam1983 youtuben kanavan videot voit tilata suoraan sähköpostiin täältä. Youtuben kanavalta löytyy muuten yli 8 vuottakin vanhoja videoita 😀 Energistä tiistaita tyypit!

Ps.House of Brandonilta nyt kaikki kevään uutuudet ja normaalihintaiset tuotteet -15% koodilla: SMMR16. Voimassa 17.4.2016 saakka. Alennus ei koske DR. DENIM ja CALVIN KLEIN merkin tuotteita, eikä jo alennettuja tuotteita ja lahjakortteja. Valikoimaa katselemaan ja tilaamaan pääset tästä.

2 kommenttia

  1. Veera kirjoitti:

    Inhottavaa kun on kremppaa kropassa, sillon huomaa oikeesti miten erinäiset vammat rajottaa ja joutuu kehittelemään kaiken maailman sovellutuksia liikkeistä.. Viime aikoina itellä ollu ongelmia polven kanssa, niin crossfitissakin joutunu ajoittain soveltamaan. Mut mukava lukea ja nähä miten monipuolisesti säkin itteäs liikutat vammoista huolimatta ja ne huomioiden! 🙂 Kyllä tosiliikkujan tunnistaa siitä, että ei jää vaivojen kanssa vain sohvan pohjalle murjottamaan, kun mahdollisuuksia on niin monia. GO Jonna! 🙂

    http://elamanlumoissa-v.blogspot.fi

    • Jonna kirjoitti:

      Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että kroppa prakaa. Mutta ei auta. Aina voi keksiä jotain! Vaikka kuviokelluntaa jos ei muuta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *