Hae
Palasia Arjestani

Perussettiä.

Diettiviikko 3 alkaa olla kohta pulkassa. Huominen ja sunnuntai vielä ja sit saa tai oikestaan joutuu hyppäämään vaa´alle kauhistelemaan lukuja. Tuskin tippuu tällä viikolla enää paino niin hyvin kuin kahdella edellisellä, joten jää nähtäväksi tuleeko diettiin JO nyt muutoksia vai mennäänkö samoilla systeemeillä edelleen. Maanantainahan se sit selviää et kuinka Jonnan käy.

Duuniviikko on ollut tosi kiireinen ja päivät on menny salamana ohi. Kovasti olen saanut kehuja töissä ja mielellään kuulemma pitäisivät minut siellä 🙂 Nyt alan pikku hiljaa jo tuntea duunikavereita ja jutut alkaa mennä koko ajan yhä levottomammiks 😀 Saliltakin löytyy jo muutama tuttu ja treenikaveri, joilta voi pyytää apua. Sekin helpottaa elämää jo kummasti. Yllättävän kivuttomasti elämä Kotkassa sujuu!

Ihanan paljon kommetteja tuli edelliseen postaukseen! Kiitos kaikille niistä. Mukava huomata miten erilaisilla systeemeillä me kaikki mennään, mutta silti vaan kehitystä tapahtuu jokaisella. Niistä omista kokeiluista jäi vielä kertomatta, että mähän en enää kauheasti syö viljatuotteita, kuten pastaa ja kaurahiutaleita, vaan aamupuuronkin teen tattarihiutaleista. Ei toi massu tunnu tykkäävän muusta 🙁 Punaista lihaakaan en syö kovin montaa kertaa viikossa, koska massu ei tykkää jostain syystä siitäkään. Omituinen laitos. Käykäähän sanomassa vielä viimeinen sananne edelliseen postaukseen niin arvotaan se Oxygen ja ehkä jotain pientä bonaria siihen lisäks sit sunnuntaina!

Nyt sain vihdoin ja viimein kiertoharjoittelujakson loppuun. En jostain syystä fanita niitä ihan kauheesti, mutta uskon, että ne auttaa lihasten hermotukseen ja sen takia teenkin niitä kiltisti. Ja onhan ne ihan erilaista rääkkiä kuin lyhkäsemmät sarjat. Jos joku muuta väittää niin voi itse kokeilla ja tulla sen jälkeen näyttämään mulle, et miltäs se tuntukaan, kun tehdään yhdessä sarjassa noin 60 toistoa 😀

Keskiviikkona tavalliseen tapaan 60 minsan köpö aamulla ja iltapäivällä salille. Vuorossa takareisiä ja pohkuloita. Takareiskoille tein kiertoharjoittelun samalla systeemillä kuin etureisillekin eli valitsin normaalin neljän liikkeen sijaan kolme liikettä, jotka tein putkeen: takareidet maaten, GHR selkäpenkissä ja seisten koukistus. Toistot 15-20 ja näitä 5 rundia. Pohkeille kans kolme liikettä: pohkeet seisten koneessa, aasinnostot ja pohkulat seisten omalla painolla. Toistot 10-15 ja näitä kolme rundia. Sit vaan himaan kanan ja bataatin kimppuun!

Eilen myös aamulenkki 60 minsaa ja iltapäivällä salilla rintaa ja hauista. Rinnalle otin 4 liikettä: vinopenkki smith, pena kp, vipunostot tasapenkillä kp ja pullover kp. Toistot noin 15 ja näitä 4 rundia. Kuppikoko kasvo taas vähintään yhdellä 😀 Ottas muutkin lihasryhmät yhtä hyvin treeniä vastaan kuin rinta… Hauiksille otin kolme liikettä: hk mutkatangolla, vipuvarsiscott ja istuen kässäreille. Toistot noin 15 ja näitä 4 rundia. Olin aivan kuitti. Pakko oli vielä raahautua kauppaan ja sit kotona tehdä ruokakin. En oo ihan äskettäin ollu niin väsynyt kuin eilen. No, viikonloppuna saa taas nukkua niin paljon kuin mieli tekee!

Tässä just istuskelen junassa. Oon menossa isännän porukoiden möksälle Orivedelle vapun viettoon. Tosi paljon viettämistähän siinä onkin. Treenit tehdään normaalin tapaan huomennakin eikä ruokailuista poiketa yhtään. Ainoa poikkeava tekijä saattaa olla koko ajan kasvava kuolavana Jonnan suupielessä, kun muut vetää kaikkia herkkuja. On meinaan alkanut tulla ihan ihmeellisiä mielitekoja. Toissa päivänä oli töissä ruokana jotain lihakeittoa ja haistoin sen meidän osastolle asti. Moista evästä oon syöny viimeks varmaan 10 vuotta sitten. Muutama päivä sitten ruokakaupan ständissä mainostettiin Ruispaloja. Ajatus johti toiseen ja lopputuloksena oli herkullinen mielikuva Ruispalasta, jonka päällä jotain hyvää levitettä, 15% polarjuustoa ja lenkkiä! WTF?! tommosiahan mä normaalistikin syön juu

Jospa tuota joku päivä sais salillakin otettua kuvia. Täytyy joku salin pojista asentaa kameran taakse :

Hei, Spiritiltä saa taas tukkualennuksella tuotteita! Eli siis sikahalvalla. Kun ostat vähintään 120 egellä niin saa tuotteet halvemmalla tukkuhinnalla. Esim.

Spiritin Power recovery 1,25kg 25,94e (ovh 35,42e)
2,5kg 46,83e (ovh 64,22e)

Lisätietoja saa minulta sähköpostin kautta ja suoraan Spiritin sivuilta! Itselläkin on Kuopiojjossa yksi vaniljan makuinen säkki odottamassa 🙂

Lisäravinnemestalta sain tosi ihania treenivaatteita! Pitää laittaa kuvia heti kunhan saan jonkun kameran taakse. Ja heti kun sen aika koittaa niin käyttöön lähtee myös nämä:

Onko kukaan testannut kyseisiä tuotteita? Mielipiteitä?
Bodypukin paketista löytyi muun muassa tämä ja tämä paita ja molemmat on aivan ihania päällä! Tosi hyvännäköisiä! Tulette itse toteamaan saman kunhan saan otettua niistä kuvat 🙂 Ja tsiigatkaa hintoja! Saako muualta yhtä halvalla!?
Vielä parikyt minsaa junassa (joka on kerrankin aikatalulussaan!!! Wohoo!!) ja sit ihan oikeeseen puusaunaan. Se se vasta on elämää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *